Şimdi Ara

iPhone 5 iOS 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereden bulabilirim ? Kasa değişimi yapıp yıllarca kullanmayı düşünüyorum

Düzenleme : Eğer bulamazsam 5S almak zorundayım fakat iOS 6 yüklü bir 5 önceliğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 28 Ocak 2016; 15:38:36 >

• Çok zor bulursun be dostum.ikinci el 5lere bak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadag55

Çok zor bulursun be dostum.ikinci el 5lere bak bakalım

Hepsi en az 8 kurulu hocam
  • Bende var fakat jbli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Bende var fakat jbli

En son iPhone kullandığımda jb kaldırılabiliyordu
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Kaldırılıyor fakat kaldırılma esnasında en son ios sürümünü yüklüyor
  • gittigidyor gibi sitelere bakin en son gormustum ios6'li iphone 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler araştırmalara devam

• Sıfır kapalı kutu bulsam iOS 6 kurulu gelir sanırım ?
  • Uygulama desteği sıkıntı olmayacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Sıfır kapalı kutu bulsam iOS 6 kurulu gelir sanırım ?

Hocam bundan 6 7 ay once sifir kapali kutu buldum ios 7 geldi icinde. cok ümitliydim ios 6 için almıştım hüsrana uğradim sifiri zaten yok olsa bile çok zor bende çok aramistim sahibindenin gitti gidiyorun altını üstüne getirmiştim iosun son kralı ios 6 dı çabuk harcadılar ios 6 yı bizi ios 8 9 gibi çakma yazılımlara mahkum ettiler

• alternatif olarak 4S alıp 6.1.3'e downgrade yapabilirsiniz...forumda konusu mevcut...ben 7.1'den düşürdüm,keyifle kullanıyorum...
  • Acıbadem carrefour da ios 6.1.3 iPhone 5 kapalı kutu var, ama 5S ile aynı fiyat 1499 lira..
    Teşhir iPhone 5'ler bile ios 6 yüklüydü, ama fiyat aşırı pahallı 1000 lira olsa alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 görselliğini 10 da geri getirseler
  • Bildiğim kadarıyla iOS 7 tanıtıldığında i5 üretimi durmuştu garip olmuş iOS 7 kurulu gelmesi

plateau hocam ne kadar sağlam olmasına karşın gerek küçük ekranı gerek kalınlığı yüzünden son çare olarak görüyorum 4S'i. iPhone 5E'yi de görmek lazım 5S yerine tercih edilebilir mi acaba

Sosyalik hocam jb ve iTools ile gereken programların son sürümlerini kolayca bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 29 Ocak 2016; 15:04:23 >
  • Uygulama konusunda sıkıntı çekmiyorum ben önceden indirdiğim uygulamaların çoğunun eski sürümünü indirebiliyorsun AppStore'da. Herhangi bir uygulama sorunu çekmedim bilakis jailbreak yaptığım için daha rahat ulaşıyorum istediğim uygulamalara. Cihaz kutulu kutu içeriği full faturası mevcut renk siyah, kozmetik bakımdan 10 üzerinden 8 alır satma amacı gütmüyorum fakat teklife göre değerlendirebilirim
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengefe -- 29 Ocak 2016; 14:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Uygulama konusunda sıkıntı çekmiyorum ben önceden indirdiğim uygulamaların çoğunun eski sürümünü indirebiliyorsun AppStore'da. Herhangi bir uygulama sorunu çekmedim bilakis jailbreak yaptığım için daha rahat ulaşıyorum istediğim uygulamalara. Cihaz kutulu kutu içeriği full faturası mevcut renk siyah, kozmetik bakımdan 10 üzerinden 8 alır satma amacı gütmüyorum fakat teklife göre değerlendirebilirim

PM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.