Şimdi Ara

İphone 5 kamerasına toz kaçması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 im var cebimde mi arabada mı nerede ve neresinden girdiyse bilmiyorum ama cihazın kamerasının önüne iki tane toz zerresi gelmiş. Tabiki fotoğraf çekerken iki tane nokta oluyor ki fark ediliyor. , Servise göndermeyi istemiyorum acaba bir şekilde temizleme şansım var mı ?

Not : Elektrik süpürgesi işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZMAN_CAN -- 6 Nisan 2013; 23:00:17 >

• Sonradan gitmemiştir fabrika çıkışı ne yazıkki çok rastlanan bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu sorunu okumuştum birkaç yerde çin tozu kaçmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: necmisz

yarın bir tane alacağım iphone 5 32gb jelatini açılmamış..

benimkinde çıkar mı sorun?
    013 ile başlayan 1429 modeli

Ne diyorsun hocam sen Adam araba demiş, 0 dan gelmez öyle

• arkadaşlar konu dağıldı gibi. Yahu nasıl çözecez illa servise mi gönderecez yani ? Ben de sıfır aldım kutusunu jelatini ben açtım hiç bir şey yoktu. Her tarafı kapalı cart curt deniyor toz nerden giriyor ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: UZMAN_CAN

arkadaşlar konu dağıldı gibi. Yahu nasıl çözecez illa servise mi gönderecez yani ? Ben de sıfır aldım kutusunu jelatini ben açtım hiç bir şey yoktu. Her tarafı kapalı cart curt deniyor toz nerden giriyor ozaman

Servise göndereceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun maalesef bende de var. Gönderirseniz sonucunda yapılan işlemleri merak ediyorum. Ya kamera modülü değişecek ki imkansız. Büyük ihtimal telefonu değiştirmek zorunda kalacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5'in kronik sorunlarından biri maalesef .
  • Teşekkürler beyler. Apple a da güvenmemek lazımmış bunu anladık. millet dalga geçiyor ya 4s ler tozun toprağın içinde hiç birşey olmuyor 5 aldık bela aldık
  • Beyler düğünde video çekiyordum videoyu seyrettim daha sonra toz zerreciği sağa sola titriyor hareket falan ediyor. Bass dan dolayı olabilir mi ki acep ?
  • Aynı sorun bende de var.Çözüm bulan var mıdır?

• İnternette, özellikle Apple forumlarında aynı toz konusuyla ilgili yığınla şikayet var. Rahmetli Steve amca gider ayak bu kazığı atmış bulundu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.