Şimdi Ara

İphone 5 Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralık ayında amerikadan gelen A1428 iphone 5 kendiliğinden kapanıyor.İlk sorun konuşurken ekranın kararmasıyla başladı ama telefon çalışıyordu.Ekrana görüntü kendiliğinden geliyordu.Bir kaç gün sonra kendiliğinden kapandı,home-kapama tuşuyla rahatlıkla açıldı. Bir gün sonra ekran yeşil gibi olup kilitlendi.Bütün çabalara rağmen zorla açıldı. Ayarlar genel tanılarda panic.plist hataları vardı.Sayısız restorelerim oldu.Dfu modda sürekli hata verdi(1604 vs gibi hatalarla).Sadece ekrana usb şekli geldiği zaman hatasız kurulum yaptı.Ama tekrar kilitlendi.Hata hep reset counter ve panic.plist. Amerikaya giden bir arkadaşa verdim ,bakalım inşallah garantiden değişir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan74 -- 24 Mart 2013; 13:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panic.plist zaten donanim hatasinin oldugunu gosteriyor, degisim sorunsuz olacaktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadas açıklamış sorunsuzca değişir

• Tamiri mümkün olabilirmiydi acaba. Ne bilim hangi parçasından dolayı o hatayı veriyor.Kamera-ekran-wifi-güç-pil-işlemci vs..gibi. Arkadaş belki değiştirmeyi beceremezse tamir yapılabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magellan74

Tamiri mümkün olabilirmiydi acaba. Ne bilim hangi parçasından dolayı o hatayı veriyor.Kamera-ekran-wifi-güç-pil-işlemci vs..gibi. Arkadaş belki değiştirmeyi beceremezse tamir yapılabilirmi?

Tamir diye bir sey yok. Ariza anakartta. Garantisi olan cihazi degistirme sansiniz var kullanin. Arkadasinizin basaramayacagi bir sey yok, sorunu anlatip panic.plist i gosterince zaten degisecekler

• Arkadaş aradı ,telefonu apple store götürmüş,elemanlar software çakışması falan demişler. Panic plist olur bizde de oluyor demişler. Sonra bilgileriniz silinecek deyip birşeyler yapıp geri vermişler. (Restore ettiler galiba) sanki sallamışlar.

Ben sayısız defa restore yaptım yeni iphone olarak tanıttım en son 6.1.3 yaptım olmadı adamların eli sihirlimi anlamadım gitti valla. Neyse gelince anlaşılır artık..
  • quote:

Arkadaş aradı ,telefonu apple store götürmüş,elemanlar software çakışması falan demişler. Panic plist olur bizde de oluyor demişler. Sonra bilgileriniz silinecek deyip birşeyler yapıp geri vermişler. (Restore ettiler galiba) sanki sallamışlar.

Ben sayısız defa restore yaptım yeni iphone olarak tanıttım en son 6.1.3 yaptım olmadı adamların eli sihirlimi anlamadım gitti valla. Neyse gelince anlaşılır artık..

Bu gune kadar 3 kez panic.plist olan cihaz degistirdim apple store dan. Bir kez olsun tek kelime etmediler, zaten ellerinde ki aletler ile sorun belirleme yazilimi calistirip neyin ne oldugunu hangi donanimin hata verdigini goruyorlar. Ya arkadasiniz anlatamamis, ya da bilgisiz yeni baslamks bir genius a denk gelmis.

• Panic.plist hatasi ekran goruntusunun ciktisini alip gonderdim abi daha ne olsun.Sallamislar dediginiz gibi.

• quote:

Panic.plist hatasi ekran goruntusunun ciktisini alip gonderdim abi daha ne olsun.Sallamislar dediginiz gibi.

Nasil yani ekran goruntusu? Arkadasiniz cihazi acip, hata ayiklama yerinden gostermedi mi?

Ben kendi yaptigimi soyleyeyim: gidip kapaniyor derim, sonrada cihaz uzerinden hatalari gosteririm, hata belirleme yazilimini calistirirlar ve "evet donanim problemi var, hemen yeni cihazinizi getiriyorum" der giderler. Toplasan aldi verdi kurdu falan derken 15 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 31 Mart 2013; 21:17:57 >
  • Telefon acilmiyorki. 15 dk ugrasiyorsun acmak icin sansa bela aciliyor kapanmadan hatalara girmeyi basarirsan basardin.Denk geldi fotografini cekip ciktisini aldim.
    Arkadasa kolaylik olsun diye.Genius restore yapti sanirim acilinca geri verdi ,halbuki beklese kilitlenip kapanacak.Sallamislar demekki.Lasvegas apple store ama hangisi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.