Şimdi Ara

iPhone 5 kılıf önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
21.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum için transparan bir hard case düşünüyorum. Amazon da Belkin in ürününü çok beğendim fakat bir süreliğine stok yok diyor.

Önerileriniz nedir?

http://www.amazon.com/Belkin-View-Cover-Apple-iPhone/dp/B0094CX4K8/ref=sr_1_35?ie=UTF8&qid=1349756134&sr=8-35&keywords=iphone+5+case

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzel guzel kacirma stok geldigi zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle söyleyeyim iphone 5 almadım, muhtemelen de 4s'i değiştirip almayı planlamıyorum ama 4s'te kullandığım kılıfın biraz uzunu ve şeffafı çok memnundum. belkinin ürünlerinin genelini severim. bekleyip almanızı tavsiye ederim. resimlerden gördüğüm kadarı ile kenarları beyaz, 1 yıl sonra değiştirmemin sebebi yandaki beyaz olan şerit artık kirlenerek temizlenmeyecek boyutlara ulaştı artık beyaz değil kirden sarı siyah arası bir renge bürününce değiştirdim. bu tip ürünlerin de sorunu bu sanırım. ama koruma amaçlı düşünüyorsanız düşünmeden alın memnun kalacaksınız.
  • Kilif olayini iyi dusunun. Aluminyum malzeme sert bir yuzey icerisinde, tozlanma surtunme vs cok kotu sinuclar cikabilir ortaya.

• Bugün kılıf olayını hallettim. Telefonun önüne Invisible Shield HD kaplayıp (glossy olan) arkasına kılıfı taktım. Aşağıda resimlerini paylaşıyorum.

iPhone 5 kılıf önerisi

iPhone 5 kılıf önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 9 Ekim 2012; 23:46:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vatana millete hayırlı olsun o zaman.
  • Ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum.Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

http://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-Coat-0-3-Jelly-iPhone-5-Kilifi-seffaf-_14393.html#0

iPhone 5 kılıf önerisi

iPhone 5 kılıf önerisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buna ne dersiniz çok şık görünüyor.
    http://www.switcheasy.com/product/LANYARD_iPhone5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Ben de bunlardan birini almayı düşünüyorum.Kullanan varsa yorum yapabilir mi?

http://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-Coat-0-3-Jelly-iPhone-5-Kilifi-seffaf-_14393.html#0

iPhone 5 kılıf önerisi

iPhone 5 kılıf önerisi

Merhaba,
    Yaklaşık 10 gündürhttp://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-Coat-0-3-Jelly-iPhone-5-Kilifi-Seffaf-_14876.html bu kılıfı kullanıyorum. Gerçekten çok ince ve çok kibar duruyor. Sanki yokmuş gibi.. Telefonu yere düşürmedikten sonra çok iyi koruyor.. Tavsiye ederim..

• Ben de on arka jelatin ariyorum ama her yer 20 lira falan diyor, maksimum 1 dolarlik cin isi mallara 20 lira vermek istemiyorum.

iPhone 4'e on arka jelatini 5 liraya almistim mecidiyekoy metro cikisinda tezgahtan. iPhone 5 icin de bu sekilde uygun fiyata urun bulabilecegimiz bir yer biliyor musunuz acaba? Taksim, mecidiyekoy, bakirkoy taraflarinda vs.

Ya da tahtakale de var midir acaba
  • Durex Arouser Tırtıklı kılıfta düşünülebilir, suda geçirmez üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baphomett

Durex Arouser Tırtıklı kılıfta düşünülebilir, suda geçirmez üstelik.

Eveeeettt... 2-C sınıfından "Baphomett" arkadaşımızı dinledik.. Oturabilirsin "Baphomett"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan666

quote:

Eveeeettt... 2-C sınıfından "Baphomett" arkadaşımızı dinledik.. Oturabilirsin "Baphomett"..

2.sınıfta C sınıfındaydım güzel tespit,aferin
  • On arka ve hatta yan full body cover jelatin bulan oldu mu acaba?

Almak lazim artik bir seyler
  • quote:

quote:

quote:

Yaptığın yorumdan anlaşıldığı kadarıyla 2. sınıfa çokta uzak değilsin. En fazla 3 ya da 4 sün.. Daha önünde uzuuuun yıllar var. Bu güzel(!) ergen esprilerini lise dönemine saklaman dileğiyle.. İyi geceler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

On arka ve hatta yan full body cover jelatin bulan oldu mu acaba?

Almak lazim artik bir seyler

Gold'dan almıştım(internetten) Wrapsol'un full Body cover'ını, ben istanbul'da iken kargosunu şirketimize(İzmir'e) yollattım. GOLD'da çalışan paketleme görevlileri muhtemelen gerizekalı olduklarından sadece ekran için olan Wrapsol paketini yollamışlar. Kargoyu teslim alan sekreterimizde konuyla pek alakalı olmadığı için anlamamış. Ben konuyla alakalı olduğum halde kutuyu açıncaya kadar bende farketmedim. Ne bileyim adamların yanlış yollayacağını. Neyse uzatmayayım. Buradan GOLD'un kargo paketleme bölümünde çalışanların annelerine selam olsun. Sonuç olarak GOLD'da var. Wrapsol Full Cover.. Sitesinden bakabilirsiniz .. Ama Gold'dan almayın. Ticaret etiğinin anlamını kavrayamamış, ciddiyet yoksunu bir firma..

• Simdi gordum bende. 50-60 tl arasi wrapsol var,
    50 tl civari bodyguardz var ama ondan 2ser adet cikiyor, adedi 25 liraya geliyor.
    Solusyonlu veya solusyonsuz uygulanabiliyormus.
    Bakalim hangisinde karar kilacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Simdi gordum bende. 50-60 tl arasi wrapsol var,
    50 tl civari bodyguardz var ama ondan 2ser adet cikiyor, adedi 25 liraya geliyor.
    Solusyonlu veya solusyonsuz uygulanabiliyormus.
    Bakalim hangisinde karar kilacagim

Bodyguardz ultratough paket iceriginde 2 adet on ,2 adet arka ve 2 adet yan filmlerden cikmaktadir.Ister kuru ister jel ile uygulanilabilmeltedir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptığın yorumdan anlaşıldığı kadarıyla 2. sınıfa çokta uzak değilsin. En fazla 3 ya da 4 sün.. Daha önünde uzuuuun yıllar var. Bu güzel(!) ergen esprilerini lise dönemine saklaman dileğiyle.. İyi geceler ;)

Yaş tespiti yapacak kadar kendini yeterli ve donanimli goruyosun ustelik, muazzam :)) soyledigim cumle burada sadece sana batmis anlasilan, alinti yaptim senin icin tekrar tekrar okursun o halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Bugün kılıf olayını hallettim. Telefonun önüne Invisible Shield HD kaplayıp (glossy olan) arkasına kılıfı taktım. Aşağıda resimlerini paylaşıyorum.

iPhone 5 kılıf önerisi

iPhone 5 kılıf önerisi

Hayırlı olsun da bu kılıfla da köşeler 5800 a benziyor ...

iPhone 5 kılıf önerisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.