Bildirim
iPhone 5 kulakligini Windowsta kullanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
pc ler için mikrofon girişide ayrı olması gerek diye biliyorum yani mikrofonu kullanamazsın. -
Herhangi bir aparat ile de mi mumkun degil?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık girişine takıyorsun zaten çalışmaz ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
Kulaklık girişine takıyorsun zaten çalışmaz ki
Telefonda da kulaklik girisine takiyoruz ama hem kulaklik hem mikrofon calisiyor.Laptopta da oyle olmasi gerekmiyor mu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Orijinalden alıntı: Masdera
Kulaklık girişine takıyorsun zaten çalışmaz ki
Telefonda da kulaklik girisine takiyoruz ama hem kulaklik hem mikrofon calisiyor.Laptopta da oyle olmasi gerekmiyor mu :)
Bak,iphone'un jakı kulaklık ve mikrofon kullanabileceğin bir jaktır. Fakat bunlar bilgisayarlarda ayrıdır. Ses çıkışına takarsan ses alırsın,mikrofona takarsan konuşursun :)
Ben windowsta kullanınca cızırtı oluyor kulaklıkta ses gelmese bile nasıl çözeriz
Tek girişi iki çıkışa ayıran aparat var ama iphone kulaklığında düzgün çalışır mı denemek lazım. Çok kaliteli kulaklıklarda optik giriş olmayan bilgisayarlar için böyle bağlantı sağlarlar
Bu arada ismi Pc Audio Splitter alacak olursan diye söylüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 14 Ekim 2013; 1:42:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DorukAkinci
Tek girişi iki çıkışa ayıran aparat var ama iphone kulaklığında düzgün çalışır mı denemek lazım. Çok kaliteli kulaklıklarda optik giriş olmayan bilgisayarlar için böyle bağlantı sağlarlar
Bu arada ismi Pc Audio Splitter alacak olursan diye söylüyorum..
Bilgisayarda tek jack girişi var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- iphone aux ayarları
- nano ekran koruyucu nedir
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X