Şimdi Ara

iPhone 5 Kulaklık takılı görünüyor [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
32.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi kulaklık takılı olmamasına rağmen takılı görünüyor.
    Birisini aramaya çalıştığımda fark ettiğim karşı taraf bağlanıyor ancak ses gelmiyor. Ses düğmelerine bastığımda ise kulaklık seviyesi artıyor/azalıyor.
    Ayarlardan ses menüsüne girdiğimde ses seviyesini değiştiriyorum ve ardından normal şekilde "Ses Yüksekliği" bildirimi görünüyor. Ancak ses menüsünden çıktığımda tekrar kulaklık moduna geçiyor.
    Cihaz iPhone 5 7.0.4 jb'li o nedenle de Restore yamak istemiyorum. Yapabileceğim başka bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilmac -- 5 Haziran 2014; 12:54:46 >

• Sıvı teması oldumu hiç cihaza? Genelde bu gibi sorunların nedeni bir darbe sonucu kısa devre yapması sonucu ortaya cıkan bir arıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıvı teması olmadı. En son gece yatmadan önce görüşme yaptım, sonra yattım. Fakat sabah yine görüşme yapmaya çalıştığımda kulaklık moduna geçmiş. Ses menüsünde niye ses geliyor dışarı onu anlayamadım.

• Kulakliğı bir kaç kez takip çikarınca düzelme olabilir,kulakliğin temas ettiği switch de bir problem olmuş gibi.

Edit:Sıvı teması olmadı diyorsunuz ama yağmurdan bile etkilenmiş olabilir,ve bir muddet sonra orataya çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 5 Haziran 2014; 12:34:14 >
  • İlk fark ettiğim andan itibaren kulaklığı tak çıkar yapıyorum ama değişiklik yok şimdilik

• Kürdanla hem kulaklık girişini hem de şarj girişini temizledim be ayara geldi em sonunda. Bahsettiğin gibi kulaklık ya da şarj girişinde temas söz konusuydu

• Dilmac D kullanıcısına yanıt
    Düzeldiğine sevindim

• Merhaba
    Ben de benzer bir sorun var iPhone 5 7.1.1 , ancak kulaklik takili gorunmuyor fakat telefonun uzerindeki kulaklik tan ses geliyor fakat kulaklik takinca veya hoparlore alinca ses geliyor
    Kulakligi takip cikarmayi ve kulaklik girisini temizlemeyi yuzlerce kez denedim duzelme yok
    Neden olabilir? Nasil cozulur? Kesinlikle sivi temasi veya nem olmadi
    Saygilar
  • Ben kürdanla kulaklık girişini temizledim toz yumağı çıktı. Peçeteyle de temizledim biraz ve sorun çözüldü.

IPhone 6P

Çok teşekkürler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariserden -- 11 Mayıs 2015; 10:27:23 >
  • geçmiş olsun yardımlaşmaya devam
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Telefonum kova içindeki suya düştü ve ben telefonumdan aradığım kişiye sesler gidiyor ama ben onları duyamıyorum ve fakat telefonumu temizledim düzeldi sonra tekrardan kulaklık takılı görünmeye başladı yardım ederseniz çok sevinirim
  • ittur123 İ kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişinde oksitlenme olabilir, temizlemeye çalışın tiner dicem ama fazlada yüklenmeyin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim telefoncu daha öce şarj soketi için kolonyayla temizlemişti bende öyle yaptım ama bi işi yaradı daha sonra saniyeler içinde yeniden o hale geldi
  • bu sorunda ilk yapılması gereken işlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

bu sorunda ilk yapılması gereken işlem
    Şarj Söke’yi temizliği sonra cihaza kulaklık takıp açıp kapamak yada soket değişimi dimi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bende de kulaklık gözükme sorunu vardı. kürdanla dibini bir karıştırdım dediğiniz gibi bir pamukçuk öbeği çıktı anında düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.