Şimdi Ara

İphone 5 kullanıcıları dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sadece iphone 5 degil tüm iphone modelleri için sorun oluşturabilir. Telefonumu (iphone5) bilgisayarımda kullandığım ses sistemine taktım ve 1 2 müzik dinledikten sonra ses cızırtılı gelmeye başladı. Sesi Hoparlörden kaynaklı sandım ancak iphone'un kulaklığını taktıgımda ses cızırtılıydı ve tek kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Servise gönderdim ve kulaklık çıkışındaki ses devresinin yanıdığını ve sorunun çözülemeyeceğini söylediler. Şuan müzik dinleyebiliyorum ancak pek zevk vermiyor.
    Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin , eski veya güvenmediğiniz bir hoparlore iphone'nuzu takmayın kısa devre yapma ihtimali yüksek. Arabada aux girişinden kullanlarında kaliteli bir aux kablosu almasını tavsiye ederim ses kalitesi açısından.

• garantisi yoktu sanırım? bilgilendirdiğin için teşekkürler.
  • Bir keresinde electroworld deki en saglam ses sistemlerinin birine telefonumu baglayip en bassli sarkiyi son ses acmistim. Elektrikler gitti koca magazada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

Bir keresinde electroworld deki en saglam ses sistemlerinin birine telefonumu baglayip en bassli sarkiyi son ses acmistim. Elektrikler gitti koca magazada.

Emin ol senin yaptığın işten dolayı gitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcknight

quote:

Bir keresinde electroworld deki en saglam ses sistemlerinin birine telefonumu baglayip en bassli sarkiyi son ses acmistim. Elektrikler gitti koca magazada.

Oyle oldugunu sanmaktayim cunku ses sisteminin icinden yanik PCB kokusu gelmeye baslamisti. Aslinda daha cok yanik transistor kokusuna benziyordu. Tabi elektronik devreler hakkinda ne kadar bilgi sahibisin orasini bilemem.

• quote:

quote:

quote:

Oyle oldugunu sanmaktayim cunku ses sisteminin icinden yanik PCB kokusu gelmeye baslamisti. Aslinda daha cok yanik transistor kokusuna benziyordu. Tabi elektronik devreler hakkinda ne kadar bilgi sahibisin orasini bilemem.

Mesleğim mimar emin ol senden çok elektrikten anlıyorumdur. Yalandan yok transisblablabla yok Pcb filan yazınca o kadarda bilgili görünmüyosun bunuda bil.

• Bu olayın iPhone 5 ile ne alakası var? Butun kulaklık çıkışı olan telefonlarda yaşanabilecek bir durum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mesleğim mimar emin ol senden çok elektrikten anlıyorumdur. Yalandan yok transisblablabla yok Pcb filan yazınca o kadarda bilgili görünmüyosun bunuda bil.

Tutmayin mimar abimizi. Tutmayin kucuk enisteyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tutmayin mimar abimizi. Tutmayin kucuk enisteyi

Hata yaptığımı şimdi daha iyi anlamış oldum. Yazık sana git kumda oyna sen. Eniştelik mevzusunuda düşünücem

• Kasiniyosun. Gelip yaptigim yorumla dalga geciyosun. Bilmedigin konuda bilmislik tasliyosun. Evindeki ampulu bile degistiremeyecek kadar kabiliyetsiz olmana ragmen benden cok elektrik bilgisine sahip oldugunu savunuyosun. Sonra ciddiye alinmayinca oyle klavye basinda dusunuyosun ne cevap yazsam diye.
    Ama tebrikler. Yilin trollu icin oscar adayi oldun mimar abi.

• quote:

Kasiniyosun. Gelip yaptigim yorumla dalga geciyosun. Bilmedigin konuda bilmislik tasliyosun. Evindeki ampulu bile degistiremeyecek kadar kabiliyetsiz olmana ragmen benden cok elektrik bilgisine sahip oldugunu savunuyosun. Sonra ciddiye alinmayinca oyle klavye basinda dusunuyosun ne cevap yazsam diye.
    Ama tebrikler. Yilin trollu icin oscar adayi oldun mimar abi.

tamam bro sakin ol haklısın, sen benden daha iyi biliyosun.
  • Garantisi vardı ancak gittiği gibi geldi sorun giderilmedi.
  • Bu nokiaların bir tane el büyüklüğünde hopörlörü kullanıyordum,ondada bir cızırtı çıkmaya başladığında şüphelendim,o günden beri kullanmıyorum.İyi ki sizin gibi sisteme bağlamayı düşümemişim,telefondan olurdum valla Çok teşekkürler uyarı için zira benim için fazlasıyla yararı oldu bu konunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakygs

Garantisi vardı ancak gittiği gibi geldi sorun giderilmedi.

Peki garantisi varsa nasıl gittiği gibi geri gelir ya ? Ben olsam tekrar gönderirdim. Sonuçta bence garanti kapsamına girmesi lazım.
  • Tekrar göndermedim pek fazla üstüne düşmedim kendi hatam olduğu için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.