Şimdi Ara

İphone 5 kullanıyorum arka kameram bozuk internetten alsam kendim takabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrıca flaşta çalışmıyor. Şöyle bir uyarı veriyor: glaş etkin değil flaşı kullanabilmeniz için iphonenun soğuması gerekiyor. Yaklaşık 6-7 aydır kamera bu şekilde ama artık yaptırmayı ya da kendim yapmayı düşünüyorum yardımcı olabileceklerden allah razı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Merhaba,

aynı uyarıyı ben 5s den alıyordum. Bu uyarı genelde kamera soketi anakarttan çıkınca alınan bir uyarı sanırım telefonunuz bir darbe görmüş olabilir. kendi telefonum için söyleyeyim telefonu açtım kamera soketi en altta bunu taktım kullanmaya başladım herhangi bir sorun yok şuan. eliniz biraz yatkın ise kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
  • ReeaLs R kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyeceğim hocam sağolasın dönüş yaparım mutlaka

• hocam şöyle açıklayım.

telefonu açınca üst üste 3 tane soket var en altta kalan soket kamera soketi. bunların üzerinde de bu soketlerin ufak tefek sarsıntılarda hemen çıkmasın diye metal muhafaza var önce onu sökersiniz daha sonra ilk iki soketi çıkartın kamera soketinizi takın diğerlerini üst üste takarak ilerleyin. eğer kamera bozuk değilse ki benim bozuk değildi bu şekilde hal olur. umarım işinize yarar hee bu işlemleri yapmadan önce batarya soketinizi çıkartmakta fayda var kısadevre yapmamış olursunuz.
  • ReeaLs R kullanıcısına yanıt
    oldu hocam Allah razı olsun çok sağolasın tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.