Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azuredora

TAMAMEN SALLAMA BİR HABER,
    fandrozort ların sevincle karsılamıs olması da cok ilginc, ne kıskanc adamlarsınız be :)

bu arada,
    aluminyum çelikten daha yumuşak bir malzemedir,

EDIT: kullandıkları samsung vs telefonlarda dandik plastikten yapılmıs, kalkmıs celik veya aluminyum kasaya laf atıyo,
    seninkide naylon arkadasım :) bildigin naylon plastik

plastik ama kapak değiştiriliyor. 30-40 TL verdin mi istediğin renk kapak kullanırsın.
    Her yeni kapak yeni bir telefon gibi
    Ayrıca iphone nun alüminyum kasa olması bence çok güzel ama kutudan çiziklerle çıkması ve sizin gibilerin bunu ne olacak ki diye umursamamanız iphone5 almayacağınız anlamına geliyor.
    kendi aldığın ürün çizik çıksında görelim
  • Ürün tanıtım video'sunda öve öve bitiremediler.Yok mükemmel,yok kusursuz.Böyle şeyler olması üzücü.Hiç bir ürün mükemmel değildir,Apple'a birinin mütevazi olmayı öğretmesi gerek.Tüketiciyi kandırıyor resmen.Iphone'nun ekranının büyümesi beni düşündürmüştü almak için lakin almayı düşünmüyorum artık.

• uçak üretiminde kullanılan türden kullanılsaydı yumuşak olmazdı... sırf hataları örtbas etmek için aluminyum yumuşak bir maden diye bahane üretmeyin...
  • Her zamanki gibi Samsung SIII diyorum
  • 3110 varkenn .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

Yok mu bi funboy "çiziklerine kurban olim yavrum" dese de bizde + lasak :P

• Biraz sabretmek gerek. İnsanlar alsın kullansın yavaş yavaş belli olur dayanıklı olup olmadığı. Şu an az kişiye gitti telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak650

fandroidler size söylüyorum İNADINA APPLE İNADINA IOS TAMAMMI SİZ SİZE S3 MÜSTAHAK.

Yokmu bir kürek atın şunu dışarı cok pis koktu.

• telefonu alıp yere vurmadığınız sürece ekranı kırılmıyor. S3'ün ise drop testlerde en fazla 3. denemede ekranı büyük ölçüde kırılıyor. Android ve HTC taraflı bir kullanıcıyım. Ancak birkaç drop test izlerseniz iphone 5'in şu ana kadarki en sağlam telefonlardan biri olduğunu en azından şu an için S3'den daha sağlam olduğunu görebilirsiniz. Çiziliyor ve altından açık renk malzeme görünüyor. Yani üretim sürecine küçük bir müdaheleyle önüne geçilebilir.

Kutudan çizik çıkmasına diyecek bir şeyim yok. Apple bile buna bir açıklama yapmak yerine sadece özür dilemeli ve hatasını kabul etmeli.

Yenilik konusu biraz hassas bir konu. Panaroma dediler ancak o özellik Nokia E72'de bile var. Sayfaları sonradan bağlantı yokken gezebilmek dediler, HTC Sense bunu zaten sağlıyor. Ancak biraz adil olmak gerekirse bu konsepti ortaya çıkaran 2004'de Apple. Yoksa hala Samsung kızaklı modellerle, Nokia Arte, Carbon diye 2800TL 'ye beş para etmez modellere devam edecekti. İphone'da Türkiye fiyatını tabi ki hak etmiyor ancak bu birçok cihaz için böyle. Vergiler yüksek.

quote:

Orijinalden alıntı: alaz1903

anlata anlata bitirilemeyen malzeme kalitesi :))iphone 5 ile apple resmen kendi ayağına sıktı. iphone kullanıcılarının samsunga karşı tek savundukları nokta appleın harwaree abanmak yerine stabil bir os yapması, samsungun işlemci ve gpu ile show yaptığı idi. ama şu anda apple aynı politikayı güttü. iphone 5 ile gelen hiç bir yenilik yok. sadce daha hızlı işlemci, daha iyi grafik hızlandırıcı. kime göre: tabi ki iphone 4s e göre. en çok övündükleri konu olan ios ise hiçbir yenilik getirmediği gibi, getirdiği yenilikler tam fiyasko oldu (maps). şimdi sorarım 4s sahibinin 5e geçişini gerektiren nedir. hiçbir şey! çünkü iphone 5 ile yapıp da 4s le yapamayacağınız hiçbir şey yok. son olarak malzeme kalitesi de döküldü. aliminyumun en kolay çizilen, ve aşınan metallerden biri olduğunu nasıl düşünemediler anlam veremiyorum. iphone 5 in storelarda demo olarak kullanılanlarının bile aşınıp çizildiği görüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Yine apple haberi konusunda her zaman olduğu gibi fandroidler yorum yapmış. E haklılar bu sefer, malzeme kalitesi önemli tabii. Geçen sene iphone 4 te anten problemiyle gelmişti ama sonraki üretimlerde bu sorun kalkmıştı. Belki 5te de öyle birşeyler olabilir.

Android alacak bile olsam (sözüm bu sayfadaki yorum yapan fandroidlere) gidipte kalas tipsiz s3 almazdım. LG bile daha iyi tasarıma sahip telefonlar yapıyor.

Elmacı :D Anasayfa haberindeyiz. LG ile size yazılım özürlü bir hayatta mutluluklar :D Samsung bu noktaya babasının hayrına gelmedi ;) LG gelseydi o zaman bu noktalara. Demekki insanlar kalas olarak görmüyor s3 ü. Kullanmadan yorum yapmayın.
  • ekran buyuklugunun ergonomik bi sınırı olmalı,
    apple istese, S3 un 2 katı ekran da uretebilirdi :)

apple ve digerleri var dunyada,

samsung eh işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Biri çıkar birazdan

"ios var yeter"

iOS var yeter.

Görevimi tamamladım gidiyorum.
  • Iphone 5 bana itici geldi modeli yüzünden ama s3'ü övenleri de anlamak mümkün değil. Tablet kadar heyula gibi bir telefon. Şekli iğrenç ve malzeme kalitesi yerlerde. İki yıl önce aldığım htc desire bile ondan iyi görünüyor. Bence en güzel dizayn ve malzeme kalitesi hala iphone 4 ve 4s lerde.

• Aldigim i4S in iki hafta icinde rotasyon sensoru bozulmustu telefonu daha kullanmadan, Applea garantiye yolladim adamlar cihazi degismisler ancak celik kasanin uzerinde cizikli bir cihaz yollamislar. Cizik cok kucuk ama neden kabul edeyim aradim Applei resim istediler yolladim resimde anlasilmiyor. Kadin beni mudurune bagladi onla konustum tekrar geri yolladim ve sifir bir cihaz daha aldim ondan sorun yok kullaniyorum. Applein bircok fabrika cikisli iPhoneleri hatali olabiliyor. Kimisi ugrasip degistiriyor kimi takmiyor ama onca para bayiliyorsam kusursuz cihaz isterim. i5 lerin durumu daha kötü i5S te yeniden yanlara celik kasa kaullanarak duzeltriler bu durumu bu yuzden hep S serisinden alirim hem kusursuz hem daha ustun oluyor. Birgun önceden kuyrukta bekleyenlerin cogu bosuna beklemis demek sabrin sonu selamettir acele ise seytan karisirmis.

• Çiziğine kurban senin Apple :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hisse sahibi gibi gereksiz savunmaları bir kenara bırakın lütfen.

Bu durumu kabullenemeyenler için konu linki aşağıda.
    http://forum.donanimhaber.com/m_66111405/tm.htm
  • quote:

Şu ana kadar müşteriye ulaşan cihazların kaçında bu durumun geçerli olduğu bilinmese de, MacRumors'un gerçekleştirmiş olduğu resmi olmayan ankete göre,

komik.
  • çizik çıksa bile götür appstoreye sorgusuz yenisini versinler.. samsung gibi sadece satıncaya kadar değil sattktan sonrada müşterisinin arkasında apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

çizik çıksa bile götür appstoreye sorgusuz yenisini versinler.. samsung gibi sadece satıncaya kadar değil sattktan sonrada müşterisinin arkasında apple

Keşke ülkemize apple store açılsa da traktör fiyatına telefon satanlardan yakamızı kurtarıp, sorun yaşadığımız zaman götürüp geri verebilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

çizik çıksa bile götür appstoreye sorgusuz yenisini versinler.. samsung gibi sadece satıncaya kadar değil sattktan sonrada müşterisinin arkasında apple

Keşke ülkemize apple store açılsa da traktör fiyatına telefon satanlardan yakamızı kurtarıp, sorun yaşadığımız zaman götürüp geri verebilsek.

o günlerde yakın.. somut adımlar var bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.