Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zitiv amcayı hortlatacaklar en sonunda.

• Böyle bir açıklama bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_end_ -- 25 Eylül 2012; 3:43:44 >
  • Telefonda en dikkat ettiğim şey çizilmemesidir. İnsanın telefon kullanma zevki kalmıyor çizilecek diye elini süremiyorsun. O kadar para veren belki kılıf felan alır ancak kılıfla iPhone kullanan birisi nasıl hisseder bilemiyorum :)

• Alü kasa macbooklarda çok kolay cizılıyor.

• Bütün fandroidler basmış konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziper_gazi_

Çizik de olsa 3.300.00 den alıcısı çok :))) Donanım haber şu i5in kutusunun Yeni iPhone modeline ait kutu baskısı görseli internete sızdırıldı haberini kaldırın artık. telefon piyasaya çıktı halen saçma konular en başta duruyor.

Evet ya okulda giriyorum gar evde giriyorum var bune ya

• bugun gittim inceledim iphone 5 i mükemmel telefon olmuş. apple'a sallamadan bi tutun telefonu elinizde bir görün isterseniz.
  • samsungun gönderdiği bozuk paralarla kasa yapmıştır bunlar yada o bozuk paralar çizmiştir

• Aksesuvar üreticilerinin de kazanması lazım di mi?.. Çizilmez kasa yaparsa kim onca model kılıfı satın alacak? Önceki modellerden şikayet etmişlerdir çok sağlam yapıyorsunuz çizilmiyor diye.

• İlk üretimler genelde sorunlu oluyor, pek süpriz olmadı.Fabrikasyon sürecinde sorun olması doğal, insan yapıyor sonuçta..

Ama şahsen hala fikrim aynı, İPhone 5 o olmazsa HTC'nin bir modeline yöneleceğim..
  • İşçiler "üreten bizsek tüketen de biz olmalıyız" demişler herhalde.

• ben beyaz alcam, onda cizik belli olmaz. muhahahahah.

• bu kolay cizilme olayi hos olmamis tabiki ama
    bence cok muhim degil iphone alipta on arka jelatinle kullanmayan yok cunki kilifa gerek yokjelatin yeterli bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En guvenilir sirket apple tukurdugunuzu yalayin simdi

• alüminyumu boyarken seçilen boya çok önemlidir. ayrıca her boyama işleminden sonra arabalar kadar olmasa da mini bir fırından tüm boyanan parçalar geçmelidir ki boya alaşıma tutunsun. bir yerlerde bir hata yaptıkları açık ancak kutudan da hasarlı çıktığına inanmıyorum. büyük ihtimal insanlar ilk düşürmede hasarlanınca herhalde düştüğünde olmamıştır böyle gelmiştir eğilimi içine girdiler. ancak yukarıda bir arkadaşın dediği gibi benim için de kasa çok önemlidir. öyle masaya biraz hızlı bırakışta veya evde parkeye düşünce eğilip bükülüp boya atacaksa ya telefonu üretirken değişebilir kapaklı yapacaksın yada böyle fantazilere girmeyeceksin. şimdi apple ın bu konu için yapacağı çalışmayı da tahmin edebiliyorum. nasıl 4 te bumper dağıttıysa bunun için de silikon kaplar dağıtacaktır ve bunu takın düşünce birşeycik olmaz diyecektir. 2000 tl ye bir telefon alıyorsun ama kabın içine koyuyorsun. bu bence herşeyden komik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

bu kolay cizilme olayi hos olmamis tabiki ama
    bence cok muhim degil iphone alipta on arka jelatinle kullanmayan yok cunki kilifa gerek yokjelatin yeterli bence

sorun ön ve arkada değil kasanın kendisinde. yani köşelerde.
  • ikinci parti satışlarında bu sorunun olmayacağını düşünüyorum ama gerçekten üzücü bir durum olsa gerek. Demin bende iPhoneDoCom'un incelemesinde karşılaştım, kötü bir durum.
  • Canını yediğim 4s senin kasa gibisi varmi be yavrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine apple haberi konusunda her zaman olduğu gibi fandroidler yorum yapmış. E haklılar bu sefer, malzeme kalitesi önemli tabii. Geçen sene iphone 4 te anten problemiyle gelmişti ama sonraki üretimlerde bu sorun kalkmıştı. Belki 5te de öyle birşeyler olabilir.

Android alacak bile olsam (sözüm bu sayfadaki yorum yapan fandroidlere) gidipte kalas tipsiz s3 almazdım. LG bile daha iyi tasarıma sahip telefonlar yapıyor.
  • Sürün apple hak ediyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.