Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegendM

Biri çıkar birazdan ios var yeter

ios var yeter

• Belki samsungun koreli bir ajani apple fabrikasinda kutulama isinde calisiyordur
  • aluminyum kullandı diye apple'ı suçlamak gereksiz. HTC de kullanıyor uzun süredir, kendi telefonumdan biliyorum gayet sağlam. Apple'ın tek yanlışı aluminyum kasada keskin kenarlar kullanması bana göre. zaten birkaç hasarlı fotoğrafa baktığımda bu köşelerin çizildiğini gördüm. paketleme sistemini buna göre uyarlamadıkları için de kutudan hasarlı çıkabilir telefonlar. genel olarak da kaplaması ince yapıldığından olsa gerek aşırı derecede çizilmeye meyilli bir kasası var telefonun. umarım buna bir çare bulurlar yoksa kimse bu riske girmek istemez. o kadar para sayıyoruz, kutudan çizik çıkıyor.
    Apple'cılar taş gibi sağlam telefonumuz var demesin, karşıt görüşlüler de apple dandik telefon yaptı demesin. kardeş kardeş yaşayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

aluminyum kullandı diye appleı suçlamak gereksiz. HTC de kullanıyor uzun süredir, kendi telefonumdan biliyorum gayet sağlam. Appleın tek yanlışı aluminyum kasada keskin kenarlar kullanması bana göre. zaten birkaç hasarlı fotoğrafa baktığımda bu köşelerin çizildiğini gördüm. paketleme sistemini buna göre uyarlamadıkları için de kutudan hasarlı çıkabilir telefonlar. genel olarak da kaplaması ince yapıldığından olsa gerek aşırı derecede çizilmeye meyilli bir kasası var telefonun. umarım buna bir çare bulurlar yoksa kimse bu riske girmek istemez. o kadar para sayıyoruz, kutudan çizik çıkıyor.Applecılar taş gibi sağlam telefonumuz var demesin, karşıt görüşlüler de apple dandik telefon yaptı demesin. kardeş kardeş yaşayalım.

Kusura bakma yanlışlıkla eksi puan verdim:)
    Alüminyum malzeme çok hafif olduğu kadar çokta sağlam bir malzeme değil. Ayrıca boyanması çok güçtür. Boya yüzeyi kolay kolay tutmaz. Özel boyası vardır fakat o da çok başarılı olamaz. Sana hak verdiğim diğer husus telefonun alüminyum kasa ile keskin hatlara sahip olması. Diğer firmalar alüminyum malzeme kullandıklarında keskin hat kullanmadılar. Zaten zayıf olan boya ile birde keskin hat birleşince ortaya çok kısa sürede bol çizikli bir ürün çıktı.
    Apple fanatikleri ne kadar iphone 5'i savunurlarsa savunsunlar kaçınılmaz son elbet kendilerine kafa atacaktır:)

• quote:

aluminyum kullandı diye apple'ı suçlamak gereksiz. HTC de kullanıyor uzun süredir, kendi telefonumdan biliyorum gayet sağlam. Apple'ın tek yanlışı aluminyum kasada keskin kenarlar kullanması bana göre. zaten birkaç hasarlı fotoğrafa baktığımda bu köşelerin çizildiğini gördüm. paketleme sistemini buna göre uyarlamadıkları için de kutudan hasarlı çıkabilir telefonlar. genel olarak da kaplaması ince yapıldığından olsa gerek aşırı derecede çizilmeye meyilli bir kasası var telefonun. umarım buna bir çare bulurlar yoksa kimse bu riske girmek istemez. o kadar para sayıyoruz, kutudan çizik çıkıyor.
    Apple'cılar taş gibi sağlam telefonumuz var demesin, karşıt görüşlüler de apple dandik telefon yaptı demesin. kardeş kardeş yaşayalım.

aluminyum kullandı diye apple'ı suçlamak gereksiz. HTC de kullanıyor uzun süredir, kendi telefonumdan biliyorum gayet sağlam. Apple'ın tek yanlışı aluminyum kasada keskin kenarlar kullanması bana göre. zaten birkaç hasarlı fotoğrafa baktığımda bu köşelerin çizildiğini gördüm. paketleme sistemini buna göre uyarlamadıkları için de kutudan hasarlı çıkabilir telefonlar. genel olarak da kaplaması ince yapıldığından olsa gerek aşırı derecede çizilmeye meyilli bir kasası var telefonun.

buraya kadar hikaye anlatmışssın...sonrasına kısmen katılırım...
    paketleme sistemine buna uyarlamadıkları için çizilmesi hasarlı çıkması normal demek ne demek yahu?..kendinizi böylemi kandırıyorsunuz?..pketleme sistemini uyarlayacak bir zahmet ozaman...adamlar içine demo oyuncak koysa bunlar yine normal der,vardır bir bildikleri der der oğlu derrr... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon5 -- 25 Eylül 2012; 1:57:10 >

• cihazlari kutulayanlar samsungun adami olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 25 Eylül 2012; 9:04:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon5
    buraya kadar hikaye anlatmışssın...sonrasına kısmen katılırım... paketleme sistemine buna uyarlamadıkları için çizilmesi hasarlı çıkması normal demek ne demek yahu?..kendinizi böylemi kandırıyorsunuz?..pketleme sistemini uyarlayacak bir zahmet ozaman...adamlar içine demo oyuncak koysa bunlar yine normal der,vardır bir bildikleri der der oğlu derrr... :D

yorumumu bir kez daha okursan 'hasarlı çıkması normal' diye birşey yazmadığımı net bir şekilde görürsün. ben orda apple'ın neden böyle bir sorun yaşamış olabileceği konusunda fikir belirttim. üretim hattında bir sorun varmış ki böyle olmuş dedim. kendimi kandırdığım da yok zaten, hiçbir apple ürünü kullanmıyorum ve iphone 5i de almayı düşünmüyorum. markaya saygım var o ayrı.

• Telefon okadar kaliteliki okadar inanılmaz derece sağlam ve kaliteliki ters tepki yapıyor kendi kendini çiziyor telefon :D:D:D:DD:

İnsanlar ihtiyacına göre değilde hava atmak için alıyor bu telefonu sallayın.Gerçi bazılarının ihtiyacı hava atmakta neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Kusura bakma yanlışlıkla eksi puan verdim:) Alüminyum malzeme çok hafif olduğu kadar çokta sağlam bir malzeme değil. Ayrıca boyanması çok güçtür. Boya yüzeyi kolay kolay tutmaz. Özel boyası vardır fakat o da çok başarılı olamaz. Sana hak verdiğim diğer husus telefonun alüminyum kasa ile keskin hatlara sahip olması. Diğer firmalar alüminyum malzeme kullandıklarında keskin hat kullanmadılar. Zaten zayıf olan boya ile birde keskin hat birleşince ortaya çok kısa sürede bol çizikli bir ürün çıktı.Apple fanatikleri ne kadar iphone 5i savunurlarsa savunsunlar kaçınılmaz son elbet kendilerine kafa atacaktır:)

Estağfurullah, eksinin artının lafı olmaz benim için :)
    dediğiniz gibi boya tutması zor bir malzemedir.zaten boyası aslında aluminyumun kendi 'pas'ıdır. malzemeyi zorla paslandırıp yüzeyini koruma altına alırlar. Apple bu konuda oldukça tecrübeli halbuki,ilk iphone,mac serisi,ipodlar vs bunlar da aynı teknikle kaplanmış malzemelere sahiplerdir. Apple'ın çok başı ağrıyacak bu yüzden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moon5 buraya kadar hikaye anlatmışssın...sonrasına kısmen katılırım... paketleme sistemine buna uyarlamadıkları için çizilmesi hasarlı çıkması normal demek ne demek yahu?..kendinizi böylemi kandırıyorsunuz?..pketleme sistemini uyarlayacak bir zahmet ozaman...adamlar içine demo oyuncak koysa bunlar yine normal der,vardır bir bildikleri der der oğlu derrr... :D
    yorumumu bir kez daha okursan hasarlı çıkması normal diye birşey yazmadığımı net bir şekilde görürsün. ben orda appleın neden böyle bir sorun yaşamış olabileceği konusunda fikir belirttim. üretim hattında bir sorun varmış ki böyle olmuş dedim. kendimi kandırdığım da yok zaten, hiçbir apple ürünü kullanmıyorum ve iphone 5i de almayı düşünmüyorum. markaya saygım var o ayrı.

hocam hasarlı çıkabilir dedinmi orda iş renk değiştiriyor,çıkabilir olabilir normal gibi algınabiliyor...

konuyu gelince gsm tarihinde olmayan olaylar apple'i yapıyor,telefonun çekmemesi ,cihazların çizikli çıkması,bunlar çok ciddi arızalar...

• Yazık ettin apple kendine. Bi laf vardı ya "Üşüyoruz Steve Reyiz" harbi Apple hayranları şuan üşüyor, şoktalar yahu Bence 4S sahipleri cihazlarının kıymetlerini bilsinler
  • beyler bişey dicem ama kızmayın. 2-3 sene sonra wp8 tahta oturacak demedi demeyin :))

• Kimse kusura bakmasın iphone güzel cihaz ama iphone alıcak insan facebook twitter resim çekmek yani detaya girmicek kişiler hitap eden bir telefon ama teknolojiyle arası olan pc deki her işini yapmak istiyen adam zaten ne alıcağını bilir cidden kimse böyle extra işle uğraşmayacaksa zaten iphone 5 alsın yok ben herşeyimi rahatlıkla yapim kafamda arımasın bir müzik atarken bile diyorsanız dünyanın en iyi telefonu s3 sizi bekliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizik de olsa 3.300.00 den alıcısı çok :)))

Donanım haber şu i5in kutusunun "Yeni iPhone modeline ait kutu baskısı görseli internete sızdırıldı" haberini kaldırın artık. telefon piyasaya çıktı halen saçma konular en başta duruyor.

• Apple'ın bunu kasıtlı yaptıgını düşünüyorum 4 de anten 4s de batarya 5 de kasa 6 da büyük ihtimal ekran veya kamera sorunu olcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonların üzerindeki çiziklerinde papentini almıştır sayın telefon üreticisi..

• Hangi telefon bu anlamadım..Fiyatı 3.300 TL olan mı?

• üşüyoruz steve reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

beyler bişey dicem ama kızmayın. 2-3 sene sonra wp8 tahta oturacak demedi demeyin :))

Apple böyle devam ederse, telefon geliştirmekten çok samsung'a dava açmaya kafa yorarsa , kesinlikle bu dediğin olacak dostum Ama birde Samsung faktörü var, onların atak yapmayacağı ne malum
  • Bende de 4s var

Ama note 2 ya da lg düşünüyorum

Ayrıca 2g'den beri kullanıyorum ama bu kez hayal kırıklığı oldu bence Apple

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.