Şimdi Ara

iPhone 5, kutusundan çizikleriyle birlikte çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
14.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vitor reis

çizik çıksa bile götür appstoreye sorgusuz yenisini versinler.. samsung gibi sadece satıncaya kadar değil sattktan sonrada müşterisinin arkasında apple

tr de yap kolaysa
  • Üşüyoruz Steve Reizz sen varken bu olaylar yoktu.

• hadi iphone severler bunuda açıklayın
  • su habere sikayet edilen bir tan eresim ekleyemedinizmi neresi ciziliyormus gorsek ona gore yorum yapariz

• quote:

Orijinalden alıntı: aozgec

ben beyaz alcam, onda cizik belli olmaz. muhahahahah.

beyaz aliminyum varsa doğada ve bunu apple kullandıysa evet belli olmaz
  • Fandroidler basmis burayi konu açilsada apple yi ezelim mantigi olusmus.!!
    Tarafsiz yorum!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ki iphone 5 te yok...
  • Bu adamlarda kaliteli bozacaksa.

• Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz.iPhone Yazamayan iPhone Kelimesini Okuyamayan Arkadaşlar Var.Ama Kanka iPhone Varya Hani Yeni Çıkan Kutudan Bozuk Çıkmış Diyor Bana.
  • Kisaca kestaneyi çizdirme durumu denebilir buna..

• quote:

Orijinalden alıntı: brshr

tasarımı güzel diye telefon alıyorsun ondan sonra aman bir şey olmasın diye kılıfa koyuyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Çok doğru.

Ayrıca i5 daha ince ve hafif deyip tonca ağır kılıf kullananlara da akıl erdiremiyorum.

Ben de i5 aldım ve saydam kılıf kullanacağım, telefonun tasarımı olduğu gibi kalacak. Sadece br kaç gram ağırlaşacak. Çok ince ve zarif. £10...

iPhone'u kılıfsiz kullanmak bir o kadar riskli. Malum artık daha ince ve pürüzsuz, ansızın kayabilir. TR'de Apple Store olmadıgı için nerdeyse bir gereksim.

Apple Store bulunan ülkelerde ise herhangi zararda yaklaşık £170-180 ödeyip yenisi ile değiştirebiliyoruz. (Out of Warranty Service).

Cihaza TR şartlarında 2000-3000 "bayılıp" kılıf kullanmamak da bir o kadar lahana; turşu. Çuval; bidon...

Cihazın daha ince ve hafif olması Apple'in müşterilerinden ziyade market prestij amaçlı malum dediğin gibi cogu kılıf kullanıyor.

Şayet iPhone 5, i4 veya i4S gibi aynı inceliğe ve ağırlığa sahip olsa da yine alacaktık...

Kimse çok ince veya çok hafif diye i5 aldığı yok. Burda bir kaç gram bir kaç mm'den bahsediyoruz. Ona bakarsak bu inceliğe ve ağırlığa rağmen büyük ekran dolayısıyla kalıbın uzaması daha bir can sıkıcı. Hafiflikten ve incelikten yakınan kullanıcı boyuttan da bir hayli yakınır.

Kullanıcı acısından tercih meselesi, Apple acısından prestij...

• Alin size bir patantlik dava daha.,
    Ilerde samsung un s4 u kutudan cizik cikarsa APPLE a 1 milyar dolar daha oder gibime geliyor.

• Tamam sorun yok, bundan sonrakiler ilaçlı gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Alin size bir patantlik dava daha.,
    Ilerde samsung un s4 u kutudan cizik cikarsa APPLE a 1 milyar dolar daha oder gibime geliyor.

Ama sadece Amerika'da. Dunyanin geri kalan tum ulkelerinde Samsung hakli cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: azuredora

ekran buyuklugunun ergonomik bi sınırı olmalı, apple istese, S3 un 2 katı ekran da uretebilirdi :) apple ve digerleri var dunyada, samsung eh işte

hocam apple'ın ekran tedarikçilerinden biri de samsung haberin varmı? apple kendi ekran üretmiyo yani. üretebilirdi değil, ürettirebilirdi demen gerekir. 2 katı ekran üretmek de zor bişey olmasa gerek zaten.

• Apple fanboyları defolu ürünleri ile gurur duyuyor ( tedarikçi mağduru olsada... ) bence alınmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: powereng

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

çizik çıksa bile götür appstoreye sorgusuz yenisini versinler.. samsung gibi sadece satıncaya kadar değil sattktan sonrada müşterisinin arkasında apple

kulaktan dolma bilgilerle konusuyorsunuz sanirim.. avrupada apple store da urunumu degistiremedim. Ses kalitesi beklentimin altinda dedim. bu gerekcemi yeterli gormediler. apple inc. ile yazismalar neticesinde 2 ay sonra para iadesini alabildim.. Dediginiz gibi bir dunya yok..

oyle sacma seyden degistirmezler tabi.. Almadan once teshir urunu inceleseydiniz sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Frievent

Kisaca kestaneyi çizdirme durumu denebilir buna..

Apple fanboyları gerçekleri kabullenemiyor... Tedarikçilerde aluminyum ( hangi türü? ) kasa işinden çaktığı kesin 5s kesin magnezyum alaşımı olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Frievent

Kisaca kestaneyi çizdirme durumu denebilir buna..

Apple fanboyları gerçekleri kabullenemiyor... Tedarikçilerde aluminyum ( hangi türü? ) kasa işinden çaktığı kesin 5s kesin magnezyum alaşımı olur...

Oyuncak telefon gibi plastik olcagina cizik aliminyum olsun sen rahat ol

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.