Şimdi Ara

iphone 5 Lakerda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2,5 aylık gıcır gıcır iphone 5'imiz su dolu leğenin içine düştü.
    * Sudan çıkarmamız 2sn sürmedi, hemen kapattık.
    * Üzerindeki suyu bez/havlu kuruladık.
    * sonra 15dk kadar fön makinası ile sıcak masaj uyguladık.
    * 1 Saat kadar sonra durum kontrolü yapmak için (insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya ..... gelir deyip) açtık.
    * Hiç suya düşmemiş gibi normal açıldı.
    * Tam nemi kurumamıştır diye düşünüp tekrar kapattık.
    * 7-8 saat sonra tekrar açtık. (itunes ve usb giriş işareti görünüp kendi kendine kapandı)
    * Şu anki durum cuma gününden beri hava almayan bir kabın içinde prinçte yatıyor.
    * Açma tuşu hiç tepki vermiyor, şarj cihazını takınca apple'ın yasak elması görünüp 3-4 saniye sonra kayboluyor.

Cumartesi Kağıthane Apple'a oradan da mecidiyeköy apple'a gittim. İkisi de biz sadece ekran değişimi tarzı sorunlarla ilgileniyoruz, bu işleri Beşiktaş Girişim Apple destek bilir dediler. O gün mesai dışıydı. Bu gün oraya götürüyorum.

Sizce apple'ın simgesinin görünmesi anakart'ın yanmamış olabileceği, sadece harddisk zarar görmesi olabilir mi?

Önerileriniz, fikirleriniz ve yardımlarınız.

Şimdiden teşekkürler.

https://store.donanimhaber.com/e8/d6/c3/e8d6c38ddd726df88b6889d96ef65fd8.jpg
     iphone 5 Lakerda!

• quote:

Orijinalden alıntı: koftipen

Sn. Arkadaşlar,

2,5 aylık gıcır gıcır iphone 5'imiz su dolu leğenin içine düştü.
    * Sudan çıkarmamız 2sn sürmedi, hemen kapattık.
    * Üzerindeki suyu bez/havlu kuruladık.
    * sonra 15dk kadar fön makinası ile sıcak masaj uyguladık.
    * 1 Saat kadar sonra durum kontrolü yapmak için (insanın başına ne gelirse ya meraktan, ya ..... gelir deyip) açtık.
    * Hiç suya düşmemiş gibi normal açıldı.
    * Tam nemi kurumamıştır diye düşünüp tekrar kapattık.
    * 7-8 saat sonra tekrar açtık. (itunes ve usb giriş işareti görünüp kendi kendine kapandı)
    * Şu anki durum cuma gününden beri hava almayan bir kabın içinde prinçte yatıyor.
    * Açma tuşu hiç tepki vermiyor, şarj cihazını takınca apple'ın yasak elması görünüp 3-4 saniye sonra kayboluyor.

Cumartesi Kağıthane Apple'a oradan da mecidiyeköy apple'a gittim. İkisi de biz sadece ekran değişimi tarzı sorunlarla ilgileniyoruz, bu işleri Beşiktaş Girişim Apple destek bilir dediler. O gün mesai dışıydı. Bu gün oraya götürüyorum.

Sizce apple'ın simgesinin görünmesi anakart'ın yanmamış olabileceği, sadece harddisk zarar görmesi olabilir mi?

Önerileriniz, fikirleriniz ve yardımlarınız.

Şimdiden teşekkürler.

https://store.donanimhaber.com/e8/d6/c3/e8d6c38ddd726df88b6889d96ef65fd8.jpg
     iphone 5 Lakerda!

anakartta korezyonlar başlamadan bi servise gitmeli bence, hiç vakit kaybetmeden uzman bi teknik servise götürün. saints teknik servis tavsiye ederim

• Su içme suyumuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Su içme suyumuydu ?

Şebeke Suyu
  • Zaten olay Cuma akşam'ı vuku buldu. Ben şehir dışındaydım. Cumartesi döndüğümde bu konuya bakan yetkili apple teknik destek Girişim Beşiktaş mesai dışındaydı. O yüzden bu güne kaldı götürme işi. Ancak telefonu sık sık güneş ortamına çıkardık. Siyah renkli olmasından dolayı da ısınmasına müsade ettik. İçine sıcaklık ulaşıp olası nem kuruması için. Ama tepki yok. Sadece apple işareti çıkıp kayboluyor adaptörü taktığımızda. Zaten bunu da 1 sefer denedik zorlamak istemedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.