Arkadaşlar Merhaba, iPhone 5 16GB Siyah kullanıyorum. Son güncelleme ile birlikte şöyle garip bir sorun yaşamaya başladım. Mailler gelecekten geliyor!!! 2014 Mart Ayından, 2014 Şubat Ayından vs.. Bir çözüm bulamadım, bunu nasıl halledebilirim? İki şirket mailimde buna tanımlı, bir tanesi yandex mail üzerinden diğeri gmail üzerinden özel şirket mailleri... Acaba yandex ve google ile alakalı bir durum olabilir mi? Telefon üzerinde hiç bir şekilde çözüm bulamadım, son çare olarak sıfırlamayı düşünüyorum ama açıkcası bunuda pek yapmak istemiyorum.. Yardım edebilirseniz çok sevinirim...
Ayrıca daha önceden çalınan ve sonradan iPhone'umu bul ile bulduğum telefonumda son güncellemeyi yaptıktan sonra elma ekranında kaldı ve hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Teknik servis donanım sorunu olduğunu çözümünün olmadığını söyledi. Cihaz yurtdışından geldiği içinde genpa gibi servisler hiç bir şekilde işlem yapmadan geri gönderiyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
2 tane iPhone'um 1 tane Nokia Lumia telefonum var, yemin ederim Nokia Lumia 620 iphone'dan çok daha sağlam çıktı! Tek sorunu, arada bir proximidity sensörü çalışmıyor oda kapatıp açınca düzeliyor telefon.. Kafayı yemek üzereyim! o kadar para veriyoruz telefonlara lanet gitsinki bozuulunca can sıkıyor! bu lanet iphonelar ile iki haftadır kafayı bozmuş durumdayım ve valla bir daha apple felan alırken düşünürüm!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme