Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İpod nanolar guncellecek buyuk ihtimal. Macbooklar daha yeni guncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 21 Mayıs 2011; 13:56:43 >
  • Hay allahım hala tartisiyosunuz ya. acikladim bi onceki mesajllarimda birseyin guncellemesi yok Bu arada apple storelarin 10. Yılı. Apple'in değil elbette
  • Yalan mi oldu simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

İpod nanolar guncellecek buyuk ihtimal. Macbooklar daha yeni guncellendi

MacBook değil MacBook Pro'lar yeni güncellendi.
  • yok yok bence apple çok pis bişey yapcak. şimdi yarına kadar uyumadan bekleyek
  • 22 mayis diyenler gelsin bakalim :)
  • Ürün falan yok sanıırm ya , benide heyecanlandırdı, günlerdir uyuyamıyordum :))))) burdan bakabilrsiniz ....

http://forum.donanimhaber.com/m_49250901/tm.htm
  • 25 mayısta yeni ürün cıkıcakmış
  • Ya arkadaslar ciddiye alın biraz ya. Yok yeni ürün falan. Arkadaş da dalga gecmis iste 25 mayıs diye. Bu başlıkta bı tarafımı yırttım çok afedersiniz. iPhone 4s çıkıyor diye velvele yapıp eğlenmek mustahakmış. Bilemedim. Kaç kere yazdım ya yeni bı şey yok diye. Ki doğru çıktı. Kapatın bence bu başlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate
    Ya arkadaslar ciddiye alın biraz ya. Yok yeni ürün falan. Arkadaş da dalga gecmis iste 25 mayıs diye. Bu başlıkta bı tarafımı yırttım çok afedersiniz. iPhone 4s çıkıyor diye velvele yapıp eğlenmek mustahakmış. Bilemedim. Kaç kere yazdım ya yeni bı şey yok diye. Ki doğru çıktı. Kapatın bence bu başlığı.

Tamam kardesim sen bilmissin helal olsun 3 başlıkta bu yazdiklarini okumaktan sıkıldım en super sensin tamam
  • Bu arada Apple süpriz yapmaz yapsa yapsa sürpriz yapar :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: soulmate
    Ya arkadaslar ciddiye alın biraz ya. Yok yeni ürün falan. Arkadaş da dalga gecmis iste 25 mayıs diye. Bu başlıkta bı tarafımı yırttım çok afedersiniz. iPhone 4s çıkıyor diye velvele yapıp eğlenmek mustahakmış. Bilemedim. Kaç kere yazdım ya yeni bı şey yok diye. Ki doğru çıktı. Kapatın bence bu başlığı.

Tamam kardesim sen bilmissin helal olsun 3 başlıkta bu yazdiklarini okumaktan sıkıldım en super sensin tamam

+1 soulmate şampiyooooon
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.