Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 5 süper mış bugün aldım 1 tane bugün çıktı ztn bide ipad3 çıkmış onuda aldım

• İyice heyecanlanmıştım ama.:(
  • adamlarda vitrini gazeteyele kapatma kültürü yokki umutlandık bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: king_of_the_movement

buldum şimdi.

satışda hiçbirşey yokmuş
    apple tüm storelarını yenilemiş.

Yani tüm store tahtadan sandalye ve masalarla donatımış ve yeniden tasarlanmış
    tüm olay da buymuş

kaynak macworld

http://www.macworld.com/article/159817/2011/05/first2applestores.html
    Aynen katılıyorum. Bir yerine elma ağacı girsin emi...
    Apple'a küfrettim

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Nfc ve iOS ilişkisi gibi bir şey.Yeni ödeme sistemi. Bizi zerre ilgilendirmiyor. Niye uzadı bu dedikodu yahu bu kadar.

Bir de Apple Storelar'ın (Premium resellerların değil) 10. yılı. Yeni dekarasyonlara, daha interaktif sistemlere, daha farklı bir store dizaynına(görüntü ve ses ekipmanları gibi) gidileceği konuşuluyor. Apple Store 2.0 Olay bu. Yeni bir Apple ürünü beklemeyin. Zaten şurda çok az zaman wwdc'ye.

Söylüyorum dinletemiyorum kendimi Yeni donanım güncellemesi yok, Pazar gününden itibaren Apple Store 2.0 var diye OFFFFF!

(Bir güncelleme, mesela iMac'in özellikleri mağazada artık byanındaki bir broşür-kartonette değil, iPad'de, interaktif şekilde sunulacak)

• quote:

buldum şimdi.

satışda hiçbirşey yokmuş

tüm olay da buymuş

kaynak macworld

Adamlar baska bise yapicak bu haberle ne alakasi var sacmalamayn ama 22 mayis diye biliyorum her yerde ole yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

buldum şimdi.

satışda hiçbirşey yokmuş

tüm olay da buymuş

kaynak macworld

Adamlar baska bise yapicak bu haberle ne alakasi var sacmalamayn ama 22 mayis diye biliyorum her yerde ole yaziyor

http://www.objektifhaber.com/haber/teknoloji/appledan-10-yil-surprizi-78709.html
    Buda bir makale arastirirsaniz 22 mayista aciklanacak yaziyor her yerde 19 mayis degil

• pazartesini bekle şimdide
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan
    pazartesini bekle şimdide

Niye heyecan yapiyosunuz anlamadmki bizde olsa apple store gider sabah bekleriz kapidada o da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can
    lan bi an üzüldüm tahta masa olayına baktım 22 mayısmış hadi bekelyelim yine

Konu ilk acilsiginda yazmistim kimse sallamamisti
  • ben hiç görmedim 22 mayıs diye 19 mayıs deniyordu heryerde o yüzden 19 mayısa baktım. Gazetede filan da 19 mayıs yazıyor. Macworldde de 19 mayısda ilk kapıdan giren kişinin bilmem kim olduğu söyleniyor. 22 mayıstır inş diycem de hani perdelerle kapamışlardı niye adam giriyor içeri anlamadım

heryerde 22 mayıs yazıyor diyen arkadaş için:

http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=19+may%C4%B1s+apple

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 20 Mayıs 2011; 0:42:11 >
  • Hayır anlamadığım, Apple "bekleyin, bomba şeyler geliyor" mu diyor?

Basın ve siteler, kendileri şişiriyor...

Adamlar rutin işlemlerini yapıyor. İnsanlar şekilden şekle sokuyor, sonra "fos çıktı, tü kaka Apple"
  • Sürpriz 22 Mayıs'ta. Yeni bir donanım çıkaracaklarını sanmıyorum.
  • iPhone'un sonundaki sayıya bu kadar takınılmasını anlamıyorum ben.
    Apple sitesine herhangi bir habere yada bir yere yanlışlıkla bi iPhone 5 yazsa, 4 yazacağına.

Ne seneryolar döner, haberler havada uçuşur "rumorlar" (söylentiler) bir birini izler, sonra Apple açıklama yapar, sadece ufak bi imla hatası, sakin olun? Bunu bile hayra yoranlar olur
  • steve in düğünü olsaymış daha iyiymiş yani
  • pardon arkadaslar, forumun seviyesini dusurmemege calistigim icn ozur dilerim

kucuk bir hatirlatma: forum sadece erkeklere acik degil, forumu takip eden bayanlarda var, siz hic bayanlarin bulundugu ortamda lanli lunlu konusuyormusunuz. + 0 bayan olsa bile "lan" evet seviyeyi dusuren bir kelimedir. Kiyamet kopmaz ama seviye duser arkasasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 20 Mayıs 2011; 3:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245
    Tamam da sözleşme şartları neler?

Amerikadaki sozlesmenin sartlari;

16 Gb iphone 4 ; 199 $
    Minumum dk paketi : 450 dk 39.99 $
    Zorunlu iphone internet; 200 MB 15$, 2 GB 25 $

Vergilerle yani aylik toplam en az; 50 dolar fatura odeyeceksin 2 yil boyunca. Yok iptal ettiricem diyosan hatti, iptal ucreti 350 $ ...
  • yazık valla sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam
    yazık valla sizlere

• iphone 5 hayırlı olsun arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.