Şimdi Ara

Iphone 5 mi geliyor :) 19 Mayıs Apple Süprizi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
11.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CTU
    Turkiye'de apple store olmadigi icin bizde birsey olmayacaktir.

Var ben gordum. Ama sinek avliyo. Cunku herkes vatan bimeks teknosa hepsiburadadan aliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Var ben gordum. Ama sinek avliyo. Cunku herkes vatan bimeks teknosa hepsiburadadan aliyo.

Apple store yokda apple shop var apple urunlerini satiyo ama apple dan bagimsiz
  • http://www.teknoblog.com/mobil/apple-perakende-magazalarina-nfc-tabanli-odeme-sistemi-kuruyor.html

bu haber il konuşulan şeyler biraz uyuşuyor gibi.inşallah böyle saçma sapan bişi için çıkmamıştır haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

quote:

nerede hocam?
  • Biraz arastirdimda 19 degilde 22 mayista diyolar supriz icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

quote:

quote:

nerede hocam?

Şişlide gordum bende bayagi varmis turkiyede

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerede hocam?

http://www.bilkom.com.tr/tr/yetkili-saticilar/apple-yetkili-saticilari/apple-magazalari/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

quote:

quote:

quote:

nerede hocam?

http://www.bilkom.com.tr/tr/yetkili-saticilar/apple-yetkili-saticilari/apple-magazalari/

teşekkürler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

Gelecek ürün buymuş :http://www.youtube.com/watch?v=ct1_r_61sk8&feature=youtube_gdata_player

çok kullanışlı :D her yere sığıyor :D hele skype ile konuşma çok hoşuma gitti :D
  • Ben de oyun konsolu ya da uygun fiyatlı telefon olabileceğini düşünüyorum.

Sayın *XhsyPhoiDeus*,

bir markayı tercih etmiş olan insanlara böylesi bir tutum içerisinde olmanızı anlayabilmiş değilim. Belki bu tutumunuz yalnızca "cep telefonu ile" statü kazanmaya ya da ekonomik durumunu telefonla ispat etmeye uğraşan insanlar için geçerli olabilir ancak bu konuda ya da genel olarak Donanım Haber üyeleri için geçerli olmadığını düşünüyorum çünkü cihazı yeteneklerinden kat be kat fazlası ile kullanabilen bir kesim buradaki kaldı ki cihaz zaten 2 operatör tarafından sözleşmeli olarak satışta olan bir cihaz yani çok ulaşılmaz değil bu bakımdan. Elbette benim düşüncem bu, tıpkı sizin düşüncenizi yazmanız gibi ben kendimi ifade ediyorum lütfen yanlış anlamayın.

Diğer bir konu derdim Apple'ı savunmak ya da farklı bir markaya laf atmak değil, sonuç itibariyle benim için yalnızca bir marka ve ürünü çünkü ben tüketiciyim, bütçem ve ihtiyacım doğrultusunda seçimimi yapar kullanırım bir sonraki seçimim herhangi bir marka olabilir pek önemi yok bence.

Uzun süre müzik çalarını kullandıktan sonra 3-4 gün önce telefonunu da inceleyip satın aldım Apple'ın çünkü her ne kadar ileri düzeyde cihazları olsa da farklı markaların, Android Market'in henüz tam anlamıyla olmaması benim için eksiydi (kastettiğim uygulama eksikliği ya da X programın olmaması şeklinde değildir, yalnızca ücretsiz uygulamaları sunmaları), Blackberry deseniz yine "benim" açımdan eğlenceli değildi, amacına uygun olarak üretilmiş ciddi bir cihazdı geriye en makul seçenek Apple kaldığı için tercih ettim.

Son olarak Android Market konusunda Google'ın ülkemize karşı olan tavrı açıkçası oldukça rahatsız etti beni, hatta geçenlerde bir harita verilmişti Market'in olduğu ve olmadığı ülkeler şeklinde, karar vermemdeki en büyük etkendir. Umarım yanlış anlayacağınız bir şey yazmamışımdır.

Herkesten alâkasız mesajımla konuyu dağıttığım için özür dilerim.

İyi geceler, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrrrddddaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

Bence geliyor iphone 5

Gündüz rüyaları moda oldu :D Elbet gelecek ama şu an olacağını hiç zannetmiyorum çünkü insanlar yeni yeni ıphone 4'e alışmaya başladı. Uygulamalarına; her şeyine. ve tabiki fiyatına...
    Eğer Iphone 5 çıkacak olsa elbette Iphone 4 fiyatları düşer ve bu özellikle yeni alanlar için hiç iyi olmaz; apple çok müşteri kaybeder:D

Fiyat alisma nedir yahu? Iphone 4 cikmadan, ciktigi gune kadar, sozlesmeli 3Gs'ler 199 dolardi. Iphone 4 cikti o 199 dolar oldu. Her sene bu sekilde telefon cikardilar. Iphone 5 degilde 4G ozelligi eklenmis belki iPhone 4G cikar. Adamlari baglamaz kimin telefona 2000 tl verdigi. Yenisi cikinca o 199 dolar sozlesmeli olur, iphone 4'de 99 dolar'a duser. Boyle surer gider...

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

Gelecek ürün buymuş :http://www.youtube.com/watch?v=ct1_r_61sk8&feature=youtube_gdata_player

Müthiş.
  • yalan haber olabılır 4 u kullanında 5 ı oyle alırsınız
  • İphone 5 cikmaz. 4 daha yeni cikti bu olsa olsa iphone 6gs dir.
  • var mı bi haber ?, apple ın sitede iphone 4 beyaz resmi koymuşlar , daha önce çıkmamış mıydı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

var mı bi haber ?, apple ın sitede iphone 4 beyaz resmi koymuşlar , daha önce çıkmamış mıydı o

akşama belli olur ancak
  • ABD'de olan arkadaslar duruma bir el atsa, haberde dendiği gibi bir olaganustuluk var mıAapple Store'larda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: Arrrrddddaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: toncu79

Bence geliyor iphone 5

Gündüz rüyaları moda oldu :D Elbet gelecek ama şu an olacağını hiç zannetmiyorum çünkü insanlar yeni yeni ıphone 4'e alışmaya başladı. Uygulamalarına; her şeyine. ve tabiki fiyatına...
    Eğer Iphone 5 çıkacak olsa elbette Iphone 4 fiyatları düşer ve bu özellikle yeni alanlar için hiç iyi olmaz; apple çok müşteri kaybeder:D

Fiyat alisma nedir yahu? Iphone 4 cikmadan, ciktigi gune kadar, sozlesmeli 3Gs'ler 199 dolardi. Iphone 4 cikti o 199 dolar oldu. Her sene bu sekilde telefon cikardilar. Iphone 5 degilde 4G ozelligi eklenmis belki iPhone 4G cikar. Adamlari baglamaz kimin telefona 2000 tl verdigi. Yenisi cikinca o 199 dolar sozlesmeli olur, iphone 4'de 99 dolar'a duser. Boyle surer gider...

Büyük alıntılar yapıp konuyu sisiriyorum ama bu sözleşme olayı ne oluyor? 199 dolara nasıl iPhone olabiliyor?

• Nfc ve iOS ilişkisi gibi bir şey.Yeni ödeme sistemi. Bizi zerre ilgilendirmiyor. Niye uzadı bu dedikodu yahu bu kadar.

Bir de Apple Storelar'ın (Premium resellerların değil) 10. yılı. Yeni dekarasyonlara, daha interaktif sistemlere, daha farklı bir store dizaynına(görüntü ve ses ekipmanları gibi) gidileceği konuşuluyor. Apple Store 2.0 Olay bu. Yeni bir Apple ürünü beklemeyin. Zaten şurda çok az zaman wwdc'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 19 Mayıs 2011; 11:25:37 >
  • 5. yılda U2 imzalı resmi ipod cıkmıstı. Bu sefer Beatles lı olanı cıkabilir ve bende alırım inşallah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.