Şimdi Ara

iPhone 5 mi LG g2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun suredir iPhone 5 siyah kullanıyorum internette satılığa koydum takas teklifi geldi daha oncede Android kullanmisligim var takas su şekilde olacak
    Cihazımın garantisi bitmiş siyah da olan kronik problemler var soyulma filan ekranda bi kac çizik var kutu fatura kayıp kulaklığı vermem dedim oyle anlaştık.
    Takas yapacak arkadasın cihazı 3 aylık lg G2 siyah renk Bimeks den alınma nokta çizik yok herseyi tam cihazınin üstüne 150 tl veriyor sizce takas yapayım mi zarar mi etmiş olurum.
    iPhone 5 im ile devam mi edeyim (şarj sûrem iyice kısaldı ekran acık kalma Suresi 3.5 saatlere düştü batarya ölüyor) yoksa lg G2 mi alayım.
    Sizin düşünceleriniz benim için önemli tarafsız yazarsanız sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iphone 5 kullaniyorum, 15 aylik. (Bimeks'ten almistim)

Kizarkadasimda da 5 aylik beyaz LG G2 16gb beyaz var. (O da Bimeks'ten aldi)

Iki cihaza da iyice hasir nesir oldugumdan oturu LG'nin avantajlarini sayayim:

- Batarya, kesinlikle cok daha uzun gidiyor.
    - Ekran hem 5.2 inc daha buyuk hem de 1080p cozunurlukte.
    - Arka kamerasinin cozunurlugu 13megapixel ve optik sabitleyici var.
    - Ulkemizde yok ama LTE kategori 4 destekliyor, iphone 5 kategori 3 destekliyor. (biri 100mbit, digeri 150mbit indirme hizi)
    - On kamerasi 2.1megapixel, 1080p video cekiyor, iphone 1.2megapixel 720p cekiyor.
    - wifi'da AC standardini destekliyor
    - USB On-the-go var, yani usb bellege film, dizi atip izleme imkani var.
    - iphone 5'e gore 1 sene daha yeni bir cihaz.

Iphone'un avantajlari:

- Isletim sistemi cok daha stabil (ios 8.1.1 vs Android 4.4.2 kiyasliyorum), daha akici, hizli. Takilma, kasma, donma, reset yok. Ama G2'de bayagi iyi hakkini yemeyelim snapdragon 800, adreno330 ve 2gb ram var.
    - Ses cikisi hem daha basarili hemde kulaklik cikisi cok daha kaliteli, ayni zamanda telefonla konusurken de sesini daha iyi iletiyor ve karsi tarafin sesi daha iyi geliyor (ama minor bir fark)
    - ikisi de 16gb diye geciyor ama ios 12.7 bana bos alan birakiyor, LG'de bu 9-10 kusur sanirim, arada az fark yok.
    - Daha kucuk, kompakt, hafif, malzeme kalitesi aluminyum bariz daha kaliteli
    - Ekrandaki renklerin dogrulugu daha basarili, parlakligi daha yuksek

Yerinde olsam, takasa girebilirdim sonucta Bimeks garantili cihaz alcaksin ve adamlar bu konuda iyi cidden (diye duydum ben henuz sorun yasamadim)

• İkisinide uzun sure kullandim g2 her haliyle ustun donanim ozellik ekran pil kamera googleplay cok gelisti appstorela hic bir farki yok burda cogu kisi kabul etmez belki ya telefonlari eskidir yada cok eskiden bahsediyolardir g2 iphone 6 ayarinda cihaz

• G2 al sana 150tl veriomus daha ne durun bu zamanda boyle adam kaldi mi

• Arkadaşlar teşekkürler o zaman bu aksam takas yapiyonum hepinizin ellerine sağlık. Bakalım Lg g2 nasıl :)

• Takas teklif eden adam akıllı adammış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 4 Aralık 2014; 8:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin
    g2 iphone 6 ayarinda cihaz

g2'nin "g"sini 180 derece çevirirsen ya da büyük harfle yazarsak G2'nin "G"si 6 gibi oluyor; doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 4 Aralık 2014; 8:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lg g2 ip5 ten daha iyi olsa da iosu nasıl bırakasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

g2'nin "g"sini 180 derece çevirirsen ya da büyük harfle yazarsak G2'nin "G"si 6 gibi oluyor; doğru

Anlat bilelim ustun yanlarini ne diyeceksin merak ediuorum muhaaa demekle olmuyo kardes

• Arkadaşlar aksama takas yapacagım kafam karıştı simdi :( üstüne 150 tl de para alacağımı unutmayın arkadaşlar

• scelikdemir S kullanıcısına yanıt
    Bence kaçırma normalde g2-iphone 5 takas ları kafa kafa oluyor. Yalnız cihazda bir sorun olmadığından iyice emin ol. Senin ip5 in kutu fatura Aksesuar yokmuş garantisi bitmiş piyasa değeri 750-800 dür. g2ise 3 aylık Kutulu faturalı aksesuarlı diyorsun 800-850 ederi var. Yani adam ya gerçekten ticaretten piyasadan hiç anlamıyor ya da sana sorunlu telefon veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 4 Aralık 2014; 13:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Bu iyiydi hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.