Şimdi Ara

İPHONE 5 mi LG G2 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    32 gb kaldıysa alacaz bakalım kesinlikle doğru olanı yapıyoruz hocam lg rekabet getirecek bu fiyatla ... uygun fiyata yüksek performans alıcaz inşallah :) iphone 6 yı beklemekten ve en az 3000 tl bayılmaktan kurtulucaz zaten 5 in pili gitti bir günü bile çıkarımıyor 3000 mha pille g2 2 günü görecek gbi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

bende g2 ıle ıphone 5 arasında kalanlardandım suan g2 aldım 32 gb lık bır cıhaz aldım daha oncede ıphone 5 kullandım ıos 7 ıle beraber ıphone 5ler dahı bır mıktar yavaslama oldu
    tavsıyem fıyat performans uzun jarj kalıtelı ekran ve camera arıyorsan g2 al . androıd deneyımı daha farklı olmus g2 ıde

ama maddı olarak sıkıntım yok dersen garantılı bır ıphone 5s al derım tavsıyem bu sekılde . yıne son karar senın .

hocam parasal olarak dusunmeden ıphone 5s dıgerlerıne gore avantajı ne
    note3 cok buyuk z1 çok kaba g2 cok hosuma gıttı ama nexus5ı beklemek ıstıyorum yanı z1 g2 nexus5 ve i5s arasında gıdıp gelıyorum ve i5sye daha yakınım sızce i5s alınacaksa neden alınmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

32 gb kaldıysa alacaz bakalım kesinlikle doğru olanı yapıyoruz hocam lg rekabet getirecek bu fiyatla ... uygun fiyata yüksek performans alıcaz inşallah :) iphone 6 yı beklemekten ve en az 3000 tl bayılmaktan kurtulucaz zaten 5 in pili gitti bir günü bile çıkarımıyor 3000 mha pille g2 2 günü görecek gbi:)

Insallah oyle olur bende sanki alcak gibiyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

quote:

bende g2 ıle ıphone 5 arasında kalanlardandım suan g2 aldım 32 gb lık bır cıhaz aldım daha oncede ıphone 5 kullandım ıos 7 ıle beraber ıphone 5ler dahı bır mıktar yavaslama oldu
    tavsıyem fıyat performans uzun jarj kalıtelı ekran ve camera arıyorsan g2 al . androıd deneyımı daha farklı olmus g2 ıde

ama maddı olarak sıkıntım yok dersen garantılı bır ıphone 5s al derım tavsıyem bu sekılde . yıne son karar senın .

note3 cok buyuk z1 çok kaba g2 cok hosuma gıttı ama nexus5ı beklemek ıstıyorum yanı z1 g2 nexus5 ve i5s arasında gıdıp gelıyorum ve i5sye daha yakınım sızce i5s alınacaksa neden alınmalı?

5s ide gectim bana i5 diyenler adam aciklamis g2 almak icin nedenleri sizde aciklayin neden i5 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

quote:

quote:

5s ide gectim bana i5 diyenler adam aciklamis g2 almak icin nedenleri sizde aciklayin neden i5 ?

ben i5 i almam bır ust surum dururken bır alt surumu almak gereksız gelıyor bana alıcaksan en son surumu al. eger parası fazla dıyorsanda ondan sonrakı en ıyı telefon madısel olarak g2 ( note3 u telefon olarak gormuyorum tablet dıyebılırım anca :) z1de bana cok kaba geldı ) ama ben olsam kasımı bekler nexus 5i gorurum oyle alırım g2yı cunku nexus 5 baya ıyı olacak dıyorlar ustelık g2 fıyatıyla ama ıphone alırsanda kafan rahat olur dıgerlerıne nazaran...

• Nexus 5 in G2 den iyi olma gibi bir ihtimali yok arkadaşlar. Nexus 4 ve Nexus 5 LG nin telefonlarının donanım olarak büyük oranda aynı olduğu sadece tasarım ve yazılımsal olarak farklı olduğu bir telefon olacak. Nexus 5 de G2 donanımı olacak fakat bazı özellikler yine kısılacak(multimedya, kamera vs.) Nexus 5 i Amerikadan alırım diyorsan al, Türkiyeden alacaksan G2 fiyatına geleceği için G2 al. Saf android vs gerek yok, LG nin arayüzü hem çok güzel hem de G2 ile gelen çok güzel extra özellikler var. Kız arkadaşım G2 kullanıyor bende Optimus G var, G2 yi kurcalarken benim telefon yavaş mı yahu diyorum.

Edit : G ve G2 de kasma, donma gibi bir sorunla karşılaşmazsın. Telefonu 5 aydır kullanıyorum telefon daha 1 kere donma yüzünden kapandı. Geçen gün pilim bitmese uptime süresi 25 günü geçmişti ve telefonda gram donma, takılma şişme vs. yoktu. Samsung ile LG yi karıştırmayın arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 18 Ekim 2013; 17:10:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

quote:

quote:

ben i5 i almam bır ust surum dururken bır alt surumu almak gereksız gelıyor bana alıcaksan en son surumu al. eger parası fazla dıyorsanda ondan sonrakı en ıyı telefon madısel olarak g2 ( note3 u telefon olarak gormuyorum tablet dıyebılırım anca :) z1de bana cok kaba geldı ) ama ben olsam kasımı bekler nexus 5i gorurum oyle alırım g2yı cunku nexus 5 baya ıyı olacak dıyorlar ustelık g2 fıyatıyla ama ıphone alırsanda kafan rahat olur dıgerlerıne nazaran...

Abi g2 yi nexusu ovuyosun en sonda iphone al diyosun napiyim ben nexus tasarimi temasi hosuma gitmiyo g2 alcak gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Nexus 5 in G2 den iyi olma gibi bir ihtimali yok arkadaşlar. Nexus 4 ve Nexus 5 LG nin telefonlarının donanım olarak büyük oranda aynı olduğu sadece tasarım ve yazılımsal olarak farklı olduğu bir telefon olacak. Nexus 5 de G2 donanımı olacak fakat bazı özellikler yine kısılacak(multimedya, kamera vs.) Nexus 5 i Amerikadan alırım diyorsan al, Türkiyeden alacaksan G2 fiyatına geleceği için G2 al. Saf android vs gerek yok, LG nin arayüzü hem çok güzel hem de G2 ile gelen çok güzel extra özellikler var. Kız arkadaşım G2 kullanıyor bende Optimus G var, G2 yi kurcalarken benim telefon yavaş mı yahu diyorum.

Edit : G ve G2 de kasma, donma gibi bir sorunla karşılaşmazsın. Telefonu 5 aydır kullanıyorum telefon daha 1 kere donma yüzünden kapandı. Geçen gün pilim bitmese uptime süresi 25 günü geçmişti ve telefonda gram donma, takılma şişme vs. yoktu. Samsung ile LG yi karıştırmayın arkadaşlar :)

Bence g2 nin tasarimi ve temasi nexus 5in temasi degismiycegi icin daha guzel yani zaten ne kadar iyi olabilirki g2 den ben g2 aliyim bari ya :D

• quote:

Nexus 5 in G2 den iyi olma gibi bir ihtimali yok arkadaşlar. Nexus 4 ve Nexus 5 LG nin telefonlarının donanım olarak büyük oranda aynı olduğu sadece tasarım ve yazılımsal olarak farklı olduğu bir telefon olacak. Nexus 5 de G2 donanımı olacak fakat bazı özellikler yine kısılacak(multimedya, kamera vs.) Nexus 5 i Amerikadan alırım diyorsan al, Türkiyeden alacaksan G2 fiyatına geleceği için G2 al. Saf android vs gerek yok, LG nin arayüzü hem çok güzel hem de G2 ile gelen çok güzel extra özellikler var. Kız arkadaşım G2 kullanıyor bende Optimus G var, G2 yi kurcalarken benim telefon yavaş mı yahu diyorum.

yanı soyle bır olayda var kasa kalıtesı samsungtan bı farkı yok ama lg g2 donanımsal ve stabılıte olrak en ıyılerınden bırı ama bence 2 mılyarı geckın parası varsa bırının ıphone 5s almalı eger cok vermek ıstemıyorsa g2yı almalı

• fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    al hocam al yahu bende alacam bugun alamadık yarın kesin bulursam alacağım 32 gb olanı.. iphone bitti benim için bıktım kısıtlamalarından vs. ios 7 tam androit cakması olmuş yani bi farkı kalmadı benım için... buyuk ekranlı olupta bu kadar ufak bir tel görmedim dorusu tasarım için alıyorum saedece
  • Arkadaslar soyle bir yazilanlari okudum da cok kararsizsiniz.
    Kisaca soyle bir ozet geceyim. Ben iphone 5 te kullandim suan esim kullaniyor.
    Gelelim neden iphone 5 alma dedigimize
    1. Pil cok.cabuk bitiyor.
    2. Ekran cok ufak.
    3. Bir ust modeli cikti.
    +Olan yonleri
    Uygulama magazasi cok iyi
    Lg g2
    +Olan yonleri
    1. Fiyati
    2. Ekran.
    3. Pil performansi
    4.islemcisi
    5. Kamerasi
    6. Tasarimi
    7.android deneyimini kendi ara yuzu ile cok basarili bir sekilde birleştirmesi. telefonu 1 gunden beri elimden dusurmuyorum asagi yukari 1 gun jarji gitti diyebilirim
    Kullanimi menu gecisleri cok guzel hizli ve puruzsuz. Android market gunden gune kendini duzeltiyor gelistiriyor aciklar yavas yavas kapaniyor. O yuzden fazla karasiz kalma. Suan iosta olupya android te olmayan guncel oyun yok sanirim.
    Son fazla kararsiz kalma suan parana gore alacagin en iyi telefon g2 al tadini cikar

• quote:

Arkadaslar soyle bir yazilanlari okudum da cok kararsizsiniz.
    Kisaca soyle bir ozet geceyim. Ben iphone 5 te kullandim suan esim kullaniyor.
    Gelelim neden iphone 5 alma dedigimize
    1. Pil cok.cabuk bitiyor.
    2. Ekran cok ufak.
    3. Bir ust modeli cikti.
    +Olan yonleri
    Uygulama magazasi cok iyi
    Lg g2
    +Olan yonleri
    1. Fiyati
    2. Ekran.
    3. Pil performansi
    4.islemcisi
    5. Kamerasi
    6. Tasarimi
    7.android deneyimini kendi ara yuzu ile cok basarili bir sekilde birleştirmesi. telefonu 1 gunden beri elimden dusurmuyorum asagi yukari 1 gun jarji gitti diyebilirim
    Kullanimi menu gecisleri cok guzel hizli ve puruzsuz. Android market gunden gune kendini duzeltiyor gelistiriyor aciklar yavas yavas kapaniyor. O yuzden fazla karasiz kalma. Suan iosta olupya android te olmayan guncel oyun yok sanirim.
    Son fazla kararsiz kalma suan parana gore alacagin en iyi telefon g2 al tadini cikar

Cok sagol hocam karar kesin G2 :)

• Arkadaşlar bende kararsızım inanın 5S ile G2 arasında kaldım bende para yönünden sıkıntım yok G2 yi aldığım zaman 5S almadığıma pişman olmaktan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

Arkadaşlar bende kararsızım inanın 5S ile G2 arasında kaldım bende para yönünden sıkıntım yok G2 yi aldığım zaman 5S almadığıma pişman olmaktan korkuyorum.

Benim g2 almayi planlamamin nedenlerinden biri fiyati yoksa dusunmeden iphone 5s alirim hic bir cihaz iphone kadar kaliteli olamaz bu bir gercek :D

• Dostum dogru diyorsunda ekranı bana küçük geliyor İphonun alacagım telefonla ciddi manada oyun oynarım İphone 5S in ekranı LG G2 kadar zevk verebilecek mi merak ediyorum. Vede webde dolaşma beni LG G2 nin ekranı kadar tatmin edecekmi ?
    Kamerayada önem veririm fotoğraf kalitesi olarak LG G2 üstün gelirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 19 Ekim 2013; 21:28:05 >
  • quote:

Dostum dogru diyorsunda ekranı bana küçük geliyor İphonun alacagım telefonla ciddi manada oyun oynarım İphone 5S in ekranı LG G2 kadar zevk verebilecek mi merak ediyorum. Vede webde dolaşma beni LG G2 nin ekranı kadar tatmin edecekmi ?

Benim icin uygulama kalitesi onemli bu yuzden iphone ama ekran kucuk bi g2 deki kucuk telefon buyuk ekran zevki bencede olmaz birde kamera onemli buda g2de daha iyi ama secim senin bana g2 daha uygun geldi zaten fiyatta uygun daha ne ;)

• Hocam ben bugun 32 gb aldim harika cihaz iphone yalan dolan iyiki Almisim hic kacirma

• Oyun oynamaktan zevk almak istiyorsan kesinlikle G2 al. G2 de kullandım i5 de, elime i5 alınca çocuk oyuncağı varmış gibi geliyor.

Kalite falan filan da konuşulacaksa bence i5 değil Htc One konuşulmalı zira i5 de kalitenin k sinden eser yok. Soyulmalar, yamulmalar, aşırı ısınma, şarj problemi gibi çok fazla sorunu var telefonun. 600-700 lira fazla veririm 5s alırım diyorsan orası parayı verecek olan kişinin seçimi fakat kasa olarak 5 ile 5s arasında fark olmadığını da belirtmekte fayda var. 2000 lira verip de 3 gün sonra kasası soyuldu bunun filan demek de var.
  • quote:

Dostum dogru diyorsunda ekranı bana küçük geliyor İphonun alacagım telefonla ciddi manada oyun oynarım İphone 5S in ekranı LG G2 kadar zevk verebilecek mi merak ediyorum. Vede webde dolaşma beni LG G2 nin ekranı kadar tatmin edecekmi ?

Sen benim kafamdansin G2 den şaşma :D

• quote:

Oyun oynamaktan zevk almak istiyorsan kesinlikle G2 al. G2 de kullandım i5 de, elime i5 alınca çocuk oyuncağı varmış gibi geliyor.

Kalite falan filan da konuşulacaksa bence i5 değil Htc One konuşulmalı zira i5 de kalitenin k sinden eser yok. Soyulmalar, yamulmalar, aşırı ısınma, şarj problemi gibi çok fazla sorunu var telefonun. 600-700 lira fazla veririm 5s alırım diyorsan orası parayı verecek olan kişinin seçimi fakat kasa olarak 5 ile 5s arasında fark olmadığını da belirtmekte fayda var. 2000 lira verip de 3 gün sonra kasası soyuldu bunun filan demek de var.

Haklisin aslinda Htc One da guzel ama bi Lg G2 etkisi vermedi bana sence hangisini almaliyiz bak simdi bir celiski daha cikti htc one mi lg g2 mi :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.