Şimdi Ara

İPHONE 5 mi LG G2 mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

Bende i5 ile g2 arasinda kaldim ve kararim g2 beyaz renk

Bu arada sormussun g2 nin avantaji ne diye

avantaji buyuk ekran fiyat ve hizi

Beni vaz gecirse gezirse nexus5 vaz gecirir oda g2 den kamera ve pil olarak ustun cikmicakmis lansmani yapilcak sozde 2 gune bakalm gorcez

Ben siyah taraftariyim bencede G2 ustun bu sefer kesin G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan alabilecek olsam G2 alirdim fiyat performans ve tasarım olarak mükemmel telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyuk ekran, daha uzun pıl omru, daha ıyı tasarım, snapdragon 800 ıslemcı, adreno 330 gpu, daha uygun fıyat. Tabıkı g2

• Arkadaşlar ben de lg g2 ile iphone 5s arasında kaldım. Facebook,twitter falan takılırım,oyun oynarım,şarkı dinlerim. Pek dizi izleme gibi bir düşüncem yok.Pek büyük olmasıını da istemiyorum.Sizce hangisini almalıyım? nedeniyle belirtirseniz çok faydalı olur :) Şimdiden teşekkürler :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 08fim00

Arkadaşlar ben de lg g2 ile iphone 5s arasında kaldım. Facebook,twitter falan takılırım,oyun oynarım,şarkı dinlerim. Pek dizi izleme gibi bir düşüncem yok.Pek büyük olmasıını da istemiyorum.Sizce hangisini almalıyım? nedeniyle belirtirseniz çok faydalı olur :) Şimdiden teşekkürler :) :)

Konuyu acan olarak hala bi sonuca varamadim bende 5 ile karsilastirmistim simdi 5S ne alalim yardimci olun lutfen

• Bunlara vereceğin paraya note 3 al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Bunlara vereceğin paraya note 3 al daha iyi.

Fazla buyuk ya

• fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    Sana Samimi Söylüyorum Göründüğü Gibi Değil İnsan Zamanla Alışıyor Sakın Korkma Ben Bunu Kullanamam Diye Şuan Alınabilecek En İyi Telefon.
  • Ben olsam 5/5S alirdim nitekim aldim da.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

Sana Samimi Söylüyorum Göründüğü Gibi Değil İnsan Zamanla Alışıyor Sakın Korkma Ben Bunu Kullanamam Diye Şuan Alınabilecek En İyi Telefon.

Neden bilmiyorum ama guvenemiyorum ya LGye

• fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    O Yüzden Diyorum Ya Note 3 Al Diye Her Yönden Çok Üstün Dinle Beni Haklı Çıkacağım.
  • Hocam ben i5den iki gün önce g2ye geçtim.
    Şuan en ufak bir pişmanlık yaşamıyorum hele ki batarya açısından dünya varmış dedim rahat rahat kullanıyorum telefonumu.
    i5 in ekranından g2 ekranına geçincede daynı şekilde dünya varmış.

Yani ben g2den batarya.ekran ve performans olarak gayet memnunum beni tatmin etti.

Not:i5den soğumaktaki en büyük nedenim ios 7 oldu ben sevemedim.
  • G2 BİR NUMARA
  • lg g2 tek eksisi arttırılabilir hafızasının olmayışı gerisi fiyat performans olarak bulamayacağın tel telefon.
    hafıza kart yuvası olsa sattığının 2 katını satardı. 16gb olanı almayın 32 alın uygulamalr vsss 16 gb dan pek fazla yer kalmayacaktır.
  • Herşeyde g2 iyi tamam da ekran büyük değil mi biraz yani tek elle kullanımda oyun oynamam telde film dizi izlemem mesaj face ve internette dolaşırım bunlar için de i5 İdeal gibi duruyor

• Artık i5 değil i5s dusunuyorum sizce şimdi hangisi
  • Telefon iyi veya kötü sevdiğin telefonu alacaksın ki telefonda yapabileceklerin belli.
  • hangisini aldın?
  • Hala alamadım
  • Abi dün 5s ile g2 inceledim ikisini de g2 bildiğin Android yani bende s3 var hiç bi farkı yok benim için çünkü öyle oyun oynayan film izleyen biri değilim Ha kamerası daha üstün orası ayrı ama yani 5s varken de bi kamera için alır mıyım zor. Yani sende kriterlerini belirle ona göre bi karar ver ;)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.