Şimdi Ara

İPHONE 5 mi LG G2 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavvrick

Hocam ben bugun 32 gb aldim harika cihaz iphone yalan dolan iyiki Almisim hic kacirma

Oncelikle hayirli olsun :) nerden aldin hocam fiyat olarak ne kadar ha bide kaskosunu falan yaptirdinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one mi lg g2 mi dersen g2 diyorum
    Tartisilmaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 20 Ekim 2013; 3:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

Htc one mi lg g2 mi dersen g2 diyorum
    Tartisilmaz bile

Biraz arastirdim bencede G2

• fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam akbati teknosadan 1790 tl ye aldim son cihazmis kendimi sansli hissettim:).telefon harika tasarimi ile beni buyulemisti ilk olarak..ama kullandikca neden bunca sene iphone kullanmisim dedim kendi kendime gercdkten andorit ios u gecmis .. hic pisman degilim kamerasi hizi ve herseyi mukemmel ozellikle sarj olayi iphone a gore 2 kat iyi diyebilirim kesinlikle almani tavsiye ederim..baska sorularin varsa sor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

Tesekkurler hocam akbati teknosadan 1790 tl ye aldim son cihazmis kendimi sansli hissettim:).telefon harika tasarimi ile beni buyulemisti ilk olarak..ama kullandikca neden bunca sene iphone kullanmisim dedim kendi kendime gercdkten andorit ios u gecmis .. hic pisman degilim kamerasi hizi ve herseyi mukemmel ozellikle sarj olayi iphone a gore 2 kat iyi diyebilirim kesinlikle almani tavsiye ederim..baska sorularin varsa sor hocam

Yok hocam sagolun yeterli bilgiyi aldim insallah bizde alicaz bakalim :D

• Htc One donanım olarak kesinlikle G2 ye rakip olamaz, kasa kalitesi ve ses olarak karşılaştıracak olursak o zaman One daha ön plandadır ama bütün olarak alırsak iki telefonu G2 açık ara önde. HTC One oyunlarda Optimus G den bile daha vasat kalıyor snapdragon 600 ve fhd ekran yüzünden. Onu sadece kasa kalitesi olarak örnek vermiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Htc One donanım olarak kesinlikle G2 ye rakip olamaz, kasa kalitesi ve ses olarak karşılaştıracak olursak o zaman One daha ön plandadır ama bütün olarak alırsak iki telefonu G2 açık ara önde. HTC One oyunlarda Optimus G den bile daha vasat kalıyor snapdragon 600 ve fhd ekran yüzünden. Onu sadece kasa kalitesi olarak örnek vermiştim :)

Abi G2 anladimki su anda en iyisi ama nexus 5 nasil ki simdi kafam karisti nexus 5 ayin 28inde cikcakmis onu beklemek istiyorum

• Nexus 5 donanım olarak G2 yi temel alacak ama bazı özellikleri kısılacak. Kamera 8 mp, ekran boyutu 4.95" olacak diye resmi olmayan çok sayıda bilgi var. Türkiyeye giriş fiyatı büyük ihtimal ile G2 ile aynı fiyat olacaktır. Saf android kullanırım benim için extra yazılıma, multimedyaya gerek yok diyorsanız Nexus 5 de alınabilir. Amerikada 16 lık versiyon 350$ olacak büyük ihtimalle. Ordan getirtebilirseniz onu almak mantıklı ama TR ye o fiyatlarla gelmesinin imkanı yok. Bkz Nexus 4
  • Parayı basın 5S alın 6S çıkana kadar kafanız rahat etsin
  • hangisini seviyorsan
  • valla bi ara lg kullandım ve hiç memnun kalmamıştım fakat son bir kaç nesil ürünlerinden çok güzel bahsediyorlar. hayırlısı inşallah :D
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    apple yılbaşından sonra 6 nın lansmanını yapmasında :D
  • Arkadaşların dediği acele etme apple sene sonunda telefonu bir kaç cm uzatıp yeni iphone çıkrabilir :)

şaka bir yana gör derim g2 yi görünce iphonu görmek istemezsin sanırım...

bu yorumu ben yani bilen bilir yıllarca burda lg kullanıp sinir olduğum halde söylüyorum ama bu telefon çok alınası olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Arkadaşların dediği acele etme apple sene sonunda telefonu bir kaç cm uzatıp yeni iphone çıkrabilir :)

şaka bir yana gör derim g2 yi görünce iphonu görmek istemezsin sanırım...

bu yorumu ben yani bilen bilir yıllarca burda lg kullanıp sinir olduğum halde söylüyorum ama bu telefon çok alınası olmuş...

Benim planim su anda g2 yi almak eger iphone 6 ekran buyurse onu almak

• Hangisine niyetlenirsen güle güle kullan , ama telefon cok sinir bozucu bir is birini alırsın sonra aklın diğerinde kalır , en önemlisi aldığına tam karar verim sebat etmektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

Hangisine niyetlenirsen güle güle kullan , ama telefon cok sinir bozucu bir is birini alırsın sonra aklın diğerinde kalır , en önemlisi aldığına tam karar verim sebat etmektir...

Aynen biraz sinir bozucu bir is

• @fagoldfagold

G2 ,

ip5 kullanıyorum ve geçenlerde Lg yi görünce dedim lan bu ne yaaa , git ve al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla g2 çok hoş duruyor iphone kucuk geliyo galiba iphone almıcm
  • g2 al arkana bakma
  • G2 evet daha iyi ama i5 in ekrani app storedeki kaliteli oyunlari uygulamalari beni cok cezbediyo g2 nin daha iyi oldugunu bile bile i5 alabilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.