Şimdi Ara

İPHONE 5 mi LG G2 mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mc.:.MaRVeL

Abi dün 5s ile g2 inceledim ikisini de g2 bildiğin Android yani bende s3 var hiç bi farkı yok benim için çünkü öyle oyun oynayan film izleyen biri değilim Ha kamerası daha üstün orası ayrı ama yani 5s varken de bi kamera için alır mıyım zor. Yani sende kriterlerini belirle ona göre bi karar ver ;)

Yani diyosun ki G2 iyi ama 5S daha mantıklı olur ama ben cok oyun oynarım benim için şarj çok önemli belkide sadece bu yuzden G2 ama İOSuda bırakmak istemiyorum
  • Bi telefon için 5 ay karar vermemek de ayrı fantezi Alsaydın belki şimdi sıkıldım değiştiriyom diyodun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Bi telefon için 5 ay karar vermemek de ayrı fantezi Alsaydın belki şimdi sıkıldım değiştiriyom diyodun
    :)) katılıyorum kardeşim :) bu arada o zaman iphone 6 beklicen büyük ihtimal batarya büyüyecek ekranla birlikte ama yani hala hevesin varsa cidden helal olsun :))
  • 5s alcaksan al ama 5 alcagina lg al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

5s alcaksan al ama 5 alcagina lg al

aynen zaten sıfırları arasında 100 liradan az bi miktar var
  • Aşağıdaki linki incele. İ5 işlemcisi ve g2 nin ilşemcisi arasındaki farklılıklar neymiş, 2 çekirdekli i5 nasıl kafa tutuyor onu izah ediyo.
    İ5 64 bit işlemci kullanıyo ve tek çekirdekte açık ara fark atıyo lakin g2 32 bit snapdragon 800 işlemci kullanıyor ve çekirdek sayısı fazla olduğu için herhalukarda daha iyi diye eklemiş inceleyen.

Bu saatten sonra 64 bit işlemcili android telefon beklemek daha mantıklı. 6 ay daha bekle ne kaldı şunun şurasında

http://tabshowdown.blogspot.com.tr/2013/11/apple-a7-vs-nvidia-tegra-4.html

Bence iphone 5s o kadar parayı haketmiyor. Hatta iphone 5s 1200 tl olsa bile şimdi aldığım g2 yi 1600 e yine alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi light in th dark -- 10 Mart 2014; 8:49:11 >

• Tabii ki de g2 bir de 32 gb beyaz renk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s' ten G2 ye geçtim eksiği yok fazlası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle76

5s' ten G2 ye geçtim eksiği yok fazlası var..

ya kişiye göre değişir be hocam ;) ben misal tek elle tek kullanma taraftarıyım. zaten iphone tanıtıldınığnda da adamlar bunun üstünde durmuştu. iphone 6 da da kasanın aynı kalacağı ekranın genişleyeceği konuşuluyo. androidde de ben 4' ekran boyutunda amiral gemileri görmek isterim ve o zaman kararım android tarafında olabilir ;)
  • Bence herşeyden önce iOS - Android seçimi yapılmalı sonra karar verilmeli
  • quote:

quote:

ya kişiye göre değişir be hocam ;) ben misal tek elle tek kullanma taraftarıyım. zaten iphone tanıtıldınığnda da adamlar bunun üstünde durmuştu. iphone 6 da da kasanın aynı kalacağı ekranın genişleyeceği konuşuluyo. androidde de ben 4' ekran boyutunda amiral gemileri görmek isterim ve o zaman kararım android tarafında olabilir ;)

5s tekel ile daha rahat kullanılıyor kabul ancak, tek kıstas bu ise iphone alabilirsiniz, ben pil sorunu ve artık ekranın bana ufak gelmesinden tercih ettim hiç pişman değilim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bazen 2 gün şarj etmediğim oluyor. İphone kullanırken telefonun şarjdan çıkmıyordu maalesef.

• quote:

quote:

quote:

5s tekel ile daha rahat kullanılıyor kabul ancak, tek kıstas bu ise iphone alabilirsiniz, ben pil sorunu ve artık ekranın bana ufak gelmesinden tercih ettim hiç pişman değilim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bazen 2 gün şarj etmediğim oluyor. İphone kullanırken telefonun şarjdan çıkmıyordu maalesef.

Valla tek elle kullanmak iyi güzel ama 5/5s tasarım olarak berbat.4/4s güzeldi onlara lafım yok da 5 5s tv kumandası gibi.Uzun ince.i6da genişleyecek deniyo

• İphone 6 bana iphonei bozar gibi geliyo iphone en başindan beri tek el rahat kullanıslı bi telefondur şimdi biraz alışmakta sıkıntı çıkabilir bide ekran buyurse kalite dusuyo gibi geliyo bana tabi yazı üzerinde degil kullanırken göz açısından bide sarj tuketimi artar tabi bataryayı buyuturler ama yeterli olur mu bunlar hep çelişki eski koye yeni adete gerek yok en iyi ben hazır İstanbul Bilişimde 1999 a denk getirmişken aliyim 5s i .
  • iphone 5ten LGG2 ye geçen biri olarak,pişmanlığımı dile getirmek istiyorum,G2 almadan önce Huawei p1 almıştım,onda bile bu kadar sıkıntı olmadı.Wifi tarayıcıda çekiyor,playstore,facebook çalışmaz,gece fotoğrafları sanki 3mp kamera ile çekilmiş gibi,çok çok kötü.Sonuçta iphone 5 ile takaslık G2 var elimde,arzu eden varsa buyursun Android dünyasına :) Ben paşa paşa kullanırım ios,sorunsuz..Bir sürü kullanılırlığı tartışılır özellik katılmış,süslü cihazlar bence adroidler,iphone işini yapar başka bir yorum yapmıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizigen -- 15 Mart 2014; 19:35:00 >
  • Vay arkadas nasil bir kararsizlik bu telefon ile devamli konusup,oyun,muzik dinlerim diyorsan g2 al yoksa iphone bu kadar basit bendede g2 var l5 ten gecmeyim baslarda yadirgadim kullanirken ama zamanla guzel bir telefon oldugunu anliyosun he bide s3 kullandimki g2 nin yanindan bile gecemez o derece tam bir basarisizlik ornegi s4 dun arkadas aldi telefon rehbere girene kadar cayim bitti g2 stabilitr ve performans olarak iphone cok yakin.

• Lg bide şu kasayi daha kaliteli yapsaymid efsane olurdu arada telefon elimde dagilicak gibi catir cutur sesler geliyor.

• Telefonun sarjini bitiremiyorum ya la aylovelg

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Oyun oynamaktan zevk almak istiyorsan kesinlikle G2 al. G2 de kullandım i5 de, elime i5 alınca çocuk oyuncağı varmış gibi geliyor.

Kalite falan filan da konuşulacaksa bence i5 değil Htc One konuşulmalı zira i5 de kalitenin k sinden eser yok. Soyulmalar, yamulmalar, aşırı ısınma, şarj problemi gibi çok fazla sorunu var telefonun. 600-700 lira fazla veririm 5s alırım diyorsan orası parayı verecek olan kişinin seçimi fakat kasa olarak 5 ile 5s arasında fark olmadığını da belirtmekte fayda var. 2000 lira verip de 3 gün sonra kasası soyuldu bunun filan demek de var.

Haklisin aslinda Htc One da guzel ama bi Lg G2 etkisi vermedi bana sence hangisini almaliyiz bak simdi bir celiski daha cikti htc one mi lg g2 mi :D

Htc one androidin iphonudur :)
    Yani androidde en stabil telefon.
    New htc one m8 bekle ve al derim. Bekleyemem dersen al htc one kaliten konuşsun.
    Tasarım , ses , kamera , yazılım htc onede daha iyi.
    Lg de ise ekran buyuklugu ve batarya daha iyi.
    Her aksam sarja takcaksan htc one
    Yoksa lg g2 diyorum.
    Biri leğen , biri alimunyum unutma .
    Ayrica lg g2 yi bu kadar uste ceken tek şey fiyatidir. +2000 tl olsaydi yuzune bakan olmazdi(olurdu diyen kendini kandirir

• LG'yi ilk aldığımda evdeki modemden internete giremiyordum,hayli canımı sıktı,fakat modem içinden dns'leri değiştirdim,sorun çözüldü.Neden oldu bilmiyorum.İlk anda çok soğuttu beni cihazdan,fakat şimdi önce yazdıklarımın tam tersini düşünüyorum,cihaza alıştım.Almanya vodafone rom'u yüklü tr cihazı,4.4.2 var cihazda.

Cihaz sorunsuz çalışıyor,ekran güzel,geniş,pil 2 günü rahat rahat dolduruyor.Benim tercihimdeki en büyük etkendi,İphone kullanırken telefon ile beraber şarj cihazı ile gezmeniz gerekiyor.Aksi halde gün ortasında cihazınız kapanır.

Takas etmeyi düşünüyordum ilk başta,hatta 5s için 300tl üzerine vereceğim cazip bir teklif almama rağmen,veremedim :) İOS 7 değişmeden de herhalde bir daha apple kullanmam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizigen

LG'yi ilk aldığımda evdeki modemden internete giremiyordum,hayli canımı sıktı,fakat modem içinden dns'leri değiştirdim,sorun çözüldü.Neden oldu bilmiyorum.İlk anda çok soğuttu beni cihazdan,fakat şimdi önce yazdıklarımın tam tersini düşünüyorum,cihaza alıştım.Almanya vodafone rom'u yüklü tr cihazı,4.4.2 var cihazda.

Cihaz sorunsuz çalışıyor,ekran güzel,geniş,pil 2 günü rahat rahat dolduruyor.Benim tercihimdeki en büyük etkendi,İphone kullanırken telefon ile beraber şarj cihazı ile gezmeniz gerekiyor.Aksi halde gün ortasında cihazınız kapanır.

Takas etmeyi düşünüyordum ilk başta,hatta 5s için 300tl üzerine vereceğim cazip bir teklif almama rağmen,veremedim :) İOS 7 değişmeden de herhalde bir daha apple kullanmam :))

Beni soguta andrid arkadasimda 3gs 32 gb var hala hizli ama ondan 2 sene sonra aldigim belki daha sonra turkcell t11 kendini kapatiyo basmiyo falan yani banada tum androidlerin sonu ayni gibi geliyo sadece bu yuzden iphone dusunuyorum IOS7 den sogutan gorunus mu performans mi cunku gorunuz benim hosuma gitti ama performansini bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.