Şimdi Ara

İPHONE 5 mi LG G2 mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
12.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam T11 android cihaz olarak kıstas almayın bence,ben android cihazı huawei p1 ile kullanmaya başladım,gayet güzel bir deneyim oldu.

İOS 7'de görünüme alışamadım.Bence çok başarıl değil görsel olarak.İOS 6 görselinde kalsaydı daha iyiydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizigen

Hocam T11 android cihaz olarak kıstas almayın bence,ben android cihazı huawei p1 ile kullanmaya başladım,gayet güzel bir deneyim oldu.

İOS 7'de görünüme alışamadım.Bence çok başarıl değil görsel olarak.İOS 6 görselinde kalsaydı daha iyiydi bence.

Bilmiyorum ben cok guvenemiyorum en iyisine bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ikilemdeyim ya 5s yada g2 alıcam, konu sahibi arkadaş tercihini hangi yönden yaptı ve memnunmu ?
  • G2

• Gmd elite al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Iphone 5S'te karar kıldım. Evde G2 var 4S var inceledim G2 hoş, hızlı bende de S3 var, çakılmaya başladı cihaz ne yaptıysam çözülmüyor. Oyun,film, müzik dinlemem. Sadece iş mailleri, konuşma, mesajlaşma. Evet bunu piyasadaki her akıllı telefon yapabiliyor der gibisiniz. Yaklaşık 4 senedir Android kullanıyorum biraz da IOS denemek istiyorum.
  • Mystickblue M kullanıcısına yanıt
    Eşimde S3 var en yakın arkadaşımda i5 var anneme G2 aldım bende S3 mini kullanıyorum

Samsung bi halta yaramaz ben de eşim de aynı fikirde hem kasıyo hem batarya sorunu var

Arkadaşın i5 ini kullandım çok küçük kısıtlı ve şarjı bi işe yaramaz

Annemin G2 yi elimden düşürmüyorum menüsü çok iyi çok kaliteli malzemesi var

bugün olsa telefon alsam G2 alırım

bir saniye düşünmeden
  • emreelci kullanıcısına yanıt
    Ben kullanırken tedirgin oldum G2 den senede 20 kez elimden düşürdüğümü düşünürsek telefonu pek dayanmaz gibi bana. 5S'in kasası daha iyi gibi geliyor. Yanılıyor muyum? :)
  • Mystickblue M kullanıcısına yanıt
    şöyle söyliyeyim 5 yaşında ve 1,5 yaşında 2 yeğenim var büyük olan oyunda yenilince telefona yumruk atıyor küçük olan da gözümüzün içine bakıp telefonu fırlatıyor gülerek hem evde hem bahçede telefonda ÇİZİK YOK
    youtube dan lg g2 ve aynı malzemeden yapılan lg flex videolarını izle çizilme ve darbeye nekadar dayanıklı olduğunu görürsün
  • G2 İle ilgili yorumlarınızı okuyunca bu telefonu daha da çok sevmeye başladım bak.....

3-4 aya kadar fiyatının düşeceğini tahmin ediyorum. G2 sırf tasarımı, ekranı için alınır...
    On numara tip var abi telefonda
  • eğer kıyas yaparken maddi konular geri planda kalıyorsa dk düşünmeyin 5s alın. androidin ömrü vardır maksimum 2yıla kalmadan patlar. ne yaparsan yap düzeltemezsin. sanki içinde bir şeyler eriyip kayboluyormuş gibi :) iphone al ios'un keyfini sür. her daim arkanda olan müşteri memnuniyetinde uzay bir firmayı tercih etmenin haklı mutluluğunu yaşa.
  • İphone 5 alma üretimi durdurulmuş. Onun yerine 5s biraz daha ucuz istersen 5c al bence.

• Seo35 S kullanıcısına yanıt
    ya banada bir yardım edermisin benim içinde parası sorun değil ve ben i5s düşünüyorum ama g2 ninde bu kadar özelliği olduğu için onumu alsam acaba diye düşünüyorum şimdi g2 alsam iphonu almadım diye pişman olurum yada iphonu alırsam g2 yi almam diye pişman olurum gibisinden düşünüyorum bir türlü karara veremedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgetel2000

ya banada bir yardım edermisin benim içinde parası sorun değil ve ben i5s düşünüyorum ama g2 ninde bu kadar özelliği olduğu için onumu alsam acaba diye düşünüyorum şimdi g2 alsam iphonu almadım diye pişman olurum yada iphonu alırsam g2 yi almam diye pişman olurum gibisinden düşünüyorum bir türlü karara veremedim :/

Kagit ustunde ozellikleri gorup android tuzagina dusmeyin arkadasimda S4 var mesela o kadar gozle kontrol etmek icin ozellikler var hepsi kapali ve cidden gereksiz yani basit seylere kanmayin genel olarak donanim ve yazilima bakin ki baktiginiz zaman kazanan belli zaten

• Uzun süre kullanacaksanız ip 5s. Neden mi 4 sene önceki ip 4-4s ler hala çalışiyor stabil ve güncelleme alıyor. Pahalı diyecekler belki ama 4 yılda 2 hatta3 telefon değiştirenlerin harcadığı para ile 1 değil 2 iphone alınır.

• https://m.facebook.com/groups/515845625209304?view=info

• Bu telefon alinmazmi agaaa :D
     İPHONE 5 mi LG G2 mi ? İPHONE 5 mi LG G2 mi ?

• Bende kararsız kaldım yardım edin.
    İki telefonda hoşuma gidiyor ama iphone 5 bir tık önde
    iphone 5 alırsam ikinci el alacagım öylede bir problem var güvenemiyorum
    Artık oyun oynamayacağım ekran boyutu farketmez sizce hangisini alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Bende kararsız kaldım yardım edin.

Konuyu ben actim elimdede su anda 5s var gayette memnunum ki 5 alanda seni Üzmez kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Bende kararsız kaldım yardım edin.

Konuyu ben actim elimdede su anda 5s var gayette memnunum ki 5 alanda seni Üzmez kesinlikle

iPhone 5 alacağım 5s alamam zaten hocam iphone 5 gidermi yani uzun süre öyle oyun manyağı değilim bi kaç uygulama birde fotoğraf için kullanırım.
    İkinci el alacağımda hocam nelere dikkat edeyim nesi hasarlı çıkabilir mesela

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.