Şimdi Ara

iPhone 5 numaralarla rehberden arama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iOS için androidler de olduğu gibi arama yaparken numaraları tuşladıkça rehberden eşleşen isim ya da numaraları çağırmamı sağlayacak bir uygulama var mı.

Örneğim Ahmet isimli birini aramak için hiç rehbere girmeye gerek kalmadan 246338 numaralarını tuşlamak istiyorum.

Iphone gelene kadar 1-2 ay android kullandım ve bu özelliğe çok alışmışım.

Admin notu: kural dışı olan konu başlığınız (tümü büyük harf) revize edilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mantıklı, benimde bazen tümünü hatırladığımı düşünüp elle yazıp son iki rakamı hatırlayamadığım oluyordu mesela.

Orjinalden zaten böyle bir şeyin ihtimali yok da, anca cihaz JB'li ise ve geliştiriciler böyle bir program yazmışlarsa yapılabilme ihtimali var.

Ki ben hatırlamıyorum olduğunu..

Ancak ana ekranın solundaki spotlight aramasından isim veya numara vs yazarak dediğinize benzer bir arama yapabilirsiniz.
  • son 2 rakama gerek yok ki.

zaten siz tuşaldıkça o numarayı içeren bütün numaralar listeniyordu benim kullandığım LG telefonda.

telefon numarası olmak zorunda da değil ayrıca. sayıları kullanarak isim yazdığım zamanda( eski usul ABC için 2, DEF için 3, GHI için 4 gibi ) aynı şekilde rehberde denk gelen isimleri listeliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.