Bildirim
iPhone 5 ön cam kırıldı, Apple Store ne yapıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Garantisi bitmiş cihazlar modeline göre 5S e upgrade edilebiliyor. Ancak sağlam olması gerekiyor diye biliyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: morykante
Merhaba,
Avrupa (İngiltere) dan alınmış, iPhone 5 16 GB siyah kullanıyorum, geçen gün düşürdüm ve ön camı kırıldı. Garanti süresi doldu. Apple Strore (Zorlu) dan randevu aldım, götüreceğim.
Nasıl bir çözüm getiriyorlar? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ücreti mukabilinde ekran değişimi yaptırabilirsin ekran değişim fiatını net olarak bilmiyorum fakat garantisi bitmiş de olsa ip 5 için kdv dahil 700 civarı bir ücret karşılığı sıfır swap telefon alabiliyosun ekrana tahmini 400 tl civarı vermektense 700 civarı verip telefonu sıfırlamak mantıklı ayrıca yeni cihaza apple 90 gün garanti veriyor. -
Peki swap cihaz ip5s mi oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mybo37
Garantisi bitmiş cihazlar modeline göre 5S e upgrade edilebiliyor. Ancak sağlam olması gerekiyor diye biliyorum.
Hocam üzerine ne kadar para vermemiz gerekiyor bilginiz var mı? Bende 5 var ve bir sorunu yok. Gidip ben bunu parası neyse verip 5s'e yükseltmek istiyorum diyebiliyor muyum?
Garantisi dolmuş olmalı elindeki cihazın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
253₺ + KDV'ye sadece ekran değişimi yapılıyor
Türkiye'de yok öyle bir program maalesef. Elinizdeki neyse bire bir kapasite, renk, model cihazı alırsınız ama Amerika, İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde "Yeniden Kullanım - Reuse" programı var ve eski iPhone'nunuzu götürüp telefonunuzun değeri için hesaplanılan ücrette Apple Store Hediye Kartı veriyorlar ve siz bu kartı Apple Store alışverişinde kullanabiliyorsunuz veya yeni bir iPhone alırken. Mesela İngiltere'de Apple Store'lar kullanılmış bir iPhone'a 270£'e kadar ücret biçebiliyorlar. Arızalı bir iPhone'u da götürüp arızanın maliyetini düştükten sonra yine belli bir kredi verebiliyorlar o cihaza.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmudf2
Türkiye'de yok öyle bir program maalesef. Elinizdeki neyse bire bir kapasite, renk, model cihazı alırsınız ama Amerika, İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde "Yeniden Kullanım - Reuse" programı var ve eski iPhone'nunuzu götürüp telefonunuzun değeri için hesaplanılan ücrette Apple Store Hediye Kartı veriyorlar ve siz bu kartı Apple Store alışverişinde kullanabiliyorsunuz veya yeni bir iPhone alırken. Mesela İngiltere'de Apple Store'lar kullanılmış bir iPhone'a 270£'e kadar ücret biçebiliyorlar. Arızalı bir iPhone'u da götürüp arızanın maliyetini düştükten sonra yine belli bir kredi verebiliyorlar o cihaza.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Cihazımın pili biraz sıkıntılı. Yani eski performansı alamaz oldum. Asıl niyetim pili değiştirmek zaten. İyi geceler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Keşke o program Türkiye ye de gelse zor ama bir umut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X