Şimdi Ara

iphone 5 pil sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba ıphone 5 kullanıyorum 5 ay kadar önce üstüne alkol döküldü ve aradan 5 ay geçtikten sonra telefonun bir gün şarjı bitti ve bir daha ne şarj oldu nede acıldı hiç bir ısık yoktu garanti karşılamadıgından dısarıda bi telefoncuya verdim ana kart degıstı telefonu aldıgımda hersey normal calısıyordu ama durduk yere telefonu hiç kullanmama ragmen 1 saatte (yuzde 10-15) arası sarjı gitmeye basladı her turlu sarjı bitirrecek seyi kapatmama ragmen bi degisiklik yok telefoncum 5 tane yeni ve orjınal pıl takıp denemesine ragmen bi degisiklik olmadı suan 5-6 saat kullanıp sarja takmam gerekiyo
    bilgisi olan veya gorup duyan basına gelen biri varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim

şimdiden teşekkürler.

• Benim cihazımın da durduk yere kullanmama rağmen şarjı bitiyor...sıvı teması falan olmadı ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugseryldz46 kullanıcısına yanıt
    bende sıvı teması oldu ana kart değişti şuan herşey düzgün calısıyor sarjın durduk yere bitmesi haric :(
    @tugseryldz46
  • Peki fazladan ısınma filan var mı? Sıvı teması yaşamış cihazlarda ki bir parça, sıvı temasından sonra daha fazla pil kullanıp, kısa kullanımlarda bile cihazın gerektiğinden çok daha fazla ısınmasına sebep olmaktadır. Cihazınızın anakartı(yeni takılan) daha önceden sıvı temasına maruz kalıp, kurtarılmış olabilir veya cihazın içindeki diğer parçalar sizin sıvı temastan sonra kısa devre yapıp cihazınızın pilini bitiriyor olabilirler...

• Orjinal iPhone bataryası satılmıyor sanıyorum.. Çok kaliteli yan sanayi bataryalar var ama..
    Ya da servislerde az kullanılmış orjinal batarya bulunabiliyor..

• Satılıyor ama bulması zor biraz, genelde orjinal pil ile aynı etiketlerin yapıştırıldığı, yan sanayi piller veya daha önceden kullanılmış olan piller yeni pilmiş gibi satılıyor.

• GERÇEKTEN İPHONE 5'LERİN PİLİ DAYANMIYOR GALİBA ÇOK UYGULAMA İÇERDİĞİ İÇİN PİL SÜRESİ KISITLI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    12 mini batarya sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    evet ısınma var ama sarjdayken kullanırken herhangi bi ısınma yok orjınal bataryaya gelince bana denilen orjınal o yüzden orjınal dedim yan sanayi taktıysa bilemiyorum ana kart ı degıstırmeyıp kurtarmış olabilir mi o yüzden durduk yere sarjı bitiyor ? yada yeni ana kart takıp baska ne olabilir ? baska telefoncuya da baktırmayı planlıyorum . ayrıca ben yurtdısında yasıyorum turkiyeye geldiğimde orda da gostericem olmadı bakalım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için :)
  • Çivi çiviyi sökermiş; az biraz daha alkol dök üzerine de cihaz kendine gelsin, alkolik olmuş o cihaz

Şaka bir yana da anakartın değiştiğini; değişse de orjinal bir anakart takıldığını hiç sanmıyorum. Orjinal batarya takılmasının tek yolu da bir başka iPhone 5'ten sökülmüş bir bataryanın takılmasıdır. Aksi takdirde piyasada orjinal iPhone bataryası diye bir şey yok.
  • İPHONE 5'LERDE SİZCE PİL SORUNU NE??? LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ??
  • GÜNCEL
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    bakalım bi kac yere daha gostereyım nolcak olmadı ek bataryalar varya kap seklınde onunla kullanıcam yapcak bişi yok peki bu ek bataryalar hakkında bi bilgin var mı ? teşekkürler
  • YAĞMUR43 Y kullanıcısına yanıt
    uygulamaların pil ömrünü azalttıgı dogru ama eger 8 gb lık bi iphone da fazla uygulama varsa ver 8 gb ın buyuk bı kısmını kullanıyorsan o zmn olabilir
    lakin benım telefonum 32 gb bozulmadan once 2 gune yakın gidiyordu iş yeri ve ev harince 3g devamlı acık ama bozuldu :
  • 7.1'in getirdiği şarj sorunu, şarjı fazla sorun yapmayan biri olarak beni bile delirtmeye yetiyor...

www.hurriyet.com.tr
    iOS 7.1 güncellemesi iPhone şarjını bitiriyor
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26007625.asp

• hocam sıvı teması olmuş zor iş biraz
  • Ayseybi A kullanıcısına yanıt
    sıvı teması olmayıpta aynı sorunu yasayanlar var bilemiyorum :/
  • YAĞMUR43 Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben 5 kullandım şimdide 5s kullanıyorum ve apple ın iphone larındaki pil gücü çok kısıtlı (1457mAh) ve 5s kullandıktan sonra birdaha apple telefon almayacağıma yemine ettim telefon alcaksın ve çok fazla pil sorunu yaşıyosan samsung alacaksın note 3 falan al ama tablet konusundan apple daha iyi

• ÇOK SAOLUN YARDIM ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.