Şimdi Ara

iphone 5 projektor özelliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah canlarım ya bi umut iphone 5 bekliyorlar yazık :))))) iPhone 4 bekleyen milyonlar varken iphıne 5 2012 baharından önce gelmez. iPhone 4 cıkmadan önce hurriyet de bi resimleri vardıkıki gülmekten ölmüştüm :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Ah canlarım ya bi umut iphone 5 bekliyorlar yazık :))))) iPhone 4 bekleyen milyonlar varken iphıne 5 2012 baharından önce gelmez. iPhone 4 cıkmadan önce hurriyet de bi resimleri vardıkıki gülmekten ölmüştüm :))))

liseli heyecanları
  • iPhone 5 de projektör falan olmayacak.Apple, telefonu o kadar kalınlaştırmayı göze almaz
  • iphone 4 aldıgıma pişman oldum bu haberden sonra
  • 3gs den direk ip5 e geçerim artık
  • daha ip4gs cıkıcak :D
  • stiv kendi agziyal bile soylese inanmam, tehdit etmislerdir diye dusunurum :)
  • Peki her yıl haziran ay'ında yeni modeller duyuruluyor demişşiniz. O zaman 4 S ne zaman çıkar?
  • Çok önemli bir durum olmadıkça Apple geleneğinden vazgeçmez ve Haziran ayında ip4 un aynısı bir telefon duyurur...bu tip pahalı cihazlarda kasa her yıl değişmez..nasıl ki arabalarda 5 yada 3 yılda bir kasa değişiyorsa iPhone dada 3g ve 3gs orneginde olduğu gibi kasa 2 yılda bir değişecektir...bundan sonraki telefon ip4 un aynısı olacağını düşünüyorum.yanilabilirim ama büyük ihtimalle böyle olacak...projektor lu telefonlar zaten gelecek bu kaçınılamaz ama belli ki modayı yine Apple başlatacak...teknoloji piyasasında bir çok seye yon verdigi gibi bunuda Apple popüler hale getirebilir...
  • Apple hayatta projektör koymaz telefonuna çünkü çok kaba ve hantal durur.
  • espresso özelliğide bulunacakmış

apple "airplay" özelliğini çıkarmışken projectör gibi bir eklenti koyması imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
    Çok önemli bir durum olmadıkça Apple geleneğinden vazgeçmez ve Haziran ayında ip4 un aynısı bir telefon duyurur...bu tip pahalı cihazlarda kasa her yıl değişmez..nasıl ki arabalarda 5 yada 3 yılda bir kasa değişiyorsa iPhone dada 3g ve 3gs orneginde olduğu gibi kasa 2 yılda bir değişecektir...bundan sonraki telefon ip4 un aynısı olacağını düşünüyorum.yanilabilirim ama büyük ihtimalle böyle olacak...projektor lu telefonlar zaten gelecek bu kaçınılamaz ama belli ki modayı yine Apple başlatacak...teknoloji piyasasında bir çok seye yon verdigi gibi bunuda Apple popüler hale getirebilir...

Aynisini dusunuyorum kesinlikle, iphone 4 normlarinda bir cihaz olacak bence de haziranda duyurulacak olan. Boyut ve sekil itibari ile. Anten sorunsuz ve yeni guncellestirmeli. Belki ufak oynamalar olabilir, mat siyah yada arka tarafin formunun degismesi (materyal olatak) hani cok cabuk kiriliyormus ya, burdan yola cikarak arkasinida govdesi gibi aliminyum yapabilirler. Tahmin tabi ki. Bekleyip gorecegiz. Ama yeni kasa icin 1 seneyi bende cok erken buluyorum.

• Nedir bu ya böyle daha 3'ü 4'ü yeni alan arkadaşlarım var ve 5'in söylentileri var.Resmen oyun firmalarına döndü her sezon yeni bir oyun misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

espresso özelliğide bulunacakmış

apple "airplay" özelliğini çıkarmışken projectör gibi bir eklenti koyması imkansız...

doğrusu espresko olacak bkz. abiye kuzu
  • Ben 4gs'i bekliyorum çıksın hemen alıcam
  • Benim duyduğum (yanlış olma ihtimali de var) HDMI çıkışlı olacak ve projeksiyon cihazlarına bağlanabilir olacak ,projeksiyon özellikli telefonlar bundan üç yıl önce çinde satılmaktaydı ne kadar geliştirdiler bilmiyorum ama hiç bildiğimiz projeksiyonlar gibi değil yani çok kötüydü ne kadar geliştirilsede geliştirilsin iyi olacağını da düşünmüyorum bu nedenle apple ın boyutları bozmadan yakın zamanda bu riske gireceğine inanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozy -- 8 Aralık 2010; 22:23:22 >
  • iPhone 5 nedir yahu
    4'ü bulunamıyor daha piyasada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.