Şimdi Ara

iPhone 5 Renkli Ses Seviye Özelliği Gitti???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ip5lerde kulaklığı takınca ses volume barı yüksek seslerde önce sarı sonra kırmızı oluyordu ya o özellik yok benim cihazda noldu geri mi aldı apple o özelliği

Not: cihaz genpadan değişim (Swap) ile geldi ve model No su HB ile bitiyor yani region olarak İsrail cihazı gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 21 Ocak 2013; 0:06:09 >

• kulaklik takili iken cikar ve ayarlar muzik ses siniri kisiminda ayari var onu degistirmis olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

kulaklik takili iken cikar ve ayarlar muzik ses siniri kisiminda ayari var onu degistirmis olabilirsin

hocam orada ses sınırı ve ses denetimi var ses sınırı zaten max da ses denetimini mi değiştireceğiz acaba
  • O ses sınırı göstergesi sadece Apple Earpod bağlı olduğunda gözüküyor. Diğer kulaklıklarda böyle gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

O ses sınırı göstergesi sadece Apple Earpod bağlı olduğunda gözüküyor. Diğer kulaklıklarda böyle gözükmüyor.

yok hocam yanlışınız var ben senheiser kullanıyorum yine görünüyordu
  • Emin misiniz? Ben sırf denemek için 3 tane kulaklıkla denedim -sennheiser yoktu gerçi hiç- uyarı çıkmadı. Bir tek Earpod'da çıktı.

• Ben cx400 ile kullanıyorum bendede çıkıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de denediğim kulaklıkların hiçbiri mikrofonlu degildi. Bu bir etken olabilir mi acaba?

• quote:

Emin misiniz? Ben sırf denemek için 3 tane kulaklıkla denedim -sennheiser yoktu gerçi hiç- uyarı çıkmadı. Bir tek Earpod'da çıktı.

kesin eminim çıkıyordu bu cihaz swap ile yeni geldi bana bunda çıkmıyor hatta şuan earpod takılı onda da çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

quote:

Emin misiniz? Ben sırf denemek için 3 tane kulaklıkla denedim -sennheiser yoktu gerçi hiç- uyarı çıkmadı. Bir tek Earpod'da çıktı.

kesin eminim çıkıyordu bu cihaz swap ile yeni geldi bana bunda çıkmıyor hatta şuan earpod takılı onda da çıkmıyor

Earpod ile şimdi denedim. Hala bu sarı ve kırmızı işaretler mevcut. İOS sürümü 6.0.2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

quote:

Earpod ile şimdi denedim. Hala bu sarı ve kırmızı işaretler mevcut. İOS sürümü 6.0.2.

müzik kısmında ses sınırı ve ses denetimi ayarı hangi konumda hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi de kapalı durumda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi de kapalı durumda.

çok garip ya yemin ederim çok garip aynı cihaz aynı sürüm aynı ayarlar ne earpodda ne de başka kulaklıkta çıkmıyor

• sanırım bu renkli ses uyarısı avrupa birliği çıkışlı cihazlarda mevcut sadece
  • quote:

sanırım bu renkli ses uyarısı avrupa birliği çıkışlı cihazlarda mevcut sadece

Hocam bir suredir bende bundan sikayetciyim cihaz abd verizon cihazi , ilk aldigimda renkliydi sonradan nolduysa kayboldu, herhalde versiyon guncelleyince gitti, suanda 6.1 beta 4 yuklu

Birde arkadaslar cihazi ilk aldigimda , telefon konusmasi bittiginde ekran kapaniyor ya ve kapaninca ses cikiyor( kilitleme sesi) ,cihazin ilk gunlerinde bu ses cikmiyordu, ekran direk kapaniyordu(kilit sesleri acik sekildeydi hep) vede birisi mesgule attiginda normalde dit dit dit diye 3 kere ses cikar, benim cihazda bir kere farkli bir tonda dit diyordu. Bu halini cok sevmistim cihazin, herhalde iphone 5 in ozelligi dedim, ancak bir sure sonra bunlarin hepsi gitti Sizde durum nasil, umarim anlatabilmisimdir olayi

• Hic gormedim, ancak AB cikisli cihazlarda ses konusu karisik. AB cikisli cihazlarda ses siniri da vardir, kulaklik takilinca normalin %86si kadar acilir sadece. JB ile asma + normalin daha da ustune cikarma yontemleri mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

Hocam bir suredir bende bundan sikayetciyim cihaz abd verizon cihazi , ilk aldigimda renkliydi sonradan nolduysa kayboldu, herhalde versiyon guncelleyince gitti, suanda 6.1 beta 4 yuklu

Birde arkadaslar cihazi ilk aldigimda , telefon konusmasi bittiginde ekran kapaniyor ya ve kapaninca ses cikiyor( kilitleme sesi) ,cihazin ilk gunlerinde bu ses cikmiyordu, ekran direk kapaniyordu(kilit sesleri acik sekildeydi hep) vede birisi mesgule attiginda normalde dit dit dit diye 3 kere ses cikar, benim cihazda bir kere farkli bir tonda dit diyordu. Bu halini cok sevmistim cihazin, herhalde iphone 5 in ozelligi dedim, ancak bir sure sonra bunlarin hepsi gitti Sizde durum nasil, umarim anlatabilmisimdir olayi

benim cihaz genpadan swap ile geldi model numarasına bir baktım israil çıkışlı görünüyor, önceki iphoneda renkliydi bunda earpod dahil hiçbirinde renk yok ben de anlamadım

bahsetiğiniz diğer sorunlara gelince cihazı yedekleyip bir restore yapsanız büyük ihtimalle düzelecektir yazılımsal gibi duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

benim cihaz genpadan swap ile geldi model numarasına bir baktım israil çıkışlı görünüyor, önceki iphoneda renkliydi bunda earpod dahil hiçbirinde renk yok ben de anlamadım

bahsetiğiniz diğer sorunlara gelince cihazı yedekleyip bir restore yapsanız büyük ihtimalle düzelecektir yazılımsal gibi duruyor

Evet banada yazilimsal gibi geliyor ancak restore fln ugrasmak istemedigimden duruyor oylece

• Benim cihazda ben bu olayı hiç görmedim daha. Earpod'da da olmadı hiç. 6.0.1 yüklü. Önceden oldu, şimdi olmuyor durumu yok yani. Hiç olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheRnogod

Benim cihazda ben bu olayı hiç görmedim daha. Earpod'da da olmadı hiç. 6.0.1 yüklü. Önceden oldu, şimdi olmuyor durumu yok yani. Hiç olmadı.

Hocam ses seviye göstergesi hiç renkli olmadı mı yani hep düz beyaz mıydı bunu mu demek istiyorsunuz bir de ayarlar genel hakkında kısmına girip model noya baktığınızda sonu ne ile bitiyor yani cihazın regionu nedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.