Şimdi Ara

Iphone 5 şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 2 yıl önce iphone 5 aldım ve son birkaç aydır yüzde 20 ya da 30 da kapanma sorunu yaşıyordum, garanti kapsamında olmasına rağmen işim dolayısı ile yollayamadım bunun yerine bir tanıdığım vasıtası ile yeni bir pil aldım 140 liraya.Başlarda şarj olmasına rağmen şu an hiç şarj olmuyor şarja takınca açılıyor yüzde 1 i görüyorum kapanıyor sürekli bu şekilde yardım ederseniz çok sevinirim şu an çok ihtiyacım var yardımınıza.

• Arkadaşlar bilen yok mu acil yardım lazım.
  • Telefon hala şarj olmuyor lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackBlack[JB]

Arkadaşlar bundan 2 yıl önce iphone 5 aldım ve son birkaç aydır yüzde 20 ya da 30 da kapanma sorunu yaşıyordum, garanti kapsamında olmasına rağmen işim dolayısı ile yollayamadım bunun yerine bir tanıdığım vasıtası ile yeni bir pil aldım 140 liraya.Başlarda şarj olmasına rağmen şu an hiç şarj olmuyor şarja takınca açılıyor yüzde 1 i görüyorum kapanıyor sürekli bu şekilde yardım ederseniz çok sevinirim şu an çok ihtiyacım var yardımınıza.

şu an durumunuz için ne yapılır bilemiyorum fakat anladıgım kadarıyla cihazın içini acmışsınız. bu durumda cihaz garantiyede gidemez.
  • lighting portunun içine pamuk toz kaçmış olabilir bu nedenle iyi şarj olmuyor olabilir kürdanın ucuna pamuk tıkayıp temizleyin düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

lighting portunun içine pamuk toz kaçmış olabilir bu nedenle iyi şarj olmuyor olabilir kürdanın ucuna pamuk tıkayıp temizleyin düzelecektir

O portu tiner ile temizledim hocam fayda etti ama şimdi yine yüzde 59 a kadar şarj oldu yine durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackBlack[JB]

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

lighting portunun içine pamuk toz kaçmış olabilir bu nedenle iyi şarj olmuyor olabilir kürdanın ucuna pamuk tıkayıp temizleyin düzelecektir

O portu tiner ile temizledim hocam fayda etti ama şimdi yine yüzde 59 a kadar şarj oldu yine durdu.

Şarj Entegresi U2 IC bozulmuş sanırım ve değişmesi sorunu çözecektir.
  • bu sorunu 1 aydır bende yaşıyordum iphone 5 sahibiyim turkcellden kontratlı almıştım ve 2 sene doldu garanti bitti şarj problemi yaşamaya başladım, şarj portunu temizledim sandım ama meğer daha ileri itmişim telefon tamircisi arkadaşım var içinden bir avuç pamuk çıkardı, şuanda ise ilk günkü gibi, 2 senedir kullanmama rağmen sarj süresinde kısalma olmadı, sırf bu yüzden telefondan soğumuştum 6 plus almaya niyetlendimki artık vazgeçtim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.