Şimdi Ara

İphone 5 şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ikinci el iphone 5 aldım.Gel gelelim bugün telefonu şarja taktım fakat "bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu iphone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir"uyarısı geliyor.İnternette yaptığım araştırmalara göre ios7 yan sanayi ürünleri kabul etmiyormuş.Peki aldıgımdan beri bir problem yoktu şimdi neden böyle oldu?usb kablosunda sıkıntı çünkü güç adaptörünün orjinal oldugundan eminim eski telefonumun adaptörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vecihierz -- 31 Mart 2014; 2:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vecihierz

arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ikinci el iphone 5 aldım.Gel gelelim bugün telefonu şarja taktım fakat "bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu iphone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir"uyarısı geliyor.İnternette yaptığım araştırmalara göre ios7 yan sanayi ürünleri kabul etmiyormuş.Peki aldıgımdan beri bir problem yoktu şimdi neden böyle oldu?usb kablosunda sıkıntı çünkü güç adaptörünün orjinal oldugundan eminim eski telefonumun adaptörü

şarj portu degişicek

Yanlız kulaklık micrafon sarj girişine baglı tek parca

amazonda bu parca 6$ turkiyede 150 den assa acmaz kimse

Çin ve yan sanayi cogu. Parcanın ios 7 de calısmayabilir orjinal degilse

Garatiye ver yoksa gene apple servisine ver basın agrımasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablon yan sanayidir 5 ler cakma kablo kabul etmiyor eger orjinalse dis fircasi ile sarj girisini temizle oksitlenmis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Kablon yan sanayidir 5 ler cakma kablo kabul etmiyor eger orjinalse dis fircasi ile sarj girisini temizle oksitlenmis olabilir

20 tl gold kablo al kullan ortadan kalksın sorunun
  • arkadaşlar applestore den aldım kabloyu lanet olsun kısacık kabloya 50 tl verdim.dediler yan sanayiler bataryaya zarar verir vs bende orj aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.