Şimdi Ara

İphone 5 sebeke sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
39.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dünden beri aynı sorunu 5S'te yaşıyorum. Hat avea ve IOS 8.0.2 yüklü. Şimdi ağ ayarlarını sıfırladım. Cihazı yedekledim. Geri yükleme için ITunes'un yazılım indirmesini bekliyorum. Sonucu buraya yazarım.

Edit: Daha bir kaç dakika oldu ama bu süre zarfında şebeke seviyesinde herhangi bir dalgalanma olmadı. Umarım sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chncnyhn -- 8 Ekim 2014; 22:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Dünden beri aynı sorunu 5S'te yaşıyorum. Hat avea ve IOS 8.0.2 yüklü. Şimdi ağ ayarlarını sıfırladım. Cihazı yedekledim. Geri yükleme için ITunes'un yazılım indirmesini bekliyorum. Sonucu buraya yazarım.

Edit: Daha bir kaç dakika oldu ama bu süre zarfında şebeke seviyesinde herhangi bir dalgalanma olmadı. Umarım sorun çözülmüştür.

Benimde hat avea. iphone 5 kullanıyorum , ios 7.1.2 yüklü.

Aynı sorun bendede vardı bugün , mesajlar çok geç gidip çok geç geliyordu aramalarda sıkıntı yoktu ama sms lerde varıd sıkıntı.Zaten bayramdada böyle sorunlar olmuştu hatta yeni gelen mesajlar bile dün 19:52 de gelmiş şeklinde gözüküyordu.Bence telefonlarda değil sıkıntı avea'da.

REZALET BİR MARKA AVEA ! PAKETLERİ UYGUN DİYEDE BU ÇİLE ÇEKİLMEZ Kİ ARKADAŞ EVİMİN İÇİNDE ÇEKMİYOR ALANYA'DA.İZMİR'DE ZATEN RESMEN REZALET DIŞARDA 2 ÇİZGİ ÇEKTİĞİNİ GÖRDÜM EVDE TELEFONU BİLE KULLANAMIYORDUM.

• ben de 2 senedir iphone 5 kullanıyorum. 2 gün önce avea'ya geçtim. geçiş o geçiş... geçtiğim günden beri daha doğru düzgün telefonu kullanamadım. 3g şebeke internet her şey aktif. ama arama yapamıyorum. birini aradığımda arama ekranı donup kalıyor, 2-3 dk sonra arama hatası yazıp kendiliğinden kapanıyor. çözebilenler oldu mu?
  • Arkadaşlar bu durumun aynısı benimde başıma geldi.. Çözümü yok mu bunun, onca kişide olmuş kimse birşey bulamadı mı?
  • Yıl 2015 bende de aynı sıkıntı ara ara oluyor. 8.2 yüklü var mı çözümü? Hattım Turkcell
  • Çözümü malesef yeni telefon almak.
    Apple store değiştirmeye yanaşmıyor.
  • Arkadaşlar ben 1 ay önce iphone 5s almıştım son 2-3 güne kadar birşey yoktu ama şu son 2-3 gündür şebeke çektiği halde arama başarısız diyo eğer şebeke full değilde, 3-4 nokta ise beni arayanlar ulaşamıyor. 3g yi açınca servis yok diyo hiç çekmiyor 3g, bi çözümü olan varsa yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 için çözümü yok malesef.
    Aynı soru benim ip5 te vardı. apple store sorun göremedi; şebekeden dediler.

ip5s için ise fazla yorum yapmıyım ama apple store'a götürün şansınızı deneyin: telefon hattı takılı olmalı, orijinal nano sim olmalı, en az 1 haftadır kullanılıyor olmalı ve telefon sıfırlanmamış olmalı.

bütün bunları yapmış olmama rağmen apple store benim ip5'te sorun saptayamadı, telefon elimde kaldı.
  • Ne garip bi sorundur bu arkadaş ya koskoca iphone da böyle sorunlar olması üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muco81 M kullanıcısına yanıt
    Aynı yazılan sorunların hepsı bende de olustu ve artık canıma tak ettı bende vestel zorlu ve akasyada olan 2 magzadan randevu almaya calıstım arkadaslar uğraşlarla vestel zorlu center dan aldım 1 hafta sonra götürüceğim sorununu yazıyorsun zaten alırken ranbdevu ve sesım gıtmıuyor ama gelıyor bazen gelmıyor :) bu iphone yakısmıyor bence 4 s kullandım hıc bır sorun yok nano sım dedıler aldık yıne bırsey yok o yuzden garantıye verrmek yerıne ana servıse gıdıp kesın sonuc almak mumkunmus bır kac arkadasımdan da öğrendım sızlerde yapın derım
  • Merhaba arkadaşlar bende iphone 5s kullanıyorum hattım vodafone ve bana gönderilen mesajlar çok geç geliyor bazen hiç gelmiyor orjinal nano sim kullanmıyorum eski micro sim kartımı kestirip nano sim yaptırmıştım acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor orjinal nano sim alsam düzelir mi ?
  • 5s telefonumda eski hattım vodafone de bir sıkıntı yoktu aveaya geçtim ilk verdikleri sim kart arızalı imiş değiştirdiler yenisini kullanıyorum arayanlar ulaşamıyormuş başka telefondan yanımda kendimi arıyorum meşgule veriyor hattanmı telefondanmı kaynaklı anlamadım da forumda görünce yapcak bir şey yok anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.