Şimdi Ara

Iphone 5 serisi mi yoksa Note 4 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Iphone 5 serisi telefonlar mı daha iyi yoksa Note 4 mü ? Hangisini tercih etmek mantıklı olur ?

• Ios ve android ayrilir ama ip5 serisi ile kiyaslanirsa hatta ip6 serisi ile kiyaslansa bile NOTE 4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Ios ve android ayrilir ama ip5 serisi ile kiyaslanirsa hatta ip6 serisi ile kiyaslansa bile NOTE 4.

Hocam burası popüler bir forum her yazdığınız binlerce kişi tarafından okunuyor o yüzden bilmeden yazmayalım lütfen. 2 telefonuda kullanmış bir kişi olarak iphone 5 bile şuan takır takır çalışırken yapamayacak birşeyi yokken Note 3 de takılmalar başladı kullanılmaz bir cihaz haline gelmeye başladı.

Samsungların en iyi telefonu bile ömrü 1 yıl . Ha z3 ile m9 derseniz bunların ömrü 1.5-2 yıl arasındadır.

İphoneler ise 3-4 yıl ömürleri vardır .. Burdan ömürden kastım sorunsuz ve istenilen performansı verdiği azami yıl

Kısacası İphone , Samsung alırsan kafanı cok vurursun demiş olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdanaDemirr

quote:

Ios ve android ayrilir ama ip5 serisi ile kiyaslanirsa hatta ip6 serisi ile kiyaslansa bile NOTE 4.

Hocam burası popüler bir forum her yazdığınız binlerce kişi tarafından okunuyor o yüzden bilmeden yazmayalım lütfen. 2 telefonuda kullanmış bir kişi olarak iphone 5 bile şuan takır takır çalışırken yapamayacak birşeyi yokken Note 3 de takılmalar başladı kullanılmaz bir cihaz haline gelmeye başladı.

Samsungların en iyi telefonu bile ömrü 1 yıl . Ha z3 ile m9 derseniz bunların ömrü 1.5-2 yıl arasındadır.

İphoneler ise 3-4 yıl ömürleri vardır .. Burdan ömürden kastım sorunsuz ve istenilen performansı verdiği azami yıl

Kısacası İphone , Samsung alırsan kafanı cok vurursun demiş olayım.

Sen samsung kullandigina eminmisin? Note 3 de ne takilma var ne donma nede isinma. Ben burada fanboyluk yapmiyorum. Ve herseyinde farkindayim. Burda ben yazdigim seylerin hepsinin arkasindayim.

Tamam eyvallah iphoneler 3-4 yil goturuyor ona bisi dedigimiz yok. Cihazlar surekli guncelleniyor.

Ama samsung ve diger markalarda androidin gelisimi ile cok etkili cihazlar yapmaya basladi. Ne o eski samsung var ne o eski android. Eminim eskide kullandiginiz cihazlarda olan sorunlar yuzunden on yargi ile yaklasiyorsunuz.

Applenin stabilizesi, optimizasyonuna bisi dedigimiz yok ama artik android de bir ios kadar etkili guncel ve stabil. Bunuda unutmayiniz.

• Note 4 daha mantıklı
  • 5s kullanıyordum. Küçük ekrandan sıkıldığım için ve ios sıkıcı gelmeye başladığı için Note 3 aldım ve çok memnun kaldım. İnsanlar önceden kullandıkları telefonlara göre samsungu yargılıyor ama samsung çok yol kat etmiş. Note3ten memnun kalınca da şimdi note 4 aldım. İphone 5sin rakibi Note 3tür. Note 4 iphone 6 ve 6+ın rakibidir. Bence note 4 alın pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih1441 -- 10 Haziran 2015; 21:59:30 >
  • 5 serisinden iPhone 5 ve iPhone 5C alınmaz artık.
    5S ile Note 4' ü kıyaslarsak Note 4 daha üstün ama şebeke problemi var(mış) telefonlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen benim iki en yakın arkadaşımdan biri note 4 biri iphone 5s aldı.

Note 4'te hiç bir sıkıntı yok fakat aşırı büyük bir telefon iş adamı telefonu ve hoş durmuyor iş adamıysan iyi gider.

5s'e gelelim arkadaşım telefonla çok uğraşmaz tek düze kullanır ve 5s'ten memmun uzun yıllar götürsün diye aldı.

Uzun yıllar gitsin diyorsan 5s. Yok benim için büyüklük dert olmaz diyorsan note 4
  • Hocam tabi ki note 4, Samsung'un en muazzam ürünüdür, telefon demek yanlış olur çünkü telefondan çok cep bilgisayarı dir kendisi, iphone malesef fiyatının hakkını vermeyen bir telefon, tekdüze ve işlevleri bir akıllı telefona göre çok kısıtlı, note 4 alın kafanız rahat olur

• iPhone 5 kalmadı artık.Sabaha kadar Note 4
  • Ya aslında kardeşime almak için sordum da. Bende de Note 4 var zaten. Kardeşimi ne yaptıysam ikna edemedim. Tutturdu Iphone'da Iphone. Dedim bari bilenlere danışayım , fikirlerini alayım. En azından verilen cevaplardan biraz bilgi sahibi oldum. Cevaplar için çok teşekkür ederim. Artık kardeşimi Note 4 için ikna etmem gerekecek.
  • quote:

Sesli Güldüm sana :) Hatta ip 6 serisi bile Omg :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Middle Earth

Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Iphone 5 serisi telefonlar mı daha iyi yoksa Note 4 mü ? Hangisini tercih etmek mantıklı olur ?

Şu an İphone 5 Bile note serilerinden 1001 Kat daha iyidir. O yüzden 5s le 6 yı Söylemeye gerek yok İos La android Kıyaslanmaz Hele samsung

• swat882 kullanıcısına yanıt
    İphone Malesef Fiyatının Hakıkını Veremeyen Bir Telefon Derken ??? Samsung yapıpda iphonenin yapamadığı ne varmış söyledi bilelim ??? Samsung güzel kasar o yönden üstündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartoo378

İphone Malesef Fiyatının Hakıkını Veremeyen Bir Telefon Derken ??? Samsung yapıpda iphonenin yapamadığı ne varmış söyledi bilelim ??? Samsung güzel kasar o yönden üstündür

Ezbere konuşmaya gerek yok, belli ki yaşın küçük ve fanboy sun, senle oturup iphone note tartışması yapmam zaten, ikisinin kullanım alanları farklı, yapabildikleriyle de note serisi oldukca üstün. İphone un rakibi diyebileceğin telefonlar S6 g4 m9 z3 tür, note serisi bunların yapabildikleriyle ve segmenti ile çok farklı.

Araştırmadan ve urunleri kullanmadan ezbere yorum yapma üzerler seni tartismalarda

• Note 4 çok daha iyi bir seçim olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 tabikide

• quote:

quote:

Size cok stabil, cok donanimli, cok optimizasyonli ve kucuk ekranli iphonenizde mutluluklar diliyorum FANBOY.

• İ5 in bile halen yeterince iyi olduğunu inkar edemeyiz ama note4 le kıyaslanacak bir model isterseniz i6 dan gerisi kurtarmaz

• quote:

quote:

quote:

Size cok stabil, cok donanimli, cok optimizasyonli ve kucuk ekranli iphonenizde mutluluklar diliyorum FANBOY.

Aynen Apple Aylık burada bana 3000 Euro yatırıyor ne yapalım ekmek parası işim gücüm yok burda fanboyluk yapcam sana pff :S Bu arada Sony Kullanıyorum :D Sanada notunla iyi vakitler söylede az kazsın hadi eeyw :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.