Şimdi Ara

İphone 5 Sorunlar - SMS, Arama,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkcell'den alınma beyaz iphone 5 sahibiyim. Telefonda bazen arama yaparken karşıdaki kişiyi meşkul gibi görüp kendi sesimi bana veriyor. Ayrıca mesajlaşma sırasında bildirimler mesajdan çok daha sonra geliyor yani bildirimi geldiğinde ben çoktan mesajı okumuş ve cevap yazmış oluyorum. Böyle sorunları olan varmı acaba ve bir çaresi varmıdır?

• Yazılımsal olarak bir sorununuz var. Ben böyle bir şey yaşamadım. İlk defa sizden duyuyorum desem yeridir. Bir tek mesaj bildirimi hususunda bazen bildirim kırmızı rakam olarak görünmüyor ancak sesli ve titreşimli uyarı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabiriCaizdir

Yazılımsal olarak bir sorununuz var. Ben böyle bir şey yaşamadım. İlk defa sizden duyuyorum desem yeridir. Bir tek mesaj bildirimi hususunda bazen bildirim kırmızı rakam olarak görünmüyor ancak sesli ve titreşimli uyarı alıyorum.

Bende kırmızı rakam geliyor oradan mesajı cevaplıyorum aradan 2 dk geçiyor o cevapladigim mesajin bildirimi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

quote:

Orijinalden alıntı: TabiriCaizdir

Yazılımsal olarak bir sorununuz var. Ben böyle bir şey yaşamadım. İlk defa sizden duyuyorum desem yeridir. Bir tek mesaj bildirimi hususunda bazen bildirim kırmızı rakam olarak görünmüyor ancak sesli ve titreşimli uyarı alıyorum.

Bende kırmızı rakam geliyor oradan mesajı cevaplıyorum aradan 2 dk geçiyor o cevapladigim mesajin bildirimi geliyor

Dediğim gibi yazılımsal bir sorunu olabilir. Yavaşlama sorununuz yoksa ve tek sorun bu bildirimlerse elbette bir sorun var demektir. Yetkin bir firmayla görüşebilirsiniz çok rahatsız ediyorsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.