Şimdi Ara

İPHONE 5 SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba foruma yeni üye oldum. iphone 5im var. arka kamera ile video çektiğimde videonun sesi haşırtılı bi şekilde çıkıyor neredeyse videoda çekilen ses gelmiyor. ama ön kamera ile video çekildiğinde en ufak ses bile net bi şekilde çıkıyor ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkür ederim. Sorun donanımsal mı yazılımsalmı bilemedim lütfen yardım :(

• restore yaptım yine düzelmedi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
  • Garantisi varsa gönder büyük ihtimal değişim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi yok. ön kamerayla videoda ses mükemmel ama arka kamerada ses duyulmuyo haşırtı var çok. ikisininde mikrofonu aynı değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcnaltunoglu7

garantisi yok. ön kamerayla videoda ses mükemmel ama arka kamerada ses duyulmuyo haşırtı var çok. ikisininde mikrofonu aynı değilmi?

Aynı diye biliyorum ama seninkinde garip bir sorun var

• Arka kamera ile cekerken mikrofona elin geliyordur. Dikkat et

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Hayır herşeyi denedim yinede ses gelmiyor. telefonun alt kısmındaki deliklerde toz var gibi onlardan kaynaklanabilirmi ? kaynaklansa ön kamera ile çektiğimda nasıl ses geliyor anlamıyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcnaltunoglu7

Hayır herşeyi denedim yinede ses gelmiyor. telefonun alt kısmındaki deliklerde toz var gibi onlardan kaynaklanabilirmi ? kaynaklansa ön kamera ile çektiğimda nasıl ses geliyor anlamıyorum :(

video microfonu farklıdır arkada tam arka kameranın yanıda arızalnmış olabılır yukardaki tuş değiştikten sonra ortaya çıkan bir sıkıntıdır
  • Tanıdık bi servis var ona versem kaç liraya patlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.