Şimdi Ara

iphone 5 sorunu-garanti dahilinde yurt dışına gönderme hakkında bilgisi olan var mıdır? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fransa'dan Apple Store'dan yılbaşında aldığım Iphone5'in hafta şarjı bitti ve bir daha şarj olmadı. Çoğu kişi güncelleme düzeltir diyor fakat recovery mode'da güncelleyemiyorum telefonumu. Hata 21 uyarısı ile karşılaşıyorum.

* Telefon eve geldiğimde yani wifi'ye otomatik olarak bağlandığı sürede şarjı bitti. Kendisi zorla güncelleme yapmaya çalışmış ve güncelleme yarıda kalmış olabilir diye düşünüyorum.
    * En az 5-6 saat şarj ettim fakat açılmadı.
    * Şarja taktığımda yahut bilgisayara bağladığımda şarj oluyor ekranı geliyor ve ardından elma logosu çıkıp tekrar kayboluyor. Yani bataryaya elektrik gönderebiliyorum, batarya da telefona enerji verebiliyor. Hardware değil software sorunu olabilir gibi geliyor bana.
    * Host dosyasının içini temizleyip yeniden başlatıyorum fakat bilgisayar yeniden başladığında Host'un içinde yine aynı şeyler yazıyor oluyor.

Aklımdan telefonu Fransa'daki akrabalara yollamak da geçiyor ama gümrük konusunda sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Ve sonradan kayıt esnası sıkıntılı olur mu diye korkuyordum ama kayıt konusunda cevabımı aldım teşekkürler.

Türkiye de yaptıramayacağımı anladım ve Fransa'ya göndermek istiyorum, buna benzer bir durumla karşılaşmış olan, neler yapmam gerektiği konusunda bilgilendirebilecek olan var mı? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden

• Dfu moda alarak restore etmeyi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbafzla

Merhaba,

Fransa'dan Apple Store'dan yılbaşında aldığım Iphone5'in hafta şarjı bitti ve bir daha şarj olmadı. Çoğu kişi güncelleme düzeltir diyor fakat recovery mode'da güncelleyemiyorum telefonumu. Hata 21 uyarısı ile karşılaşıyorum.

* Telefon eve geldiğimde yani wifi'ye otomatik olarak bağlandığı sürede şarjı bitti. Kendisi zorla güncelleme yapmaya çalışmış ve güncelleme yarıda kalmış olabilir diye düşünüyorum.
    * En az 5-6 saat şarj ettim fakat açılmadı.
    * Şarja taktığımda yahut bilgisayara bağladığımda şarj oluyor ekranı geliyor ve ardından elma logosu çıkıp tekrar kayboluyor. Yani bataryaya elektrik gönderebiliyorum, batarya da telefona enerji verebiliyor. Hardware değil software sorunu olabilir gibi geliyor bana.
    * Host dosyasının içini temizleyip yeniden başlatıyorum fakat bilgisayar yeniden başladığında Host'un içinde yine aynı şeyler yazıyor oluyor.

Aklımdan telefonu Fransa'daki akrabalara yollamak da geçiyor ama gümrük konusunda sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Ve sonradan kayıt esnası sıkıntılı olur mu diye korkuyordum ama kayıt konusunda cevabımı aldım teşekkürler.

Türkiye de yaptıramayacağımı anladım ve Fransa'ya göndermek istiyorum, buna benzer bir durumla karşılaşmış olan, neler yapmam gerektiği konusunda bilgilendirebilecek olan var mı? Acil cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden

şöyle biryöntem var ama biraz masraflımı ne BURDAN

• Masraflı olan yöntem nedir ki?
  • Konuyu hortlaymak gibi olacak ama yeni konu acmak istemedim 6 ay once amerikadan alinma iphone 5 cihazim var ve kilit tusu ve sarj problemi yasiyorum kasimda da garanti surem doluyor amerikadaki kardesime telefonu kargolasam cikarken takilir mi donuste kendisi getirecegi icin bir problem olacagini sanmiyorum ama kargolayla buradan yollayabilirmiyim ?? Tesekkurler

• bird-hunter kullanıcısına yanıt
    Ayni seyi ben dusunmustum cikarirken degilde amerikaya girerken takiliyormus detayli arastirin sizde bence.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler buradan cikarken degilde amerika'nin gumrugune mi takiliyormus ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aynen cikarken sorun yok upsle gorusmustum ben tek gidis burdan 90 dolar dedi bana dedim yuh. :) ama gumruge karismayiz dedi. Biraz arstirdim orda sabit yasayan arkadasimda var onlada konustum telefon olarak degilde tamir parcasi gibi gondermen lazim felan dedi ama anlarlarsa yakalarlar bulasma felan demisti, bende giden birini buldum onla gonderecem.

Anladim bende oyle yapicam anlasilan dediginiz gibi hem 90 dolar verip hem riske girmeye degmez

Hocam genede arastirin belki baska bir yol bulabilirsiniz. Ben bu sonuclara ulastim bildiriyim dedim.

Anladim hocam sagolun cok yardimci oldunuz :) google'da arastirdim kesin birsey bulamadim en net cevabi siz verdiniz tesekkurler farkli birsey ogrenirsem buradan yazarim

Rica ederim umarim isinize yarar bisey bulursunuz

• merhaba arkadaşlar. Konuyla alakalı olarak benim de bir sorunum var. Ben de geçen sene ocak şubat gibi Amerikadan iphone aldırdım. Pasaporta işlettim ve 1 hafta kadar telefonu kullandım ve bozuldu. genpaya verdim ve anakart arızası oldugu tespit edildi.
    Şuan telefonu bir tanıdık aracılığıyla da almanyaya göndercem ama oradaki apple storelarda garantisi var mıdır acaba?
  • Ben Almanya'ya sorunsuz şekilde göndermiştim, hatta konusunu açmıştım burada günlük tutar gibi yazmıştım olan biteni;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76931341&p=1#76931341

Takıldığın bir konu olursa sorabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.