Şimdi Ara

IPHONE 5 SOYULMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iPhone 5 beyaz renkli modelinde kenardaki kısımlarda veya genelde siyah renkli olana göre daha az soyulma olduğu doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cartographer

Merhaba arkadaşlar, iPhone 5 beyaz renkli modelinde kenardaki kısımlarda veya genelde siyah renkli olana göre daha az soyulma olduğu doğru mu?

Evet doğru. Siyahların kenarı daha çok çiziliyor. Bende siyah var ve aldığım ilk gün yan koruyucu taktım telefona ön arka jelatin çektirdim biraz pahalıya maloldu ama sonuçta 2 milyarlık telefon alıyoruz. Siyahta alsan beyazda alsan sana tavsiyem yan koruyucu ve jelatin taktırman olucak. Bunları aveada bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermcQeen

quote:

Merhaba arkadaşlar, iPhone 5 beyaz renkli modelinde kenardaki kısımlarda veya genelde siyah renkli olana göre daha az soyulma olduğu doğru mu?

Evet doğru. Siyahların kenarı daha çok çiziliyor. Bende siyah var ve aldığım ilk gün yan koruyucu taktım telefona ön arka jelatin çektirdim biraz pahalıya maloldu ama sonuçta 2 milyarlık telefon alıyoruz. Siyahta alsan beyazda alsan sana tavsiyem yan koruyucu ve jelatin taktırman olucak. Bunları aveada bulabilirsin.

Anladım, çok teşekkür ederim kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supermcQeen

quote:

Anladım, çok teşekkür ederim kardeş.

Rica ederim ne demek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.