Şimdi Ara

iPhone 5 su geçirmez Kılıf - Otterbox - Armor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en dayanıklı kılıf üreticisi olan Otterbox'tan yepyeni bir kılıf. Armor !
    Nano teknoloji ile üretilmiş Armor serisi, iphone 4 ve iphone 5 telefon kullanıcıları için doğanın, hayatın tadını çıkarırken artık sınırsız özgürlük sunuyor. Takviyeli kılıf sayesinde Suya, düşmeye, çarpmaya ayrıca kir ve toza karşı da telefonunuzda ultra koruma sağlar.

Telefonunuz armor güvencesindeyken size sadece hayatın tadını çıkarmak kalır. Kılıfı taktığınız andan itibaren telefonunuzun bütün fonksiyon ve düğmelerini tam olarak kullanabilirsiniz. ses kaliteli Apple onaylı tek kılıftır.

Daha Önce Lifeproof ve Catalyst serisi ile çalışmıştık. Forumdaki lifeproof konusundan arkadaşlar bilirler. Karşılaştırmak için çok fazla soru alıyorum o yüzden ürünlerle ilgili kısaca bilgi vereyim. Malum yaz geliyor; su altında fotograf, video çekmek için hazırlık şart :)

Lifeproof : Ipx 68 standartlarında polikarbon malzemeden üretilmiştir. Ses açma düğmelerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Ekran üzeri kalın film ile kaplıdır. Dokunmatik hassasiyet kaybı söz konusu değildir. 30 dk boyunca 2 metre su altında kullanabilirsiniz. (su altında konuşabilirmiyim diye arayıp soranlara cevabı takipçiler yazabilir) 38 gr ağırlığı var. Günlük takıp çıkarmaya uygun değildir contlarını bozabilirsiniz. Ortalama 6 ay kullanım süresi var. Yere düşürdükçe polikarbon malzeme bozuluyor. Cihazım zarif kalsın hem de koruma sağlayayım diyenler için birebir.2 metreden düşmeye karşı koruma sağlıyor.
    *ıp 68 : Uluslararası standartlara göre IP 6 kesinlikle toz geçirmez, IP 8 1 metrenin altında belirtilen derinliklerde (Lifeproofta 2m - 30 dk)kesinlikle su geçirmez anlamına gelir. Piyasaya orijinal ürün hala gelmedi. Geneli sahte , alırken dikkat ! Aldığınız ürünün seri numarasını lifeproofa mail atarak orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
    lifeproof

Otterbox Armor : Dünyanın en sağlam ve en koruyucu cep telefonu kılıfı üreticisidir. iPhone 4/4S, iPhone 5 ve Samsung Galaxy S III için üretilmiş versiyonları var. 2 metre derinlikteki suda 30 dakikaya kadar koruma sağlıyor, 3,5 metreden düşmeye dayanıklı, iki tonluk ağırlığın altında ezilmeden duruyor. Biraz iri olmasına rağmen portlara kolayca ulaşılıyor ve mevcut ekran koruma kılıfı ekran çizilmelerine ve kırılmalarına da mani oluyor. Günlük çıkarıp takmaya elverişlidir. Ip 68 standartlarındadır. Ses kalitesi Apple onaylı , kayıp yoktur. Tozlu, ıslak ortamda çalışanlar telefonlarından ayrılmak istemiyorsa iş ortamında bu kılıfı rahatlıkla kullanabilir.
    Otterbox Armor
    [simage][/simage]

Catalyst Escape Capsule : Kılıfı ilk olarak thailandlı genç girişimciler üreterek piyasaya sürdü. Polikarbonat malzeme kullanarak imal edildi ve sertifikalarını yeni alabildi. iPhone 5 tarafında dağıtım işini Griffin üstlenerek griffin survivor olarak piyasaya sürecek. iPhone 4 2metre, iphone 5 ise 3 metre su altında çekim yapabiliyor. Polikarbonat malzeme olduğu için yere düştüğünde çatlamalar olabiliyor. Ancak şefaf malzeme içinde iPhone olduğunu gösterdiği için denizde hava atmak isteyenlere birebir:) 54 gr ağırlığa sahip.

catalyst escape capsule

Sorularınız için pm atabilirsiniz. Memnuniyetle cevaplarım.

• Kesinlikle tavsiye ederim , sınıfının en iyi kılıfı
    burdan almıştım en son Elmadunyasi.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHAD

Kesinlikle tavsiye ederim , sınıfının en iyi kılıfı
    burdan almıştım en son Elmadunyasi.com.tr

adam bot falan ama yüzbaşı olmuş

• geçen sene trendbiden haziranda iphone 4s için lifeproof su geçirmez kılıf almıştım,

ürün kargodayken trafik kazası geçirdim ve 2 ay yatmak zorunda kaldım. Ayaklandıktan sonra şirkete gittiğimde ürünüde orada test etmiştim içine peçete koyarak tamamen kapatıp su dolu lavobaya sokmuştum kılıfı, zaten kapatırken altında yamukluk oldugu belliydi bariz bir açıklık vardı. Sonuç = direk su aldı peçete sırılsıklam tabi. Uzun süre geçtiği içinde peşine düşmemiştim işin, şimdi öyle bir köşede duruyor boşa 150tl vermiş olduk. Alacak arkadaşların bilgisine.
    Not: firmayı kötülemek amaçlı bir yazı değildir, olay kılıfta bitiyor sonuç olarak.
  • bunun yerini telefonun liquipel'e göndersen suya karşı daha sağlam olur ama düşürmelere karşı bir korumaları var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

Bu koruyucu tr de var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

quote:

koruyucusuz direk koyuyor hocam ^^

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

quote:

koruyucusuz direk koyuyor hocam ^^

Tlf bozuldu :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.