Şimdi Ara

iPhone 5'ten lumia 830'a geçmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 1.5 yıldır iPhone 5 kullanıyorum ama şuam telefon çöp nerdeyse kamera çalışmıyor ekranın yarısı piksel daha önce çok masraf yaptım artık direk çöpe atmak istiyorum şimdi daha önce yaklaşık 2 sene önce lumia 520 ve 720 kullanmıştım o Zaman'lar yine idare ediyordu uygulamalar çok yavaştı şimdi durumum şuanlık iOS almaya yetmiyor yani 5s falan almam ikinci el bir 830 alsam kullanabilir miyim sosyal medya uygulamaları hızlı mı ? 3-5 oyun oynayan sosyal medya kullanan ve müzik olarak Spotify kullanan biriyim lumia 830 daha güncelleme alacak mı Windows şuan be durumda hiç bir fikirim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem güncellemeleri ve uygulama güncellemeleri sizin için önemliyse bulaşmayın derim 830'a. Redstone güncellemesi arifesinde yanlış bir tercih olur. Ne yazıkki x50 dışındaki serilerden bir cihaz aldığınızda sorunlarla boğuşmanız yüksek olasılık. Biraz daha bekleyin İkinci el 950 ya da 950 XL bakının. 830 alırsanız pişman kalabilirsiniz. 950 XL dışında iphone'u tercih etmeniz yararınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 3 Temmuz 2016; 23:54:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı DH üyelerine göre 950XL alırsanız şirinleri bile görebilirsiniz hocam. Şaka bir yana paranıza kıymet veriyorsanız bir daha bu platformun yanından dahi geçmemenizi tavsiye ederim. x50 serisi de yakında çöp olacak çünkü. İkinci El Lg G3 fazlasıyla işinizi görecektir. Yani ios kullanmış birisi olarak Windows'a geçtiğinizde o bozuk İphone 5'i mumla arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 5 Temmuz 2016; 0:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman diyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. mesajı okumayın bile , 950xl e 2 bin verecek paran varsa git iphone 6 al , lg g5 al ne bileyim sony al. yani o para microsoft şirketine verillmez kahrından ölürsün.

700 lira altına telefon arıyorsan genaral mobile 4g bak beğenmezsen microsoft al , ama 700 lira üstü verilmez microsofta.
  • Hocam aman aman ha sakın öyle bir hataya düşme.

Bu arada nasıl 950 ile pokemon go oynamak bir anlatsana biz dinliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

quote:

Hocam aman aman ha sakın öyle bir hataya düşme.

Kıskançlıktan çatlasan da anlatmam

Üzülme ya bir kaç seneye gelir Windows'a da verdiğin para için gurur duyarsın sende.

Benim üzüldüğüm şey oyunu oynayamamak değil. O kadar bütün sene ödevlerini yapmışsın, hepsi 5, pekiyi getirmişsin, baban sana yeni telefon almıyor ona üzülüyorum Üzülme, harçlıklarını biriktir, bir gün istediğin telefonu alırsın

Pokemon Go gelse efsane olurdu şimdi kabul et sende yüklerdin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aman aman ha sakın öyle bir hataya düşme.

Kıskançlıktan çatlasan da anlatmam

Üzülme ya bir kaç seneye gelir Windows'a da verdiğin para için gurur duyarsın sende.

Benim üzüldüğüm şey oyunu oynayamamak değil. O kadar bütün sene ödevlerini yapmışsın, hepsi 5, pekiyi getirmişsin, baban sana yeni telefon almıyor ona üzülüyorum Üzülme, harçlıklarını biriktir, bir gün istediğin telefonu alırsın

Pokemon Go gelse efsane olurdu şimdi kabul et sende yüklerdin.

Ben oyunu konsolda oynuyorum İsterse GTA V gelsin telefona, zevk vermiyor bana küçük ekran. Daha çok internet, müzik, haber, fotoğraf, iletişim vs. ağırlıklı kullanıyorum bildiğin üzere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.