Şimdi Ara

IPHONE 5 TÜM SPRİNGBOARD İKONLARI KAYBOLDU-RESTORE 3194 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,öncelikle şunu belirteyim her iki sorun için de dün geceden beri araştırma yaptım ve birçok yol denedim ama başarılı olamadım.Şimdi gelelim soruna:
    Sürümü 6.0.2 olan Iphone 5 telime jailbreak yaptım.Hiç sorunsuz yüklendi.Winterboard da yükledim ve itools ile tema klasörü içinden bir tema silmem üzerine telefon sapıttı ve nihayetinde cydia dahil olmak üzere,appstore dan indirilmiş programlar harici bütün programlar)ikonları) kayboldu.Ne yaptıysam geri gelmediler.Cihaz hala 6.0.2 sürümünde ve itools,ispirit vs programlar ile hala içinde tweakların varolduğu görünüyor ama cydia yı bulamıyorum.Tekrar jb denedim ama yapılamadı.
    Ben de çözüm yolu bulamayınca bir ihtimal deyip 6.0.2 ipsw ile restore yapmaya çalıştım ama 3194 hatası alıyorum.Host dosyasında değişikliğin her türlüsünü denedim ama maalesef olmuyor.
    Şimdi benim asıl sorum şu?
    Benim tel aynı sürümüne restore yapılabilir mi?-SHSH kaydı vs yok.
    Restore yapılamazsa acaba teli şu anki durumundan kurtaracak yol bilen var mı?
    Güncelleme haricinde yol tabi ki.Çünkü hiçbir şansım kalmadıysa güncelleyeceğim cihazı.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 20 Mayıs 2013; 16:10:10 >

• 6.0.2 ye restore edemezsiniz hocam shsh kaydınız olsa bile a5 ve a6 işlemcili cihazlarda şuan için mümkün değil.
  • @pancho teşekkürler kardeşim cevabın için.o zaman benim için tek şans cihazın şuanki sorununu çözebilmek.umarım yolunu bilen vardır.
    Ya da restore görünüyor bize:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altanis -- 20 Mayıs 2013; 23:17:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.