Şimdi Ara

İPhone 5 YAMULDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunedir Ya Resmen Şok Oldum Şuanda Bende İphone 5 Alacağım Ama Bunu Gördüm Korktum Bak Almaktan Napacağımı Şaşırdım 2000 TL Para Veripde Cihaz Yamulursa Kötü Olur Sanırım 4S Almak Gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilbox -- 1 Mayıs 2013; 22:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: pingme

quote:

Orijinalden alıntı: kain061

hic yamulan 4s duydunuz mu? ilk defa cebe koyulan ve dar kotla giyilen model ip5 mi yoksa?

iphone 5'in alimünyum kasa olmasından ve daha uzun olmasından kaynaklı bir durum. Htc one, sgs4 ile kot arka cep testleri bi gelsin bakalım.

Çatır çatır kırılır valla

zaten testleri var videoyu biraz beklerseniz 100kg ağırlığındaki yapay insan oturup oturup kalkıyor

http://www.beskardeskoyu.com/haber/galaxy-s3un-ustune-oturursaniz-1206.html

konuya gelcek olursak iphone 5 bu konuda sıkıntılı google'a yazsanız binlerce şikayet var bu konu hakkında tavsiyem servisiyle görüşün ve aldığınız iphone 5'i çok dikkatli kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 1 Mayıs 2013; 22:50:00 >

• arkaya 2 kat koruma öne 1 kat mat koruma+ kap var bende kaya gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

quote:

hic yamulan 4s duydunuz mu? ilk defa cebe koyulan ve dar kotla giyilen model ip5 mi yoksa?

iphone 5'in alimünyum kasa olmasından ve daha uzun olmasından kaynaklı bir durum. Htc one, sgs4 ile kot arka cep testleri bi gelsin bakalım.

Çatır çatır kırılır valla

zaten testleri var videoyu biraz beklerseniz 100kg ağırlığındaki yapay insan oturup oturup kalkıyor

http://www.beskardeskoyu.com/haber/galaxy-s3un-ustune-oturursaniz-1206.html

konuya gelcek olursak iphone 5 bu konuda sıkıntılı google'a yazsanız binlerce şikayet var bu konu hakkında tavsiyem servisiyle görüşün ve aldığınız iphone 5'i çok dikkatli kullanın

Normal oturup kalkıyor az az,ve cepte değil. Şöyle deniyelim sen al bir tane S3 sonra yaklaşık 70-80 kilo ağırlığındaki bir insanın,dar arka cebine koyun ve öyle bir süre oturdun bakalım noluyor? Normal koyum üzerine oturduğunda iPhone 5'te yamulmaz. iPhone 5'in yamulduğu şartlarda S3 kırılır veya çatlar

• Abi herkez hala inatla durduk yere olmaz demis ,bugune kadar yamulan telefon gordukmu hic arkadaslar hangi cihazda bu basimiza geldi okadar oturduk kalkdik . İphone 5 cikdi yamuk tel modasi basladi. iphone 5 i olanlar kabul edin artik elinizdeki cihazin zayif oldugunu sizin basinizada gelecektir yakindatelefon yamulurmu arkadas hic sirf bu yuzden gidip 4s aldim. Forumda bu kacinci yamuk konusu.dahada cok gelecektir bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 1 Mayıs 2013; 23:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Abi herkez hala inatla durduk yere olmaz demis ,bugune kadar yamulan telefon gordukmu hic arkadaslar hangi cihazda bu basimiza geldi okadar oturduk kalkdik . İphone 5 cikdi yamuk tel modasi basladi. iphone 5 i olanlar kabul edin artik elinizdeki cihazin zayif oldugunu sizin basinizada gelecektir yakindatelefon yamulurmu arkadas hic sirf bu yuzden gidip 4s aldim. Forumda bu kacinci yamuk konusu.dahada cok gelecektir bekleyin...

Bende Bu Yamulma Yüzünden 4S Yönelecem Sanırım
  • Bu beyaz heralde i5 e benzetemedim de

• Bende 2 hafta önce 4s aldım hem yamulma tehlikesi yönünden hemde tipini beğenmediğim için.

• Plastik esneme yapıyor ama alüminyum olunca yamuluyor işte.Birde telefon ince uzun olunca direnci iyice düştü inceliğin hafifliğinde bedeli bu malesef dikkatli kullanmak lazım :(
  • Çok geçmis olsun hocam.

Bu arada konuyu okuduktan sonra telefonunu kontrol eden bi ben degilimdir heralde :)

• quote:

quote:

Htc one tamamen aluminium kasa. Sorun apple in kar uğruna kalitesiz malzeme kullanmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Plastik esneme yapıyor ama alüminyum olunca yamuluyor işte.Birde telefon ince uzun olunca direnci iyice düştü inceliğin hafifliğinde bedeli bu malesef dikkatli kullanmak lazım :(

Alüminyum olayi yalan. Htc tamamen alüminyum sorun apple in Foxconn gibi bir şirkete kalitesiz cihaz yaptırması

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Plastik esneme yapıyor ama alüminyum olunca yamuluyor işte.Birde telefon ince uzun olunca direnci iyice düştü inceliğin hafifliğinde bedeli bu malesef dikkatli kullanmak lazım :(

Alüminyum olayi yalan. Htc tamamen alüminyum sorun apple in Foxconn gibi bir şirkete kalitesiz cihaz yaptırması

iphone 5 7,6mm htc one 9.3mm yamulmaya karşı daha dirençli olduğu ortada ama iphone da daha ince işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 2 Mayıs 2013; 1:01:27 >
  • Ayni baskiyi baska bir cihaza uygularsaniz da ya yamulur yada kirilir catlar. Kimse kimseyi kandirmasin aylardir iphone 5 kullaniyorum ki benim kadar salla pati kullanan yoktur her yeri ciZik cihazin ama ekraninda en ufak bir cizik yok. Yamulma dersenz hic yok. Durduk yere olmaz bu. Telefonu resimdeki hale getirmek cok. Kolay degil atka cepte uzerine oturulmus yada bir yere yqslanarak baskiya maruz kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Ayni baskiyi baska bir cihaza uygularsaniz da ya yamulur yada kirilir catlar. Kimse kimseyi kandirmasin aylardir iphone 5 kullaniyorum ki benim kadar salla pati kullanan yoktur her yeri ciZik cihazin ama ekraninda en ufak bir cizik yok. Yamulma dersenz hic yok. Durduk yere olmaz bu. Telefonu resimdeki hale getirmek cok. Kolay degil atka cepte uzerine oturulmus yada bir yere yqslanarak baskiya maruz kalmis

Bu sorun bilinen bir sorun. İphone 5 yamuluyor marka fanatikligi yapmayin

• quote:

quote:

quote:

iphone 5 7,6mm htc one 9.3mm yamulmaya karşı daha dirençli olduğu ortada ama iphone da daha ince işte.

Htc kac santim boy olarak sen ona bak.

• Rezillige bak.Ulan Steve gul gibi firma birakti,1 yilda .ic ettiniz koca firmayi.Ericsson a337 ciktigindan beri cep telefonu kullaniyorum,cok telefon kullandim ama boyle yamulanini ilk defangordum.Yukarda bi arkadas eger dar kot giydiyseniz sicagin da etkisiyle olmustur gibi birsey demis.Anlasilan Bundan sonra Apple telefon kullanan kisiler salvar giyip,sehirden yuksek yerlerde daglarda,yaylalarda filan yasamaya baslayacak.

Yazik cok yazik.2000 kusur lira para ver telefon kasik gibi yamulsun..

Insallah degisim olur hocam.buyuk gecmis olsun..

Su tim cook denen asalak da insallah biran once Apple'dan gider.Steve'in en buyuk yanlisiydi bu Tim denen vatandas..belki de son yillarda yaptii tek yanlis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Ayni baskiyi baska bir cihaza uygularsaniz da ya yamulur yada kirilir catlar. Kimse kimseyi kandirmasin aylardir iphone 5 kullaniyorum ki benim kadar salla pati kullanan yoktur her yeri ciZik cihazin ama ekraninda en ufak bir cizik yok. Yamulma dersenz hic yok. Durduk yere olmaz bu. Telefonu resimdeki hale getirmek cok. Kolay degil atka cepte uzerine oturulmus yada bir yere yqslanarak baskiya maruz kalmis

Bu sorun bilinen bir sorun. İphone 5 yamuluyor marka fanatikligi yapmayin

Fanatiklik le ne alakasi var. Fizik kanunudur bu bu kadar ince ve hacim olarak genis tum nesneler yamuluk veya kirilir. Bu durduk yere olmaz mutlaka bir baski gormustur

• ahah şaka gibi yamulan iphone.
  • İphone5 kasası cidden çok dandik hiç kusura bakmayın. İphone4 sürekli arka cebimde taşırım oturur kalkarım kılıfsız kullanırım çizik bile yok. Apple batırdı bu sefer eğer 5s de aynı kasayla çıkarsa asla almam başka markaya yönelirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.