Şimdi Ara

İPhone 5 YAMULDU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 5 kadar var mıdır bilmiyorum ama iphone 4s neden yamulmuyor diyenleri şuraya alalım:
    https://www.google.com.tr/search?q=bent+iphone+4s

arkadaşlar her maddenin belirli bir elastikiyeti ve sertliği var biliyorsunuz, çok sert ve elastik malzeme yamulur, elastik değilse kırılır. iphone 5'e uygulayıp yamulttuğunuz kuvveti 4 veya 4s'e uygularsanız önce ön veya arka yüzeyindeki camları kırılır. bu sebepten iphone 4s yamulsa bile kimse yamuldu demez ön veya arka camı kırıldı der.

üstüne oturduğunuz bir telefondan ne yapmasını bekiyorsunuz yamulması veya kırılması hariç çok merak ediyorum.

bende de var çok şükür dümdüz telefon işte.

bu kasanın tek problemi bence boya atması yani soyulma, belirli bir gücün üstüne dayanmamasını ben normal görüyorum.

• Yamulan yamulana şaka gibi..

Yamulma engelleyicili (No-Bend) çelik kasa kılıfta taşımak lazım iphone 5'leri.

Sloganı da hazır "Yamulmaya Son!" - "No More Bending!"

Reklam metni: "iPhone 5'iniz yamulacak diye korkuyor musunuz? Dar kottan vazgeçemiyor musunuz? Artık korkmayın. Yeni güçlendirilmiş titanyum barları ile bu kılıf tam size göre. Artık telefonunuz en dar kotların k*ç ceplerinden bile sağ salim, ok gibi dümdüz çıkacak!"
  • Benim telefonumda hafiften yamuk. Düz bir yüzeyde kenarlardan baskı yaptın mı telefon kafa kaldırıyor :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

iphone 5 kadar var mıdır bilmiyorum ama iphone 4s neden yamulmuyor diyenleri şuraya alalım:
    https://www.google.com.tr/search?q=bent+iphone+4s

arkadaşlar her maddenin belirli bir elastikiyeti ve sertliği var biliyorsunuz, çok sert ve elastik malzeme yamulur, elastik değilse kırılır. iphone 5'e uygulayıp yamulttuğunuz kuvveti 4 veya 4s'e uygularsanız önce ön veya arka yüzeyindeki camları kırılır. bu sebepten iphone 4s yamulsa bile kimse yamuldu demez ön veya arka camı kırıldı der.

üstüne oturduğunuz bir telefondan ne yapmasını bekiyorsunuz yamulması veya kırılması hariç çok merak ediyorum.

bende de var çok şükür dümdüz telefon işte.

bu kasanın tek problemi bence boya atması yani soyulma, belirli bir gücün üstüne dayanmamasını ben normal görüyorum.

Sen hic dh de iphone 4s im yamuldu yada kirildi diye konu acan gordunmu ben ne yazdim diger mesajimda madem bukadar ince cihaz yapdi dayaniksiz yiyemeyecegi......Altina girmeyecekdi apple .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence liselisin sınıfta birine karambol yaparken o arada baskıya maruz kalmış telefon geçmiş olsun
  • slogan güldürdü
  • bence apple bilerek yapıyor bunu. İnsanlar yenisini alsınlar diye belli bir süre sonra kendi kendine yamulma oluyor.
  • arkadasım bu forumda bi kaç kere daha bu olaya rasladımm o telefon öle kolay kolay yamulmaz arka cep yada normal ön cepde fazla kuvvet uygulanarak anca olmusturr kendılıgınden öle olması ımkansızdır. sen git en iyisi aygaz da sıcaklat telefonu telefonu masaya fılan koy ıkı çapraz köşesınden bastır belkım duzelir

• IPHONE 5 kullanıcılarına seslenıyorumm böle birşeyle karsılasmak ıstemıosanız bence kılıff buna yararlı olabılırr.
  • Hata sende kardes niye dar kot giyiyorsun ki ?
    Şaka bi yana komik bir durum siz bir kerede telefonu ters bırakıp oturun belki düzelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krmklnkl53

arkadasım bu forumda bi kaç kere daha bu olaya rasladımm o telefon öle kolay kolay yamulmaz arka cep yada normal ön cepde fazla kuvvet uygulanarak anca olmusturr kendılıgınden öle olması ımkansızdır. sen git en iyisi aygaz da sıcaklat telefonu telefonu masaya fılan koy ıkı çapraz köşesınden bastır belkım duzelir

Hocam ordan bakınca komik bi durum gibi duruyo sanırım ama insanın canını sıkan bi durum gülemiyo insan başına gelınce bı yardımın dokunmıycak dalga geçiceksen mesaj kasmak için yorum yapma

• Jelatin kullaniyormuydunuz belki bir nebzede olsa koruyabilirdi. Bu tur konulari gorunce telefonu hep kontrol ediyorum. Gercekten can sikici bir durum gecmis olsun.

• Yamulabiliyorsa düzelebilmesi de lazım.

• Yamulma sorununun çoğunluğu beyazlarda oluyor birde kullanıma baglı sureklı dar cepte taşıyosanız ve oturup kalkıyosanız telefonda haliyle basınçtan dolayı yamuluyor garantisi varsa götürmenizi öneririm.
  • video da izlemiştim 2 tahta arsına koydu teli mengeneyle sıktı düzeldi..garip ama gerçek
  • Gidin Bir 4S Alın Hayatın Tadına Varın.
  • Apple esnek telefon olayını yanlış anlamış
  • 5sde böyle bi şey cıkarırsa çok büyük prestij kaybedecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.