Şimdi Ara

Iphone 5C ile Samsung S4 arasında kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, umarım konu doğru yerdedir. Öncelikle herhangi bir şeyde karara varmadan önce dış görünüşünü, tasarımını, zarafetini ve asaletini göz önünde tutarım. Benim için ilk adımdır bu arkadaşlar ve Iphone 5C kesinlikle Samsung S4'den daha zarif ve şık bir tasarıma sahip. Ayrıca telefonu başta müzik dinlemek olmakla beraber, mesajlaşmak, internette dolaşmak, fotoğraf-video çekmek ve twitter-facebook gibi uygulamalar için kulanıyorum. Ben S3 kullanıcısı olarak yeni bir telefon alacağım fakat S4 mü yoksa 5C mi almalıyım henüz karar veremedim. Dış tasarımına vs. baktığımda Iphone 5c kesinlikle ilgimi çekiyor ama örneğin S3'de uygulamaların arkasına sevdiğimiz bir resmi background yani wallpaper tarzı koyabiliyorduk. Iphone da da bu özellik var mı bunu merak ediyorum. Ardından Iphone ile ilgili kulaktan dolma bilgilerle aklımı kurcalayanlar var. Örneğin bluetooth ile veri paylaşılamıyor gibi şeylerden bahsediliyor ya da bilgisayardan telefona müzik veya video vs. atamıyorsun deniliyor bunun doğrulu nedir? Bir de ITunes var arkadaşlar ITunes'dan da biraz bahsedebilirseniz sevinirim. İlk defa IPhone kullanacağım bu yüzden bilgi sahibi olmak istiyorum. Attan inip eşeğe binmeyelim sonra.

• 5C derim ben bir kullanıcı olarak :)
  • SAMSUNG kullanıyorum android de SAMSUNG alma ne alırsan al ama ikisinden birinden 5C al

not: eski bir ip4 kullanicisi yeni bir s3 kullanıcısı.
    Dipnot: Çok pismanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha çok sağolun arkadaşlar ben de zaten IP düşünüyordum. Fakat aklımı halen bir şey kurcalıyor, IP5 mi 5C mi sizce? Çok felaket kararsız kaldım.
  • Bence 5c. Neden dersen daha yeni cihaz, garantide serviste falan daha rahat olursun.

• Ben apple cıyım zaten ve yukardakı arkadas dogru demıs Android pişmanlıktır, IOS insanlık
  • Iphone 5 al. iOS 7 ye güncelleme :) çok güzel bir telefonun olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5C al ben 5 aldım şimdiki aklım osa 5C alırdım çizilme soyuma ezilme kılıfla kullanma derdi yok
  • Arkadaşlar yorumlarınız gerçekten değerli benim için. Fakat bir sorum var, hangisi daha rahat bir telefon özellik bakımından. Bir de düşme, çarpma konusunda falan hangisine daha çok güvenebilirim sizce.
  • android konusunda samsung almada ne alırsan al 4.4.2 kitkat ile android telefonlar bayağı akıcı oldular burda önemli olan ekran büyüklüğü olarak neye karar verdiğin ama burdaki tercihin kesinlikle 5c olsun
  • g2 de alabilirsin.ama 5c ile s4 arasında seçim yapmak gerekirse ben 5c derim.samsung pişmanlıktır.
  • Attan inip esege binmeyelim demissin

Attan inip ferrariye biniceksin haberin yok

• arkadaşlar teşekkür ederim. Merak ettiğim son bir şey var Ip 5 için çiziliyor, soyuluyor falan deniyor, doğruluğu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: .shellac

arkadaşlar teşekkür ederim. Merak ettiğim son bir şey var Ip 5 için çiziliyor, soyuluyor falan deniyor, doğruluğu nedir?

Tamamen doğru. Bu yüzden 5C alman daha mantıklı.

• .shellac . kullanıcısına yanıt
    sürekli android-ios arasında gidip gelip

zaman zaman android zaman zaman ios kullanan biri olarak söylüyorum

kesinlikle 5c

hem sağlam hem bataryası 5 e göre az daha iyi

bu arada son 1-1.5 ay içerisinde kullandığım androidler

z1,nexus 5,g2,z1 compact

yani eften püften androidler değil

hafta sonu itibarı ile 5c ye geçtim yeniden

dünya varmış dedim

ios a en yakın en akıcı çalışan android nexus5 dir ama onunda batarya sıkıntısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .shellac

arkadaşlar teşekkür ederim. Merak ettiğim son bir şey var Ip 5 için çiziliyor, soyuluyor falan deniyor, doğruluğu nedir?

Beyaz ip5 al iOS 6 ile gelecektir muhtemelen iOS 7 bile olsa ip5 al sakın 5C alma oyuncak gibi duruyor ip5 kalitesi ile ben iPhone um diyor gösterişe önem veriyorsan kesinlikle ip5 al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

sürekli android-ios arasında gidip gelip

zaman zaman android zaman zaman ios kullanan biri olarak söylüyorum

kesinlikle 5c

hem sağlam hem bataryası 5 e göre az daha iyi

bu arada son 1-1.5 ay içerisinde kullandığım androidler

z1,nexus 5,g2,z1 compact

yani eften püften androidler değil

hafta sonu itibarı ile 5c ye geçtim yeniden

dünya varmış dedim

ios a en yakın en akıcı çalışan android nexus5 dir ama onunda batarya sıkıntısı var

Hocam zarar etmiyormusunuz ? benimde gündemimde z2 var ancak z1 de yaşadığım hata yüzünden uzaktan izliyorum
  • 2.el alıp satıp takas ettiğim için genelde zarar minimumda oluyor

takriben son 2 aydaki sirkulasyon şöyle oldu

iphone5 nakit satış 1250 lira

nexus5 alış nakit 800 lira

nexus5-lg g2 takası n5+100 lira

lg g2 nakit satış 1000 tl

z1 compact nakit alış 1100 lira

z1c iphone5c takası 5c nin üstüne 100 lira aldım

şu anda 5c kullanıyorum
  • Dediğim gibi z2 için kovalıyorum ancak pek yok piyasada 2. eli oturmadı,kalkıpta 5s takasta vermem,nakit satıp alayım diyorum da z1 de başıma geldiği için 2. ayda çok zarar etmiştim o yüzden biraz uzak duruyorum,alıp satıpta öyle 1-2 ay içinde 2-3 telefon değiştirmekte istemiyorum,malum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı bizimki birazcık.
  • 5s kullanıcısı iseniz ve onu satıp veya takas ederek z2 ye geçecekseniz büyük hata olur

apple cihazlar haricinde marka ne olursa olsun mutlak surette çok çabuk değeri düşecek ve çok zarar ettirecektir

nakit olarak alacaksanızda kesinlikle sıfır almayın

2. el kovalayın

mutlaka nakite sıkışmış veya androidden bezmiş biri denk gelecektir

acele etmeye gerek yok biraz yaygınlaşsın ele ayağa düşmeye başlasın

basit bi örnekleme yapayım

s3 ve 4s hemen hemen aynı zamanlarda çıktı

sayısız kere 4s-s3 takası yaptım

s3 ler şu anda 500-550 lira civarında 4s ler ise 800 gibi

ip5 ler ile s4-xperia z takasları yaptım s4 ve zlerin durumları ortada ip5 lerin ölüsü bile 1000 lira civarında

heleki sizde 5s var az daha sabredin z2+külliyetli miktarda nakit ile takas edersiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.