Şimdi Ara

Iphone 5C kullanim ve sarj suresi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar battery usage bu sekilde batarya %55'teyken sizce normal mi bu?
    Kullandigim uygulamalari ve ekran parlakligini vs de attim.
     Iphone 5C kullanim ve sarj suresi hakkinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6 -- 30 Mayıs 2015; 23:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam az olmuş gibi sanki ama ben de CoC , instagram , twitter ve whatsapp ile 6 saat kullanım süresi elde ediyorum.
    Yani sen de 4 buçuk gibi elde edersin sanırım. Artı olarak bazen ben de böyle elde ediyorum bazen 7-8 saat görüyorum hele ilk aldığım zaman 10 saat görüyordum şimdi 5-6 saat gittiğinde seviniyorum. Bir batarya programı vardı ne kadar kaybettiğini gösteren ona bak istersen.
  • hocam ben de 5c kullanıcısıyın. ne yaparsam yapayım ilk aldıgım günden beri kullanımım 5.5 saati geçmedi. sadece bir gün 6 saat kullanım alıp şaşırmıştım :D yani oyun vs. oynuyorsanız kullanımınız normal olmuş.

• Parlaklığı otomatik yapın bir de arka planda uygulama yenile açıksa onu kapatırsanız şarja biraz daha yardım eder.

• Bilgiler icin sagolun arkadaslar oyun vs oynayan biri degilim ama 3g hep acik olur ekran parlakligi orta seviyelerde
     Iphone 5C kullanim ve sarj suresi hakkinda Iphone 5C kullanim ve sarj suresi hakkinda

• Bu arada gece %19'da birakmistim sabah kapaliydi

• 3G hep açıksa şarkınızın dayanmaması normal , 3G yi sürekli açık tutmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun bilgi için,ama 3g olmadan da e postalarıma bakamıyorum önemli gönderilere vs. ulaşamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.