Şimdi Ara

Tasinabilir, sarjli matkap bataryasi ve sarj makinasi sorunu Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maktap pili asagidaki resimdeki gibi yalniz arti ve eksi ucalrin yaninda t1 ve t2 yaziyor? bunlarin vazifesi nedir

ve orjinal kendi sarj makinasi olmayan bu sarjla diger marka matkap pilini sorunsuz sarj ediyorum, bu mevcut sarj makinasi ile yukardaki 4 tane uca sahip pili sarj edebilmem icin ne yapmam lazim, kablo vesaire kullanirim ucalari birbirine uymadigi icin

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 15 Ekim 2008; 23:45:27 >

• arkadaslar yokmu su duruma bir cozum, yazik gunah 250 liraik matkap cope gitmesin

tesekkurler

Not: laptop adaptoru ile sarj ettim (sanirim 16,8 v luk bir sarj aleti) 15 sanye filan tutunca isiniyo ama sarj ediyor sonucta fazka tutamiyorum patlicak diye
  • hocam yukardaki 12 volt alttaki 16 problem olur
  • elindeki pil ni-cd olduğundan sağlıklı bir sarj istiyorsan pili tamamen boşalt sonra 16 voltluk adaptör ile araya 22 ohm 5 wattlık bir taş direnç seri bağla 15 saat kadar şarjda tut bu sırada piller çok ısınırsa çekersin ama normalde ısınmaması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

hocam yukardaki 12 volt alttaki 16 problem olur

baska bir 12 voltluk bataryayi 16 voltluk sarj aleti ile sarj ediyroum, 3-4 kere sarj ettim sorun yok, bu ustteki batarya ya uyduramadim 4 tane sarj edilebilcek uc var
  • 4 tane sarj edileblecek uc diilde matkabın üzerinde bir şarj göstergesi varsa ortadaki2 kutup onu olçmek içindir...

yada pilde 2 voltaj çıkışı vardır.....

en sol ve en sağdakiler tahminim sarj edebileceğin uclar olmalı en garantisi voltmetre ile dc 20 volt göstergesinde olçmek ve + - kutuplarını bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.