Bildirim
Sarjli pilli oyuncak arabaya normal pil takilir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 tane 1.5 volt pili seri baglarsan olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediginizi yaptim ama olmadi galiba aralarinda bitik pil vardı yoksa calismasi lazim dimi
arabanın voltajına göre pil takarsan olabilir. sanırım araba 4.8v. 2 tane pil yatağı alırsanız seri bi şekilde bağlarsanız sorun çözülmüş olur -
Araba 6v
pilleri kabloya baglarken artısına ve eksisine dikkat et
Seri bağlaman lazım -
normal piller biraz ağırdır o yüzden aracın hızı düşer gibi geliyor bana. motora giden yere röle bağlamıştım röle tetiklenince akülü aracı calıştırıyordu.
forumda bir arkadaş kumanda menzilini uzatmanın yolunu yapmıştı bende denedim oldu 5 metre anca cekiyordu kumandadanın entegresinin 9 cu bacağına 7805 takıp 12 volt verdim 5 metre iken şuan 100 metreden fazla alanda cekiyor antensiz bile cekiyor inanamadım -
-
Kutuplar ters bağlanmış olabilir. Piller arası bağlantı problemli olabilir. Veya piller çöp. Gidin 4 tane şarjlı pil alın. Seri bağlı şekilde puntalatın. -
içini sökebilirseniz sökün. eğer kopmuş kablo varsa problem odur. -
eskiden yapmışlığımız var , pilleri yanyana bağla birleştir , sıkıntı yok -
yapabildiniz mi aracı ? -
maleesef. -
hocam araba çalışıyor mu eminmisiniz ? eğer emin değilseniz ve test konusunda pillere güvenmiyorsanız adaptor gibi bir güç kaynağı ile deneyebilirsiniz. (voltajını ayarlayarak) -
pilleri ddenedim çalışıyor ama olmadı işte zaten bıoşverdim -
hocam şarjlı piller 1.2 voltdur eğer onlardan 4 tane vardıysa buda 4.8 volt eder siz eğer 4 tane alakaline veya ni-cd kalem pil bağladıysanız 6 volt olur içindeki micro-chip leri yakmış olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X