Şimdi Ara

iPhone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadşlar bi konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Sizce şuan 5s alınması ne kadar doğru bi hareket olur. Açıkçası apple'a geçiş yapmak istiyorum ama yüksek miktar da ödemek istemiyorum. Ya annemin telefonunu alıcam o 5s ya da turkcell platinıum dan 6s Plus. İşte sorun burda çıkıyor. Fatura üstüne almayı düşündüğüm için yaklaşık 200-250 liraya denk geliyor aylık ödemem gereken miktar ve bu miktarıda karşılamak istemiyorum. Uçum bi miktar gözüktüğü için. O yüzden 5s'e dönüyorum ama kullanmak ne kadar mantıklı bi hareket olur. Elimden geldiğince telefon piyasasını takip ediyorum haberleri felan okuyorum ama kararsız kaldım ve dışarıdan farklı bi düşünceler duymak istiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler :)

• Şu an sıfır 5s alınması ne kadar mantıklı bilemem ama elinde 5s telefonu olan rahat 2 sene daha kullanır diye düşünüyorum.kaldı ki siz de sıfır 5s e para vermeyeceğinize göre gayet iş gören bir telefondur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca söylemek gerekirse şöyle diyebilirim sana..eğer yüksek kapasiteli oyun oynama taraftarıysan 5s hem ekran boyutu olarak hem performans olarak hemde şarj olarak seni üzer..ama sosyal medya, müzik, mail,küçük çaplı oyunlar ve diğer klasik telefon işlemleri için harika bir cihaz..ios 8-9lu sürümlerdeyse çok çok daha iyi oluyor 5s için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 15 Aralık 2016; 1:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bu saatten sonra alınmaz,daha üst model al" diyenlere bakma kardeşim,
    İlk kez iphone alıp deneyimlemen için 5s iyi bir seçim.Bakarsın hoşuna gitti,gidip üst modellerini alacam dersin.
    Zaten senin işini fazlasıyla görecektir.
    Ben 2012'den beri 4s kullanıyorum,her türlü ihtiyacımı karşılıyor
    5s haydi haydi alınır ve bal gibi kullanılır,performans ve donanım olarak da gayet güçlü bir cihaz.
    İos 8 veya 9 sürümde temiz 2.el bulabilirsen kaçırma.Sıfır da alabilirsin.İkisinde de pişman olmazsın.
    Ama ios 10 sürüm,cihazın performansını ve şarj süresini düşürüyor,ona dikkat etmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • It is good to have an apple iPhone 5 but Galaxy s7 is the best compare to iPhone 7.
  • Operatore kendini en az 2 yil baglamak akil isi degil. İyi yanlari da var lakin en guzeli butceye gore hareket etmek daha iyi.

İphone diyorsan ve ucuz olsun diyorsan 5sten baska caren yok zaten. Ben hem 5s hem de s plus kullaniyorum. 5s, bariz yavasladi. Ve hatta bazi uygulamalarda cokme dahi yasamaya basladim. Ayni uygulama s plusta sorunsuzjen, 5ste surekli cokuyor. Turbo dl de mesela bu cok basima geldi.

5s alinir mi dersen, ben olsam ios takintim yoksa bu fiyata android tercih ederdim. Mesela sonyde,keza htcde eger garanti onemli degil dersen cinli xiaomi veya meizuda veya lenovoda bu fiyatlara guzel cihazlar bulabilirsin. Yanina da ipod touch veya ipad alirsan, daha ucuza daha performansli bir kullanima kavusabilirsin.

Yok illa iphone olsun,ucuz olsun diyorsan zaten 5s tek secenek. Ama cikisinin uzerinden bu kadar zaman gecen bir cihazi sifir almak artik gereksiz bana gore... ama zaten sen validenin cihazini alacagin icin sorun yok. Kullan gitsin derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shor1963 S kullanıcısına yanıt
    Not "compare" but "compared".

• Hocam 2.el 6 al daha iyi hem günümüze bakın boyut vs ona göre karar verin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Operatore kendini en az 2 yil baglamak akil isi degil. İyi yanlari da var lakin en guzeli butceye gore hareket etmek daha iyi.

İphone diyorsan ve ucuz olsun diyorsan 5sten baska caren yok zaten. Ben hem 5s hem de s plus kullaniyorum. 5s, bariz yavasladi. Ve hatta bazi uygulamalarda cokme dahi yasamaya basladim. Ayni uygulama s plusta sorunsuzjen, 5ste surekli cokuyor. Turbo dl de mesela bu cok basima geldi.

5s alinir mi dersen, ben olsam ios takintim yoksa bu fiyata android tercih ederdim. Mesela sonyde,keza htcde eger garanti onemli degil dersen cinli xiaomi veya meizuda veya lenovoda bu fiyatlara guzel cihazlar bulabilirsin. Yanina da ipod touch veya ipad alirsan, daha ucuza daha performansli bir kullanima kavusabilirsin.

Yok illa iphone olsun,ucuz olsun diyorsan zaten 5s tek secenek. Ama cikisinin uzerinden bu kadar zaman gecen bir cihazi sifir almak artik gereksiz bana gore... ama zaten sen validenin cihazini alacagin icin sorun yok. Kullan gitsin derim...

ios takıntım yok hocam ama yıllardır android kullanıyorum artık sıktı yani değişiklikte iyi olur. Dediğin gibi 10 güncellemsinin 5s için olmadığı aşikar. 9un da iş yapıcağını düşünüyorum. Xiamoi yi bılıyorum çok ıyı telefonları var ama dediğim gibi artık değişiklik istiyorum. Son olarak ta cihazı abim aldı anneme oparetör üzerinden bı kac aylık ve annemın telefon kullandıgı yok yani 0 gibi bişey :D

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

"Bu saatten sonra alınmaz,daha üst model al" diyenlere bakma kardeşim,
    İlk kez iphone alıp deneyimlemen için 5s iyi bir seçim.Bakarsın hoşuna gitti,gidip üst modellerini alacam dersin.
    Zaten senin işini fazlasıyla görecektir.
    Ben 2012'den beri 4s kullanıyorum,her türlü ihtiyacımı karşılıyor
    5s haydi haydi alınır ve bal gibi kullanılır,performans ve donanım olarak da gayet güçlü bir cihaz.
    İos 8 veya 9 sürümde temiz 2.el bulabilirsen kaçırma.Sıfır da alabilirsin.İkisinde de pişman olmazsın.
    Ama ios 10 sürüm,cihazın performansını ve şarj süresini düşürüyor,ona dikkat etmen lazım

Dediklerin çok doğru kendi telefonum olarka ilk kez kullanamaya başlamayı düşünüyorum. Ben de o yüzdenn 5s ten yanayım en azından rahat bi tlefon görüntüsü sunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

Kısaca söylemek gerekirse şöyle diyebilirim sana..eğer yüksek kapasiteli oyun oynama taraftarıysan 5s hem ekran boyutu olarak hem performans olarak hemde şarj olarak seni üzer..ama sosyal medya, müzik, mail,küçük çaplı oyunlar ve diğer klasik telefon işlemleri için harika bir cihaz..ios 8-9lu sürümlerdeyse çok çok daha iyi oluyor 5s için..

Yok ya oyun oynamayı bıraklı uzun zaman oldu :D Klasik bi duruşu var oda cezbediyor. Küçük boyutu özellikle. Dediğin gibi sosyal medya mail felan
  • Mazzho kullanıcısına yanıt
    Evet hocam valideden alıcağım. Bir kaç ay önce alındı telefon ve sıfır gibi herhangi bir sorunu yok annem kulanıyor ama gözüm gibi bakıyorum .d
  • Ben olsam gözüm kapalı 5s'i alırdım. Madem tertemiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.