Şimdi Ara

İphone 5s alıcam çok ciddi yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2.250 Liraya İ5s alıcam 32 Gb gold modeli. Şimdi ben kendimi anlatayım.

Günde 3 saat facebook 2 saat twitter (twitter bazen 4 saate çıkabiliyor) bu hiç kapatmadan sürekli değil atıyorum 15 dk facede 30 dakka twitterda takıldım bi yarım saat sonra tekrar bakarım ara ara kullanıyorum. arada konuşan arada mesajlaşan whatsap kullanan biriyim. Samsung galaxy gio modelinden 5s e geçiş yapıcam telefonu tanımıyorum incelemelerine bakıyorum ahım şahım bir özelliği yok beni ikna eden tek özelliği kamerası ve hızlı olması bide küçük ekranlı olması. Telefonumu gereksiz wi-fi 3g internet gereksiz uygulamaları açık tutan birisi değilim dikkatli kullanırım. telefonu alınca İos 8 e geçiş yapıcam direkt. bana şarj ne kadar gider benim gibi kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. bakın ciddi bir araştırma içerisindeyim ikilemde falan da kalmadım. sadece beni bilgilendirin yeterli. telefon kullanımdan bir süre sonra kapata renk soluması falan oluyormuş diyorlar. bu sorunarı yaşan arkadaşlar bilgilendirsin.

-Telefonda 3g görüntlü konuşma yapmam
    -Film izlemem
    -Gereksiz internet açmam.
    -Oyun çok sık oynamam. bir günde en fazla 30 dakika 45 dakika arası. Genelde sosyal ortamda takılırm.
    +Radyo dinlerim akşamları yolculukta
    +2-3 günde bi kardeşime hostpot açarım
    +Fotoğraf video çekerim ortalama seviyede 10-15 fotoğraf 10-15 dk video (5 günlük veriler)
    +Facebook Twitter İnstagram 3 ünü çok kullanırım.
    +Müzik dinlerim kesinlikle bir günde 1 saat kadar efkarlıysam 4 saat durmadan müzik dinlemişliğim vardır :D

+Ego otobüs uygulaması
    +battery
    +retrica ve bu tarz uygulamalar az sıklıkta kullandığım uygulamalardır. günde 15 dakka maks.

Şimdi bu kadar şeyi niye yazdım Anlaşıldığı gibi normal zamanda boş adamın biriyken telefon kullanımım böyle ve ne hikmet telefonumun bataryası bozuktu ve şarjım 4-5 saat anca daynıyordu idareli kullana kullana bu rakamı 6-7 saate çıkartabiliyordum. ve yukarıdaki yazdıklarımın bir çoğunuda yapıyordum. Şimdi Allahıma bin şükür devlet kadrosunda işe girdim ve telefonumu değiştireceğim benim sabah gidişinde. öğle arasında ve akşam dönüşünde telefonu yoğun kullanacağım. tabi arada çalışmıyorken kullanacağım telefonu

Eğer ben İphone 5s alırsam hacı benim akıbetim ne olur. şarj bana yeter mi bu telefonun bu tarz kullanımda ömrü ne olur çekinmeyin yazın hevesi kırılacakmış cartmış curtmuş çekinmeyin yazın. Sizide oku oku buraya kadar yordum yardımcı olursanız memnun olurum :D Ankaradan saygılar sevgiler hepinize :D

• Sarjda sikinti cekersin
  • Kliksada 2250 iphone 6. Garantisini bilmiyorum arastir
  • quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Sarjda sikinti cekersin

Bu yazdıklarım okul hayatındayken yaptıklarımdı.

Şimdi iş hayatına atıldım devlet kadrosundayım. kullanımım yarı yarıya düşecek. 3 saat facebookta geziniyorsam 1.5 saat 4 saat twitterda geziniyorsam 2 saat. gibi düşün
    3.5 saat 3g açık kalacak ara ara açacağım tabikide. müzikdi ego sorgulamasıydı radyoydu. azıcık oyunuydu falan hesaba katarsan telefon kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt530

Arkadaşlar 2.250 Liraya İ5s alıcam 32 Gb gold modeli. Şimdi ben kendimi anlatayım.

o cümleye baktım gerisini okumadım..

hocam 200 lira daha koy 64gb iphone 6 al ne yapacaksın 5s o paralara

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Orijinalden alıntı: smt530

Arkadaşlar 2.250 Liraya İ5s alıcam 32 Gb gold modeli. Şimdi ben kendimi anlatayım.

o cümleye baktım gerisini okumadım..

hocam 200 lira daha koy 64gb iphone 6 al ne yapacaksın 5s o paralara

saygılar

İphone 6 64 gb 2500 lira mı ?

Edit: şimdi baktım 16 gb. 2500 64 gb 2800 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt530 -- 24 Şubat 2015; 17:41:10 >
  • 5-6 saat kullanım alırsınız
  • İkincş el alın .
    2-3 aylık cihazlar çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptmizmir

5-6 saat kullanım alırsınız

şarjlı kılıflar falan desteklesem pil ömrünü kısıtlamış olur muyum ? hani bu kullanıma göre günde 2 kere şarj etcem anlaşılan pilde sıkıntı olur mu ?
  • smt530 kullanıcısına yanıt
    evet hocam forumda araştırın sıfır bir sürü cihaz var boşa almayın derim 5s i o paralara

saygılar
  • smt530 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_66836277/f_//tm.htm#66836277

Al hocam sana ilan sıfır cihazlar hangisini istersen al yazık etme 5s e

saygılar
  • O paraya 5s yanlış bir seçim olur ikinci el cihaz Alman daha mantıklı kullanıma gelince 5-6 saat Kullanım alırsın bu 5-6 saat sonra şarj biter demek degil beklemede 16 saat +Kullanım 5-6 saat gibi
  • Hocam ne yapcan 5s i yaw şarjda sıkıntı yaşarsın 6 alırsan en az 2 saat fazla kullanırsın teli applein sitesinde havele fiyatı 2400 git ordan al 150 daha koyup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snotty01

Hocam ne yapcan 5s i yaw şarjda sıkıntı yaşarsın 6 alırsan en az 2 saat fazla kullanırsın teli applein sitesinde havele fiyatı 2400 git ordan al 150 daha koyup
    en iyisi ikinicl el yurtdışı kayıtlı 6 plus almak hem şarkı uzun gider hem seni 2 3 sene daha götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredge

en iyisi ikinicl el yurtdışı kayıtlı 6 plus almak hem şarkı uzun gider hem seni 2 3 sene daha götürür.

Alıntıları Göster
    İphone 6 düşünmüyorum çinden getirtebilirim hiç problem olmaz arkadaşım var orada. ama 6 ne bileyim çok uçuk kaçar fiyat olarak değil. Şimdi işe yeni başladım hatta daha yarın başlayacağım bir ay sonra İphone 6 alırsam söylenirler bizimkiler de, akrabalarda çevredekiler de ben onlarla uğraşamam abi vallaha bak :D :D Böyle bir dert herkesi güldürür ama bilmiyorsunuz bizim akrabayı telefonlara verilen parayı ziyan olarak görüyorlar :D :D Ben kullanımdan ödün vermek istemiyorum o parayı vereceksem bi telefona abi gerektiğinde telefon benim halimi hatrımı soracak o derece yüksek beklentilerim var :D :D :D şaka bir yana şu şarj problem gibi görünüyor bana :D Daha almadan kullanmadan şarj sorunu olan bi tek benim galibaa hahahaha :D :D :D

• 6 ve 5s arasında sarj konusunda pek bir fark yok. Ben 2 saat daha fazla ekran süresi alacagınada inanmıyorum. 6+ la kıyaslamadıgınız sürece cok sacma bence
  • Yanında yedek şarj falan taşımak sorun değilse al işini çok iyi görür. 6'da yapıp bunda yapamadığın hiçbirşey olmaz hız bakımından da bi farkları yok şuan, kompakt tek elle kullanılan iyi bi telefon istiyorsan 5S en iyisi. Tek sıkıntı şarj ama onu da yanına bi taşınabilir şarj cihazı alarak halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Yanında yedek şarj falan taşımak sorun değilse al işini çok iyi görür. 6'da yapıp bunda yapamadığın hiçbirşey olmaz hız bakımından da bi farkları yok şuan, kompakt tek elle kullanılan iyi bi telefon istiyorsan 5S en iyisi. Tek sıkıntı şarj ama onu da yanına bi taşınabilir şarj cihazı alarak halledebilirsin.
    Bir günde tek şarj asla idare etmez
    Ben yılbaşından önce 32GB sıfır gibi tertemiz garantili 5S aldım 1300 lira.

Hafif kullanırsam 1 şarjla günü kapatabiliyorum. Ama genelde 3G full açık oluyor ve %100 parlaklık oluyor. 8-5 arası çok rahat idare ediyor sonra eve gidiyorum zaten. En yoğun günde bile 2 şarj yetiyor

Şarjlı kılıf aldım 30 liraya. 1 tam şarj ediyor. Çantama atıyorum, dışarıda şarj biterse takıp şarj ediyorum. Sabahtan geceye 3G %100 parlaklık kullansam bile idare ediyor. Taşınabilir batarya çok gereksiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bir günde tek şarj asla idare etmez
    Ben yılbaşından önce 32GB sıfır gibi tertemiz garantili 5S aldım 1300 lira.

Hafif kullanırsam 1 şarjla günü kapatabiliyorum. Ama genelde 3G full açık oluyor ve %100 parlaklık oluyor. 8-5 arası çok rahat idare ediyor sonra eve gidiyorum zaten. En yoğun günde bile 2 şarj yetiyor

Şarjlı kılıf aldım 30 liraya. 1 tam şarj ediyor. Çantama atıyorum, dışarıda şarj biterse takıp şarj ediyorum. Sabahtan geceye 3G %100 parlaklık kullansam bile idare ediyor. Taşınabilir batarya çok gereksiz bence.

Alıntıları Göster
    hocam 3g değil 2g de kullanırsın 1 günü rahat cıkarır. iphone 5im var. iphone şarjı ölüyo bitiyo dediler aldım hiç alakası yok. gayet normal oyun oynuyorum aksama kadar götürüyor. sürekli internetim acık gün içinde. sen takılma. al 5s ikinci el al ama. 1,2 ay kullanılmıs temiz cihaz al 700 800 daha ucuza gelir. 5s kral cihaz. ben 6yı sevmiyorum kasa olarak 5se renk bakımından falan hayranım. sen takılma her denilene şarjı iyi gidiyor.http://www.indirdik.com/firsat/Powerbank-10400-mAh-Aluminyum-Kasali-Yuksek-Kapasiteli-Tasinabilir-Sarj-Aleti?gclid=CJ6g0Ya0-8MCFQIYwwodyXgARA alırsın böyle bişey kullanırısn istediğin yerde 6 sefer dolu dolu şarj edersin cok sıkıntı yaşarsan. ama yaşamazsın diyorum emin ol

• 5S 'e 2250 TL ödemeyin. Pişman olmayın, Iphone 6 alın aynı fiyata kapalı kutu.
    İllaki 5S istiyorsanız (tasarımı, boyutu için misal tercih edenler var) sahibinden'e bakın. Kapalı kutu cihazları 1800 e almak mümkün 32Gb.

O fiyata (2250) 5S almayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.