Şimdi Ara

iphone 5s appstore ACİL yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu bugün aldım appstore'a kayıt olurken yalnıs eposta girdim sonra yeni açtım ama henüz bu hesapla uygulama indirmediniz gibi bir uyarı var beni giriş yapınca kredi kartı ve ev adresi gibi şeylerin olduğu sayfaya yönlendiriyor ama kredi kartı yazmak zorunlu, diğer seçeneği yok. Kredi kartım yok verebileceğim bir numara da yok ne yapmalıyım appstore yardım sayflarını defalarca okudum ama çözemedim olayı.....

bir de anasayfamda gri işaretli 4 tane şey var yükleniyor şeklinde gösteriliyor indirme amaçlı tıkladığım 4 uygulama olabilir appstore a girince de indir butonu yerinde yüklenme işareti halkası dönüp duruyor ama çoktan inmiş olması lazımdı sabahtan beri öyle bu işte bi sorun var nolur yardım edermisiniz
    arkadaşlarımı arayıp yardım isteyemiyorum rehberim silindi, eski telefonuma kartı takamıyorum kartımı kestiler

lütfen acil yardım :(

• Zamska_ kullanıcısına yanıt
    Bir uygulama indirmeye basıp öyle hesap açın o zaman kredi kartı bölümünde hiçbiri seçeneği çıkıyor onu seçin işlem tamam.
  • 1. Appstore da kartsiz hesap acmak icin bilgisayardan itunesi ac appstore u ac ve free yani bedava olan bit uygulama bul indire tikla yeni hesap olustura tikla o zaman kartsiz appstore hesabi alabilirsin
    2. O yuklemeye calistigi uygulamalari uzerine basili tut ve x isareti cikarsa sl cikmaz sa telefonunu bir kapat ac yap sonra yine dene kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.