Şimdi Ara

Iphone 5s arka koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 5s'e dün Turkcell'de ekran koruyucu aldım. Ön tarafını çok güzel kapladılar ama arka tarafı kaplayamadılar çok kabarcık kaldı. Ve alttaki iphone 5s yazan kabartmadan dolayı böyle olduğunu söylediler. Bence yapamadılar ve 20tl lik kılıftan 10 tl aldılar. Size indirim yapalım dediler. Bu arkası böyle zor mu kaplanıyor. Ya da kaplatmak için önereceğiniz bir marka var mı ?

• Su ile yapıştırılandan kendini yapıştırabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka jelatinler 5-5s icin farklidir hocam.. bazi telefoncularda var arka icin 5s koruyucu 5in koruyucusu arka kapaga uymuyor 5s in flasindan dolayi. Ben buff satin almistim arka tarafi buff ile kaplattim on de oyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar. 5S için olanından bulmam lazım o zaman. Çünkü şeffaf koruyucu arkaya olmadı ama öne tam oturdu. Muhtemelen satıcı bunu farketti ve indirim yaptı. En alttaki kabartı zaten ayrı bir problem. Orayı apple niye düz yapmamış anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Arka jelatinler 5-5s icin farklidir hocam.. bazi telefoncularda var arka icin 5s koruyucu 5in koruyucusu arka kapaga uymuyor 5s in flasindan dolayi. Ben buff satin almistim arka tarafi buff ile kaplattim on de oyle.

Nerden aldınız link?

• hocam beşiktaşta bir telefoncuda buldum bir paket buff un içinden çıktı ön arka 40 lira ödedim baya memnunum.. İstanbulda besiktas ya da kadikoy tarafinda bulabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.