Bildirim
iphone 5s batarya değişim sonrası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şarj %100 olduktan yarım saat sonra şarj etmeyi kesin. 10 saat mevzusu tamamen yalandır ve batarya ömrünüzü kısaltır. -
Şarj soketi bozulmuş olabilir veya takarken flex'lere zarar vermiş olabilir. -
Cahilmiş telefoncu.
8 saat 10 saat şarjda kalsın muhabbeti eskide kaldı.
Yeni piller sürekli beslenecek şekilde yapılıyor. %98'de bile şarja takabilirsin.
Sizin olayınız için bi yorumda bulunamayacağım. Keşke yetkili yerlerden yaptırsaydınız bataryanızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakınımdan biri de değiştirmiş bataryayı 3 saat hiçbir tepki vermiyormuş sonra şarj ettiği belli oluyormuş
garantisi bitmişti ondan yetkili servise gitmedim.
aynen 8 saat şarj olayı eskidi. -
hocam 3 saatten sonra bataryanın şarj olduğu belli oluyormuş yeni batarya değişiminde yakınım değiştirmiş ondan öğrendim -
Ben kendim değiştirmiştim 5S varken ardından şarja taktığımda eskisi gibi pil göstergesi sorunsuz çalışıyordu bence bir problem var gibi ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saattir şarjda hiçbir tepki yok cihazda dediğiniz gibi bi sorun var yarın gidip konuşacağım servisle
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- rova batarya yorum
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- kamera lens koruyucu yorumları
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X