Bildirim
iphone 5s batarya değişim sonrası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şarj %100 olduktan yarım saat sonra şarj etmeyi kesin. 10 saat mevzusu tamamen yalandır ve batarya ömrünüzü kısaltır. -
Şarj soketi bozulmuş olabilir veya takarken flex'lere zarar vermiş olabilir. -
Cahilmiş telefoncu.
8 saat 10 saat şarjda kalsın muhabbeti eskide kaldı.
Yeni piller sürekli beslenecek şekilde yapılıyor. %98'de bile şarja takabilirsin.
Sizin olayınız için bi yorumda bulunamayacağım. Keşke yetkili yerlerden yaptırsaydınız bataryanızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakınımdan biri de değiştirmiş bataryayı 3 saat hiçbir tepki vermiyormuş sonra şarj ettiği belli oluyormuş
garantisi bitmişti ondan yetkili servise gitmedim.
aynen 8 saat şarj olayı eskidi. -
hocam 3 saatten sonra bataryanın şarj olduğu belli oluyormuş yeni batarya değişiminde yakınım değiştirmiş ondan öğrendim -
Ben kendim değiştirmiştim 5S varken ardından şarja taktığımda eskisi gibi pil göstergesi sorunsuz çalışıyordu bence bir problem var gibi ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saattir şarjda hiçbir tepki yok cihazda dediğiniz gibi bi sorun var yarın gidip konuşacağım servisle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X